Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomPlatz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt nem adja fel egykönnyen. Négy napon keresztül harcolt a Marina parti konditerem ügyfélszolgálatos trolljával emailben, aki egyre durvábban szólongatott be neki egy teljesen hétköznapi kérdés megválaszolása helyett: Alábbi levelet az adatvédelmi okokból szükséges…..
LifeTILT Kudarcok 2012.10.18 20:44:41
Steve Jobs mostanra már történelmivé érett Stanford-i beszéde nagy hatással volt rám, de különösen az a rész, amikor a dolgok összekapcsolódásáról beszélt. Érdemes odafigyelni az olyan kaliberű emberekre mint Jobs, és úgy általában azokra, akik maradandót alkottak, valami…..
TomPlatz 2012.10.24 10:50:10
@:

inkább önsajnáltatós, gyertek üljetek körém és énekeljük el együtt a kumbajját szagú fos :D
..
TomPlatz 2012.09.11 14:59:10
@AlBundy33: ezen a videón? konkrétan az, hogy túl nagy a súly, és nem bírja eléggé hátra vinni. nagy általánosságban pedig az, hogy az emberek behajlítják a karukat akkor, amikor viszik hátra a súlyt, akkor száll be jobban a tricepsz (persze teljesen nem tudod kikapcsolni). viszont, ha fájnak tőle a könyökeid, akkor miért csinálod? plusz egy bizonyos tömegig amúgy se kéne ilyen gyakorlatokkal baszkódni. először tömeg kell, aztán lehet visszább venni az összetett gyakorlatokból, esetleg váltani osztott edzéstervre. de ez már egy másik story.

a zene az nagyon fáj viszont :D kb. akkora a kontraszt, mint amikor újonc kategóriában whitney houston számra megy a szabadpóz :D
Zoli két és fél évet töltött (munkával persze) luxushajón, egy szerződést a Disney-vel, hármat pedig a Carnival Cruise Line-nal kötött meg és töltött ki, így aztán igazán van rálátása erre az egészen különleges, mással nagyon össze nem hasonlítható…..
LifeTILT Hiányzik a régi Tilt... 2012.05.26 03:03:00
Hiányzik a régi Tilt és hiányzik belőle minden egyes perc ami 2011 novembere előtt történt. Más volt akkoriban a blog hangulata, és valahogy sokkal  jobban estek akkor a bejegyzések is. Volt kinek írnom, és ami a legfontosabb, még le tudtam írni. A sztori ugyanaz, mint az élet…..
TomPlatz 2012.05.26 13:05:40
@Natalienewmann:

most komolyan ennyit tudtál csak kiolvasni a kommentemből? mert akkor, ahhoz külön gratulálok! :D

annyit, azért gyorsan tegyünk hozzá, hogy nem a fogyi házaspár fogyasztotta le az embereket, hanem az órákra járó emberek döntöttek úgy, hogy változtatnak az életükön és megpróbálnak lefogyni. nem szülséges piedesztálra emelni őket, egy mezei OKJ-s aerobic edző vagy egy testnevelési diplomás ember is ugyanúgy ki tudna állni annyi ember elé, de ebbe ne menjünk bele, mert nagyon elkanyarodtunk attól, amit fentebb írtam.