Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fél_kiló_kenyér

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történet röviden: az MSZP meghirdetett egy kamu fórumot, igyekezve a maga javára fordítani az egyetemisták felháborodását tandíj ügyben. Hiller és Szanyi mintegy atyáskodva színük elé invitálták a hallgatókat. Egyébiránt Hiller volt az 2006-ban, aki oktatási miniszterként…..
fél_kiló_kenyér 2012.12.15 15:20:44
@TransitB: Szia, Gábor!
Újra elkészítették a Floresi ember arcrekonstrukcióját, illetve ahogy a kutatónő nevezi: arcbecslését.    A legújabb kutatási eredményeket felhasználva készítette el Susan Hayes, az ausztráliai University of Wollongong arcantropológusa a hobbitként ismertté vált…..
Hitler imádta Nefertiti mellszobrát, esze ágában sem volt visszaadni Egyiptomnak, pláne nem érdekelte, hogy egy zsidó kereskedő pénzén találták meg.   Amikor Egyiptom 1933-ban követelte a büsztöt, Hitler egyiptomi nagykövetén keresztül arról tájékoztatta az egyiptomi…..
fél_kiló_kenyér 2012.12.07 15:31:43
Tüntessünk ellenük? Pár ezer ember kimegy néhány transzparenssel, zászlóval, kiordítozza magát, aztán megunja és hazamegy. Most így a vasárnapi „nácizmus elleni tömegtüntetés” után még jobban látszik, hogy a demokrácia mindig bajban van az ilyen dolgokkal kapcsolatban.…..
fél_kiló_kenyér 2012.12.03 21:23:28
@Crescendo: Jobbat kérdezek, miért más a román-magyar kettős állampolgár az izraeli-magyarnál? Romániával több érdekütközésünk van, mint Izraellel, mégis aki mindkét állampolgári esküt letette, az azt fogadja meg, hogy mindkét államot szolgálja. A kettő együtt nyilván nem megy, ezt mondják legalábbis a jobbikosok Robert Ficóval kórusban.
fél_kiló_kenyér 2012.12.03 21:43:46
@Jankove: Mikor mondtam, hogy liberális vagyok? Nem érdekel a tolerancia, pluralizmus stb., ha az arról szól, hogy nekem azt kéne tolerálnom, hogy a kopasz csürhe üvöltözi a város közepén, hogy "mocs-kos zsidók". Vagy ugyanezt a parlamentben. Ha a liberalizmus ezzel jár, akkor kösz, de nem kérek belőle. A legveszélyesebbek ezek a dogmatikus liberálisok, akik szerint engedélyezni kell mindent, mert, jaj, nekik is joguk van gyülekezni, felszólalni. Hát lófaszt. Ha jogokat akarsz, tessék úgy is viselkedni és tiszteletben tartani a másik ember jogait, méltóságát. Főleg, ha politikus vagy, elvileg hatalomra készülsz és a lakosság 100%-át kéne képviselned.
fél_kiló_kenyér 2012.12.03 21:47:26
@Gaius Plinius Secundus: Az illetékes hatóságnak írj az ügyben (Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala, asszem) és ki fogják adni, tényleg közérdekű adat. Novák Előd annyira hülye, hogy nem a hatóságnak írt, hanem a képviselőknek, akik nem kötelezhetőek az adat kiadására.
A Jobbiknál szezonja van most a zsidóknak. Egyik nap Vona Gábor vezetésével demonstrálnak Izrael budapesti követsége előtt a gázai hadműveletek ellen. Másik nap a Jobbikból kizárt Lenhardt Balázs és kis csapata tüntet a pártból szintén kizárt, váratlanul…..
A több száz, a náci birodalmat dicsőítő fénykép között a német fotósok kezei közül kikerült néhány olyan is, amelyek egyáltalán nem a hadi sikereknek állítanak emléket. A negyvenes évek elején a birodalom legelismertebb fényképésze volt Hugo Jaeger. Példátlan…..
Sajátos módját választotta az együttérzésnek Timothy Kurek. A keresztény férfi, hogy átérezze a melegek problémáit, egy évig mindenkinek azt vallotta, hogy ő is homoszexuális. A mélyen vallásos tennessee-i Timothy Kurek (a képen középen) úgy nőtt fel, hogy gyűlölte a…..
fél_kiló_kenyér 2012.10.16 13:18:42
@Never: Tipikusan annak a véleménye, aki csak filmen látott buzit. A folyamatosan affektáló, pösze, munkahelyre rózsaszín topban járó ordas köcsögöket legfeljebb csak a vígjátékokban láthattál, nem a való életben. Jó, nagy az isten állatkertje, nyilván előfordul egy-két ilyen, bár Magyarországon nem sokáig viselkedhetnének így, előbb vernék meg őket. Így is sokkal több, pl. a kurvásan öltözködő heteroszexuális nő, és a minden csajra ráhajtó szatír.
A sok rettenetes hír közepette érkezett egy nagyszerű is. Jövőre, az István, a király harmincadik évfordulójára ismét bemutatják ezt a nemzeti kincset. A Boldizsár Miklós, Ezredforduló című drámája alapján írt rockoperát Alföldi Róbert viszi színre. Igen, az az Alföldi…..
fél_kiló_kenyér 2012.10.07 10:27:49
@FILTOL: Nemzeti darab = olyan darab, ami allegorikusan 1956-ot mutatja be, és Kádár (akit István formál meg) mellett foglal állást. Érdekes ez a jobboldali logika.
A mai Mongólia és Szibéria között csapódott a földbe 15 000 évvel ezelőtt a Chinga-meteorit, amelyből azt a buddhista szobrot faragták, amit most fedeztek fel egy aukción. Az úgynevezett Vasembert nácik vitték Tibetből Németországba.   Az Elmar Buchner, a Stuttgart Egyetem…..
fél_kiló_kenyér 2012.09.29 10:13:54
@Magyar Vitéz: Ja, szerinted az az ideális, ha magyar nyelven semmi nem jelenik meg, ami a külföldről szól? Igen széles látókörű ember lehetsz...
Kedves olvasóink, örvendünk, hogy hozzánk hasonló lelkesedéssel olvastátok az MSZP stratégiájának kivonatát, a különböző médiumok a maguk sajátos szempontjai alapján már szintén feldolgozták a szöveget, sőt, Botka László is prezentálta pártja álláspontját a kérdésről…..
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
Váci utca Szűz Mária szuperhős 2012.09.10 14:22:00
Egy csodálatos összeállítást szeretnénk ma veletek megosztani. Az az igazsag, hogy hétfő van, és nem biztos, hogy tudunk ennél menőbbet mutatni a héten. Mindegy, majd a szív húrjait igyekszünk pengetni :) Soasig Chamaillard az elkövető, és természetesen művész. Popos…..
fél_kiló_kenyér 2012.09.10 21:32:31
@Mr. Rustical: Tessék: www.youtube.com/watch?v=4TAtRCJIqnk

Most boldogabb vagy?
fél_kiló_kenyér 2012.09.10 21:34:38
fél_kiló_kenyér 2012.09.10 21:39:15
@Mr. Rustical: www.writeforgod.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/02/moses-joke.jpg

befejezem, ha már zsidózni akarsz, próbálkozz valami erősebbel.
Még a legvadabb álmomban sem gondoltam, hogy ennek a blognak valaha is köze lesz akár a leghalványabban is aktuálpolitikához (tulajdonképpen pont azért is indítottam ebben a témában). De rá kellett döbbennem, hogy a lányok egyik kalandjuk során egy olyan esetbe keveredtek bele, amely…..
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
fél_kiló_kenyér 2012.09.01 00:55:44
@Muad\\\'Dib: Szia! Megvenném tőled a kedves édesanyádat, úgy hallottam, eladó.
Szeretné a magyarországi szélsőjobb erősíteni a narratívát, miszerint állandó, világméretű zsidó-magyar „világháború” zajlik, Magyarország gyarmatosítás előtt áll és természetesen a „nácivadászok” is csak magyar „idős bácsikat”…..
fél_kiló_kenyér 2012.08.28 14:22:00
@Egy igaz ember: Hajrá, keresd meg őket, ne csak a billentyűzetet koptasd te "igaz ember"!
fél_kiló_kenyér 2012.08.28 14:37:15
@Akitlosz: Szerinted azután, hogy Izrael megalakult, miért maradt mégis itthon egy csomó zsidó? Mert magyarnak érzik magukat, itt van a hazájuk. Nem nagy teljesítmény úgy hűségesnek maradni egy országhoz, hogy sehol máshol nem látnak szívesen. A magyar zsidókat alanyi jogon befogadná egy külföldi állam, mégis itt maradnak, még annak ellenére is, hogy az ország tele van hozzád hasonló faszkalapokkal. Na EZ kurva nagy teljesítmény, példamutatás hazafiasságból. Berakhatsz magadnak akármilyen turulos avatart, tizedannyira nem vagy hazafi, mint bármelyik magyar zsidó.
Gondoltam belépnék a Vitézi rendbe, ha biztosan tudnám, hogy vannak közös céljaink, s lám szembejött ma velem a sátruk a szombati piacozás után. Hamar lehangolt az életnagyságú Horthy-poszter, meg a gyűjtés a szoborra, de csak megálltam beszélgetni, mert aktív, tenni akaró…..
Én a Magyar Nemzettel és jobboldali barátaimmal szemben nem tartom rasszistának feltétlenül a Milla képét, amit Facebook oldalán posztol, és amin fuksszal és egy köteg tízezressel ábrázolja Orbán Viktort. De az biztos, a kép könnyen kelthet rasszista indulatokat, és valljuk be…..
A héten Ceglédre érkezett a magyar gárda - vagy valami útóda annak - így újabb konfliktus alakult ki a Jobbikosok és a helyi cigányság között. Tegnap este amikor mindenki azt hitte pattanásig feszült a konfliktus élőben követhettük végig, mit csinálnak ilyenkor a gárdisták és…..
Több száz férfi, egy teljes hadsereg csontjaira bukkantak Dániában egy tőzeglápban. A harcosok 2000 éve haltak kegyetlen halált.   Az Alken Enge-lápban talált több mint 200 harcos maradványain jól látszanak a kegyetlenkedés nyomai, törött csontok, köztük koponyák…..
fél_kiló_kenyér 2012.08.16 11:04:27
@hexa: Jé, és már megint nem egy zsidó kezd el nácizni/holokausztozni! UNALMAS!
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..