Regisztráció Blogot indítok
Adatok
airt

0 bejegyzést írt és 296 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földönkívüli elrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk újabb fejezetében egy magyar nyelven eddig alig tárgyalt témát szeretnénk körüljárni, megismertetni. Eve Frances Lorgen író, hipnoterapeuta, csaknem 30 éve kutatja a rendhagyó traumák és földönkívüli elrablások témakörét. Számos szakterületen…..
airt 2022.07.03 22:42:25
@athena 28: Ok. Nem vizsgálom a hátteret senkinél, vannak sejtéseink, hogy mi történhetett, de nincs visszaellenőrizve, és nem is láttuk fontosnak kutakodni. (Semmiképp sem a média és hasonlók.) Mindenki tegye, gondolja stb., amit jónak vél, én/mi tiszteletben tartjuk. Hogy kik ők, nem publikus.
airt 2022.07.10 09:07:12
@PT69: "...Nagyon frankón alakulnak ki játszmák belőle, amelyek teljes bizonyossággal bekapcsolják az érzelmi manipulálást is."
Esetünkben ez a kis incidens gyorsan berekesztődött, az az erő meg kirekesztődött :))
de igen, sok-sok ilyet láttam a környezetemben, érdekes módon az összes ezo-spiri-szellemi csoport-ban, közösségben, összeverbúvált társaságban (amit belülről is ismertünk) megfigyelhető volt ez a szituáció mindenféle kapcsolati relációban.
airt 2022.07.10 21:33:23
@athena 28: igen, biztosan volt köztük ilyen is...
A földönkívüli emberrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk második darabjában a téma valaha volt egy legfontosabb és legnagyobb hatású kutatójának, az 1996-ban elhunyt hipnoterapeutának, Dr. Karla Turner-nek a tevékenységét szeretnénk bemutatni. Egyetemi oktatói állását feladva az ufológiai…..
airt 2021.05.12 07:18:31
@torpapa: A reklámoknál – ami kevés hozzám eljut, mert nem tudom kikerülni a közterületeken - még mindig azt tapasztalom, hogy a nőkkel telerakott reklámból van a legtöbb. Az pedig sztem elsősorban a férfiakat célozza – ezzel együtt persze mindenkit.
Engem nem érdekelnek az elméletek, saját megfigyeléseim vannak, és tapasztalataim. És van valaki, akivel meg tudom ezt diskurálni, aki nagyon otthon van az időfizikai kérdésekben. És mi foglalkozunk azzal a jelenséggel, amiről mandela-effektusként lehetett egy időben olvasni-hallani, és mostanra nagyjából teljesen eltűnt, mintha kitörlődött volna. Mivel elég kevés időm van, nagyon rövid leszek. Úgy gondoljuk, 2012-től legalább 2 v.3 valamiféle átfűzésen mentünk keresztül a közös valóságunkat illetően, ami visszafelé is megváltoztatott eseményeket, történéseket, és azt a mezőt is, ahonnan az emlékeinkhez férünk hozzá. De vannak/vagyunk elég sokan, akik másképp emlékszünk, és ami a legérdekesebb, sokan ugyanarra a „rossz” emlékre emlékszünk. Elég sok infó gyűlt már össze ilyen emlékekből. És tapasztalunk frissebb rossz emlékeket is, és pl. van olyan, hogy ugyanarról az eseményről 3 fajta emléket is hallottunk emberektől, ezekből lehet következtetni. Ezt hívom én idővonal-nak.
Vannak érzékeléseim viszont, amelyekből azt szűröm le, hogy változás történt a valóságomban, pici részletek megváltoztak, és mivel folyamatosan figyelek, feltűnik. Ami érdekes, minden ilyen észlelés azzal kezdődik, hogy egyszer csak azt tapasztalom, mintha valami vákum lenne, mintha minden megállna, semmihez sem tudom hasonlítani. Azt gondolom, ilyenkor én kerülök át egy másik valóságba, ami amúgy paralel, megnyilvánulatlan, de létezik.
airt 2021.05.16 12:52:28
@athena 28: Köszi, megnéztem, és a gugli-val készült aut.ford-t próbáltam érthetővé tenni, és közben ebben a cikkben a lényeget leírja a szerkesztő, sok más anyagot is egy helyre hozva: nyomaban.blogger.hu/2021/05/14/a-koronavalsag-mar-elkezdodott-az-elneptelenedes
airt 2021.05.19 10:25:32
@athena 28: Igen, végre magyar szakember, köszi. Nah, annyi anyagot összeraktunk ezen a fórumon is erről, hogy aki mindezek tudatában még mindig vágyik a kis "ajándékcsomagra", a kedves egészségére.
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..
airt 2021.03.13 09:14:50
@0figura: Hát, én nagyon is elhiszem Dinonak, hogy azok nem értették a működési mechanizmust, a konteósok persze megmagyarázhatják :) - nagyon sok tapasztalat van erről, testközelből, szaktekintély-ek, akik nem értik, és nem hajlandók utánanézni az elveknek, a bizonyításnak, nem hajlandók új elméleteket, tanulmányokat, összefüggéseket vizsgálni. Miért? Erre csak saját feltételezéseim vannak, az alapja sztem vagy a félelem és/vagy a fásultság.
Aztán nem tudom, mennyire ismered a „tömeget”, a masszát: nem bocsátkoznék becslésbe, elég jelentős része egyszerűen buta, és ez így nagyon jó is számára. De nincs is szükség arra, hogy ők tudatosuljanak, elég az kb. 1%-a a népességnek hozzáértők szerint ahhoz, hogy globális változások tudjanak indukálódni. Ha ez igaz, akkor a fordítottja is, a mostani rendszer fenntartásához is elég az 1%. De a tudatosság, az nem tölthető senkibe kívülről. Dino is elmondja, többször is, a saját munka nem úszható meg, ez az egész teljesen egyéni, mint ahogy a megélt valóság is, mert ha az egységet éled, azonnal az van, hogy nincs probléma semmilyen :) Ha én élem, akár ha pillanatokra is, legfeljebb beszámolni tudok arról, amit tapasztalok (amit sztem nem lehet, nem nagyon lehet szavakba foglalni), de az nem lesz a Te vagy más valósága (csak ha Te is azt éled), csak az enyém. Ezt fejtegettem kissé leegyszerűsítve Russian-nak valahol feljebb. Amúgy a mi kis beszélgetésünkbe bárki beleszólhat, lehetnek róla gondolatai, le is írhatja, ez egy nyilvános fórum. Érdekes ez, nálam is volt olyan pont, amikor úgy gondoltam, ezeket mindenkinek tudnia kell, aztán elmúlt :)
airt 2021.03.13 13:32:58
@0figura: sztem a Te valóságodat Te vetíted, ezt már elég rég így gondolom, ebben Tom C. és most Dino is megerősített, sőt! matematikailag bizonyította, és van egy rész benne, amit közös valóságként tartunk fenn, ez mindünknél azonos, de hogy mi van akkor, ha az egységet éled tartósan, arról nincs mostani tapasztalatom, de akkor nem itt vagy, a tudatod nem ezen a síkon van, át vagy kapcsolva, itt meg valami automata üzemmódban létezel sztem.
airt 2021.03.16 20:09:05
@0figura: Ok, csak a közösben tudunk cseverészni, hisz a sajátomhoz csak én, a sajátodhoz meg csak te férsz hozzá. Talán úgy szemléletesebb, ha elképzelsz egy halmazt, ami a közös valóságunk (vetítésünk), és egy kicsivel nagyobb halmazt, ami a sajátod, és ebben van a közös is, bár ez így nem teljesen pontos, de talán könnyebben érthető.
Tom C. - az Thomas Campbell.
Bizonyára többen is olvashattátok a blogra felkerült írások alatt „anathea” nevű olvasónk rendszeres hozzászólásait, észrevételeit. Az már korábbi kommentárjaiból is kiderülhetett róla, hogy rendkívüli tapasztalatokkal rendelkezik és részt vesz olyan találkozókon, amiken fontos tárgyalások és…..
airt 2016.04.10 10:46:54
@Facipan(zsíragykockafejben): Ok. Azt a filmet jól ismerem, ahogyan a manipulációs technikákat is, a látható és láthatatlanokat is, 13 évvel ezelőtt, amikor belemerültem a hálózatépítés rejtelmeibe, a szponzoraimnak nagyon fontos volt, hogy a pozitív gondolkodás minden szabályán kívül ezekkel is teljesen legyek/legyünk tisztában. Ki tudom zárni ezeket a hatásokat, bekapcsol(mostmár automatikusan) a védelmem, és nem erről beszéltem, de ezzel együtt, mivel senki más nem reagált eleddig, valszleg nincs is semmi jelentősége annak, hogy mi volt a térben az elmúlt néhány hétben. Max. nekem lett volna egyfajta megerősítés, hogy az érzeteim helytállóak.
Az a 2-3 barát, aki van, "hasonszőrű" Hozzám, kikerültem a rokonság erőteréből, minden más kapcsolatomnál pedig működik a védelem.
airt 2016.04.10 16:43:05
@anathea: Értem. Köszönöm.
airt 2020.08.20 14:20:12
@Andrea Pongrácz:
A paradicsombokor nem pusztul el attól, hogyha leszeded róla a termését. Sőt, megkönnyebbül. Ha viszont élősködők támadják meg, attól el fog. Ha meg hagyod, csak figyeled az érett paradicsomot, de nem szeded le, akkor magától fog lepottyanni, maga a növény meg elszárad. Szted?
A gyümölcsfákat sem ölöd meg a gyümölcsért, és ha elég érzékeny volnál, akkor érezhetnéd a hálát (vagy megkönnyebbülést), amit ezek a fák nyilvánítanak ki, mikor megszabadítod őket terheiktől. A legtöbb növény (melyeket meg szoktunk enni) az 1 évet sem éri meg akkor sem, ha békén hagyod. Hoz termést, melyben magok vannak, és a köv. évben azokból bújik elő jó esetben újra egy másik növény, bár a leggyakrabban vlyen állatka, csiga stb. elfogyasztja, mielőtt ezt megtehetné.
Ha nem aratják le a gabonát, a magok a kalászból kiperegnek, és maga a növény meg elszárad magától. A köv. évben az elhullott magokból fognak új növénykék kikelni, és semmilyen megtermékenyítő anyag külön nem szükséges hozzá. Nem így az állatoknál.
Ha nem látsz különbséget, akkor érdemes utánanézned, mi különbözteti meg a növényeket és az állatokat. Mi/k alapján mások az állatok, mint a növények. Ha ezt megérted, akkor már fogsz látni különbséget.
Nem tudom és nem is érdekel, hogy húsevő vagy, vagy vega, bár sztem még a divatból vegák sem írnának le ilyet, nem még azok, akik meggyőződésből. Biztosíthatlak, hogy aki meggyőződésből vega, az előtte tutira húsevő volt. Azaz pontosan tudja, mit fejezett be, és azt is, hogy miért. És ha már kiürült a szervezetéből a húsból származó összes mérgező és egyéb anyag – ami testvérek között is legalább 10 év - na akkor meg olyan össze nem hasonlítható tapasztalatai keletkeznek, melyeket egy húsevő (vagy inkább mindenevő) sosem fog megérteni. Mondok egy példát: egy nagyker. áruház pénztárában dolgoztam, és folyamatosan nyers húsokat kellett blokkolnom (persze, ugye, csomagolásban), és a teljes munkaidőm alatt borzalmasan szenvedtem attól, hogy ha sikerült úgy megfognom ezeket a húscsomagokat, hogy nemcsak a csomagolást, hanem az az alatt levő húst is, abban a pillanatban átjött az a szavakkal nem kifejezhető pánik, fájdalom, rettenet, iszonyat, jeges félelem, és még egy sor (szavakba nem tudom önteni) érzés, ami ott van minden megölt állat húsában. Mondd, Te érzed ezt? Érezted már valaha? Mert ha igen, kétlem, hogy onnantól képes lennél megenni az ilyen érzetet adó kaját. Volt olyan, hogy olyan elemi erővel jött át ez az érzés, mint a villámcsapás, hirtelen önkéntelenül eldobtam a húscsomagot magamtól, az ott lévő vevők nem kis döbbenetére. Miért mondom, hogy legalább 10 év? Ez is saját tapasztalat. Már 8 éve vega voltam, mikor egy Nelson -féle biorezonanciás gép még mindig húsból származó mérgező anyagokat mutatott ki a testemben.
De mondok egy másik példát: mostanság ha az udvaron lévő szilvafához kimegyek, a fa rendesen könyörög, hogy szabadítsam meg a szilváktól, melyeknek a háromnegyede valami gombásodás miatt rohadt és ebben a minőségében ott aszik össze a fán, és ettől nagyon szenved a szilvafa. Ha leszedek egy érett és egészséges szilvát, olyan hálás a fa, annyira érzékelem, hogy megköszöni, hogy még olyan állapotban sikerült felkínálnia számomra, hogy tudta a testem hasznosítani. Újra érdeklődöm, Te éreztél már ilyet valaha?
Pár éve, mikor külföldön dolgoztam, egy kisebb faluban laktam, mely körül fölparcellázott földek, gyümölcsösök között vitt minden nap az utam. Ezek között volt egy almáskert, jó nagy, 3 -féle alma termett, roskadásig voltak a fák almával, és nem szedte le őket senki. Minden egyes nap hallottam egészen nov. végéig kb., hogy sírnak a fák (velük sírtam én is magamban), és könyörögtek, hogy szedjem le az almákat. Persze, nem tehettem, egy kerítéssel elkerített magángazdaságba nem mehettem be, de nagyon úgy tűnt, megszűnt a gyümölcskernek gazdája lenni. Akkor lett vége az egész borzadálynak, mikor már minden alma lepotyogott, és a fák eltették magukat télre.
Persze, ezek „költői” kérdések, nem várok rájuk választ, csak magadnak válaszolj, már ha megértetted ennek az egésznek az üzenetét. Ha nem, hát így jártál.
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii16.html    ..
airt 2020.08.07 13:15:35
@airt: Nekem a blog.hu válaszértesítője még elküldte a teljes bejegyzésedet... onnan másoltam ki, persze a smile-fejecskét kitöröltem, nehogy újra huncutkodjon az a fórum-motor.
Amúgy... régen nálam volt egy tök alap - hit, amit rendkívül nehezen és sok-sok tanulságos tapasztalat árán tudtam csak átírni: ez arról szólt, hogy azt hittem, minden és mindenki az, aminek/akinek látszik.
Ma a hit nálam nem játszik egyáltalán, az érdeklődés, az igen, aztán a vizsgálat, és vizsgálat és ezután is a vizsgálat, folyamatosan.
airt 2020.08.08 23:09:11
@athena 28: Sztem elvétetted a nick-nevet. A kérdést nem én tettem fel.
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii15.html..
airt 2020.04.08 14:43:00
@Valiant Thor: 03.23-án egy hsz-ben gamerattitude belinkelte... ám, hogy ne kelljen keresgélned, íme:
1st1.1st1.hu/
Ezen további site-ok is találhatók.
airt 2020.04.09 07:38:54
@Valiant Thor: uhh... hát Veled se lehet könnyű...:)
Sztem ha elkezded olvasgatni azt az oldalt, és mondjuk, a többibe is belenézegetsz, megtalálod (remélhetőleg) a válaszokat a kérdéseidre.
airt 2020.04.09 23:28:03
@Valiant Thor: Ok. Értem. Már csak az a kérdés, hogy van-e ennek bármilyen jelentősége...
(csak halkan jegyezném meg, hogy annak a bizonyos hozzászólónak a nick-nevében benne van a weboldalának a címe is... ha eddig elkerülte volna a figyelmedet... és azt is, hogy erre gamer... felhívta a figyelmet valahol fentebb. És hát gamer... ismerhette már előtte is, mielőtt itt megjelent, vagy ezt lehetetlennek tartod?)
Mark Passio egy kilépett sátánista és okkultista, félig vallásos római katolikus családban nőtt fel Pennsylvania-ban. Miután a vallása elkedvetlenítette és úgy érezte, a vallás nem más, mint egy kontrollmechanizmus a családja és a társadalom részéről, dühös lett és őszinte gyűlölettel kezdett…..
airt 2019.08.17 12:42:19
@Egyszeru: azt gondolom, nem szolgáltam rá erre a gyönyörűséges jelzőre: "Te büdös gyökér".
Amúgy meg... a levágott, az nem megölt, mi?
airt 2019.08.18 08:33:29
@Egyszeru: Eltértél a tárgytól....

Arról volt szó, hogy a döglött állat - nem egyenlő - megölt állat, a levágott állat pedig az előbb említett egyik módja. Jelentés-tartalmilag.

Amit pedig itten felvázoltál, az már egy más témakör, és elég mélyre lehetne benne merülni, arra nekem most nincs időm. Saját tapasztalataim szerint az általánosítás totál félrevisz, ezért ilyet már nem is csinálok senki és semmi tekintetében.
airt 2019.08.19 14:40:14
@Egyszeru: Szerintem se bonyolódjunk bele, én vigyázok magamra. Üdv.
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
airt 2019.06.10 12:21:53
@UFO Kutató: Azért jó lenne, ha visszanéznéd, hogy valójában mi is volt a kérdésed (még, ha költőinek is szántad)... merthogy én pusztán arra írtam 1-2 példát.
Más olvasatban pedig valóban nem érdemes összemosni a kettőt, mert a példámban szereplő dolgokra van saját hatáskörben döntési lehetőségem, míg a chamtrail vonatkozásában nincs.

Az, amit az imént felsoroltál, mint alumínium-szennyezést, abszolút nem bizonyíték arra sem, hogy a növényekben ezek miatt kellene megjelennie az alumíniumnak. Arra viszont jó példa lehet, hogy sok ember, teljes tudatában annak, hogy gyakorlatilag olyan mérgeket önt abba a vízbe, melyből nagy valószínűséggel nem fogják kitisztítani maradéktalanul - és úgy kerül vissza a vezetékes hálózatba; nos, ez pont egy jó példa lehet arra az Általad említett "barom"-ra, aki tudatosan mérgezi - akár a saját családját és mindenki és minden mást is. Már, ha tudna gondolkodni, akkor tudatosan tenné... de sajna, nem ez van. (Ez azonban nem menti fel a felelősség alól - de ez csak egy kis kitérő)
airt 2019.06.10 12:31:53
@UFO Kutató: Arra még sosem gondoltál a csíkozással kapcsolatban, hogy pl. mennyit fizetnek ezért a tevékenységért, vagy hogy milyen befolyás alatt állhatnak azok, akik ezt végzik, netán valami "súlyos"- sal zsarolva vannak... vagy esetleg mindez együtt? Magyarra fordítva: hogy léteznek a meggyőzésnek olyan eszközei, amelyeknek - adott esetben - még mondjuk Te sem tudnál "ellenállni"?
airt 2019.06.10 16:59:36
@UFO Kutató: Erre utaltam akkor, mikor azt írtam, hogy már, ha tudna gondolkodni... Én úgy látom, a gondolkodás teljes hiánya áll fenn minden más mellett ezen a téren is.
Visszatérve az eredeti témára: szóval a reggeli szitu, amiről írtam, az bizony chamtrail-csík volt a javából. Az, hogy ezzel mérgeznek, vagy, hogy mit tartalmaz, vagy, hogy kik és hogy csinálják, arról én nem írtam, és nem is fogok, nincs róla hitelt érdemlő infóm. De én hiszek a saját szememnek. És tudok megkülönböztetni. És láttam már katonai vadászgépek csíkjait, amelyek kb. 1 órán át láthatók voltak. De! Azok nem terültek szét, végig olyan szép vékonyak maradtak. Nem fátyolozták be az eget. És láttam már olyan katonai szállítógépeket is Brüsszel környékén, amelyek semmilyen csíkot nem húztak. És látok elég sok légijáratot, amelyek szimpla kondenzcsíkot húznak, amelyek hamar felolszlanak. De olyat, hogy egy gép egy bizonyos terület fölött húz csíkot, aztán hirtelen abbahagyja, aztán ha megint egy biz. terület fölé ér, akkor megint húz, olyat csak és kizárólag ezektől az elterülős csíkokat húzó gépektől láttam és látok nap, mint nap. És nekem nem célom Téged meggyőzni, hiszen, mint az első hsz-ben is írtam, semmi jelentősége annak, hogy Te vagy más mit hisz és mit gondol/érez sajátjának. Annak csakis a Te számodra lehet jelentősége. Már ha valóban el tudod/tudnád különíteni.
A mezőgazdasági mérgezés, meg a szemetelés -ezek mind megérnének akár több "misét" is, ezekbe most nem fogok belemenni. És a magam részéről le is zárom ezt a csíkozás-témakört, mert ez egy olyan valami, amire sajna, nincs semmilyen ráhatási lehetőségem. Tökmindegy, hogy döntök, akkor is kapom az áldást felülről.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii11.html    ..
airt 2019.05.02 18:59:10
@pietnik: "Ha víztisztító szűrőket keresel,azok eszméletlenül drágák,és talán nem is csinálnak semmit a víz tisztasága érdekében,ellenőrizni pedig nem tudod,hogy mi az igazság!"
Szia, valszleg nem találkoztál még a fordított ozmózisos víztisztítóval, az teljesen elérhető árú, a membránja 10Angström lyukméretű, szinte csak a vízmolekulát engedi át. (Persze, nem a tesco-s kínai változat). Esetleg az ionokkal lehet némi gubanc, de arra is találtunk megoldást. A TDS mérő-vel vezetőképességet lehet mérni, az némi infót adhat a vízben levő oldott anyagokról. Már, ha komolyan tiszta vízre vágysz.
Emoto mérnök már nem kutatja a vízkristály mintázatokat, mert meghalt szegény, pár éve, gugli szerint 2014-ben.
A korábbiakban hallhattunk már e blog hasábjain a katonai laboratóriumokban földönkívüli genetika bevonásával zajló hibridizációs tevékenységekről. Ezúttal azonban Gigi Young jóvoltából egy sokkal másabb nézőpontból, messze szélesebb perspektívából fogjuk megvizsgálni a fajkeveredés témáját. Gigi…..
airt 2018.12.02 13:26:10
Kedves @Pink Rose:

Jó bő lére eresztett mondókádból egy dolog hiányzik csak: konkrétan a bizonyítékok. Hogy mindjárt az elején kezdjem: idézlek: „Cobra (Ishtar Antares aki egy illuminati bérenc károkozás címén jelent meg,” - ezt mégis mivel tudod bizonyítani? Jah, hogy olvastad a neten? … haha … vagy megyek tovább, Gigi Yang-gal kapcsolatban, szintén idézlek: „ő túl sok hamis infót ad közre a sok hihető és helyes infó mellett. Őt félrevezetik.” „és itt van Gigi Young. Szépeket mond, sok jót is, csak túl sok benne a félrevezetés.” Ezek azért elég súlyos vádak. Mégis, előadnád nekünk, tudatlanoknak a bizonyítékokat? Jah, hogy azok más – Általad nagyra becsült emberek, médiumok tollából, szájából fakad, és pusztán attól hiteles, hogy Te elhiszed? … haha….
Netán Te vagy az a hiteles, idézlek: „ jó látóra” szóval ez a bizonyos jó látó, akire esetleg a blogíróknak szüksége lenne? De komolyan, itt van ez a Leonard is: idézlek: „ Leonard megtévesztő tanításaiból épülni nagy felelőtlenség.” „ Tőle bármit is idézni hiteltelen.” - mégis milyen érdekes, hogy pont TE vagy az , aki a fenti hsz-edben Őt idézed, pl. itt: „Cobra azonban szándékosan vezeti félre azokat, akik hisznek neki. Akik csatlakoznak az Ellenállási mozgatomhoz, előbb utóbb a Föld belsejében fognak kikötni ahogy tervezik is, a meglepetés ott kezdődik majd, hogy azonnal elszeparálják őket, és kísérleti patkányokként fognak velül bánni.” Ezt konkrétan Leonard mondta el kb. féléve, egy videoüzenetben, itt meghallgathatod: www.youtube.com/watch?v=kfGs2QXw6og&t=266s. Szóval akkor ezek szerint Neked sem szabad hinnünk, hiszen hiteltelen vagy, épp Te Magad mondtad ki Magadról ezt…. haha ...Vagy továbbmenve: mégis miből gondolod ill. feltételezed, hogy Te és Leonard ugyanarról az illuminati-ról beszéltek? Jah, hogy Te – ha meghallod ezt a fogalmat, azonnal arra a ( egyébként mesterségesen hozzárendelt és elterjesztett hamis ) tartalomra asszociálsz, ami a háttérirányítás, cabal és még pár egyéb néven is fut a köztudatban? ….haha…..
Nem folytatom, pusztán szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a VALÓBAN alapos, mindenre kiterjedő tájékozódás az, ami alapján lehet(ne) vádaskodni, bíráskodni és ítélkezni, DE! - azon kevesek, akik veszik erre a „fáradságot” , olyan belátásokhoz jutnak, melyek fényében feleslegessé válik minden ilyen jellegű tevékenység.
És még a végére, idézlek: „Az Egység Törvénye természetesen az egyik legtisztább anyag, de azt hiszem, ez mindenki számára nyilvánvaló.” - Sajnos, mivel Leonard minden megnyilvánulása Szerinted hiteltelen, így ez a mondatod is azzá válik, hiszen Leonard youtube csatornáján jelent meg ez: www.youtube.com/watch?v=K9OPWQZ2ruA&t=19s az anyag, méghozzá idén februárban… sajnos….sajnos….
Szemrád Nándor írásai Mars 2018.06.02 14:27:11
Meglepő állításokat közölt részemre a most induló MARS-PROJEKT-ről a Sea és Arden párostól. Igazából nem volt min meglepődnöm, hiszen azt tudtam, hogy az Irányítók mindig is hazudnak az embereknek. Tulajdonképpen arra voltam kíváncsi, hogy a majdani Mars-expedíció miért is indul, s mit tesznek az…..
airt 2018.06.02 20:39:48
www.youtube.com/watch?v=HLQnGdpcIks
Ebben a műsorban (sok más mellett) egy felvidéki magyar kutató beszél a borzalmas tett, a fiatal szlovák pár-gyilkosság hátteréről, a titkolt, valószínűsíthetően valódi ok 30.55-től 34.01-ig kerül szóba
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii7.html    ..
airt 2017.03.18 11:29:01
@akcalam:
Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt. Amit érzek, ez Belőled jön sztem, ez a Te belső sugárzásod, ezen az írásodon is rajtavan:) éreztem már hasonlót, olyan ez, mint amikor egyszer egy kiscica, akivel egy szobában aludtam, hajnalban finoman megérintette a homlokom, hogy jelezze, jó lenne felébrednem és foglalkoznom vele egy kicsit:) annyira finom, puha, lágy volt.
airt 2017.03.18 13:10:15
@anathea: Nos, azt gondolom, megfelelően udvarias voltam. Az Általad idézett komment előtti kommentben egyértelműen jeleztem, hogy nem is szeretnék erről többet beszélni, és mégis ki lett "provokálva" Tőlem egy újabb válasz.
Köszönöm a fáradozást, de azt gondolom, nem kell feltétlen Velem társalognia annak, akinek ez fáradságot jelent.
airt 2017.03.18 15:24:37
@anathea: Nem rossznéven vettem, hanem válaszoltam, leírtam, Én hogy látom :)

"Ez egy olyan hely, ahol megosztjuk egymással a gondolatainkat, és biztosan vannak dolgok, amikben nem fogunk egyetérteni."

Yes, ennyi történt, nem értettünk egyet.

Mindezzel együtt nem szükséges, hogy Én itt kommenteljek, valszleg abba is hagyom újra.
Üdv.
A Corey Goode és David Wilcock által korábban említett űrháborúkról szóló beszámolókra reflektálva az alábbiakban Cobra friss helyzetjelentését és felhívását tesszük közzé, és megpróbáljuk néhány olyan hírrel kiegészíteni, amelyek szorosan kapcsolódnak hozzá...
airt 2016.10.09 17:32:29
@anathea: @Angyalszem33: Gondoltam, hogy ez lesz a helyzet. nornic-ot én nem támadtam, amit írtam Neki/Róla és még sok-sok más emberre jellemző ez, azt a legnagyobb szeretettel írtam. Most olvasom, hogy Ő maga azt gondolja, beletrafáltam. Hát nem, nem beletrafáltam, pontosan átérzem Őt, a lelkitusáját, és nem tudom leírni, milyen együttérzéssel viseltetek iránta (is). Pont ezért írtam, amit. Sajnálom, ha ezt még Ti is ítélkezésnek veszitek.
Ezzel együtt tisztában vagyok azzal, hogy szinte mindenki félreérti, mást ért azalatt, amit én - szándékom szerint kristálytisztán - mondok, megfogalmazok, leírok.
Mindenki lefordítja a saját nyelvére, és azt ért alatta, amit érteni akar. Ennyi.
Üdv.
airt 2016.10.09 19:42:37
Nos, valamit még le kell írnom Neked, @nornic: Én ugyan nem hangolódtam Rád. Nem szoktam szórakozni azzal, hogy belenézek Másokba…egyszer már leírtam, hogy csak olyasmit mondok és teszek másokkal, aminek én is örülnék, ha nekem mondanák vagy velem megtennék. Azt érzékeltem, ami a válaszodban (amiről ugye értesítőt is kapunk) átjött, mikor email-ként megnyitottam.
Az Ön-ismeret útja, amire utaltam, és nem győzöm eleget hangoztatni, az egyáltalán nem az a piros szőnyeges diadalmenet, hogy szemléletesen fogalmazzak. Azzal kezdődik, hogy az ember szembesíti magát a saját programozottságával és a hazugságaival, amikben addig élt, és az egy hatalmas lelki gyötrődés. Tudom, átéltem, és átérzem. Olyan szinten, hogy nem is gondolnád.
Ami a hsz-edben ott volt, az egy csomag, ami szó szerint becsapódott a fejembe hajnalban, hirtelen csak kapkodtam a levegőt…

A legtöbb ember - nem 90%, ahogy Angyalszem állítja, sztem min.99%, a saját maga által felállított hazugság-csomagokban él, és azzal bíztatja magát, hogy ez így igaz és jó Neki. Közben meg mindenféle metakommunikációs módokon kifejezi, hogy de nagyon-nagyon nem oké semmi sem, és SOS, segítsen már valaki!!! És amikor jön valaki, és valóban segíteni szeretne, akkor azt azonnal kipuskázza , ledorongolja stb. Meg kell mondjam, sosem az az igaz barát, aki azt mondja, amit hallani szeretnél (ez valaha engem is nagyon letaglózott) De ez igazán csak belátások sorozata után válik nyilvánvalóvá. És a belátások, azok teljesen személyesek, és (sztem) nem nyilvánosak, és nagy kínok közepette születnek. Tapasztalatból tudom  Nem lehet kikerülni. És van még valami, amivel én is nagyon nehezen barátkoztam meg anno: ahogy én alakulok át, úgy alakul át a környezetem is…a baráti körömmel együtt. Mindenki, kivétel nélkül, akivel beszéltem erről, és ezen az úton jár, arról számolt be (én is) hogy ezt volt a legnehezebb elfogadnia. Hogy a családtól kezdve az összes barátja, szinte mindenki „lemorzsolódott”, viszont (jó hír) lettek újak. Nornic, amiket leírtál Magadról, a családodról stb., azok nekem annak idején ugyanúgy hatalmas dilemmák voltak, és nagyon sokat kínlódtam miattuk, ha hiszed, ha nem. Szóval, pontosan tudom, mit érzel, és ezért bíztattalak, hogy a tested jelez…méghozzá azzal, hogy csípőből visszalősz. Van pár jó önismereti anyag, könyvben is…mindegyik ennek leírásával kezdődik.
Nah, már nagyon hosszúra nyúlt ez a kis kiegészítés, és valszleg ezzel sem leszek népszerűbb…ez van.
Üdv.
airt 2016.10.10 17:14:07
@nornic: Üdv:)) ha majd népszerű szeretnék lenni, biztos nem ilyen hsz-eket fogok írni:)) el kéne végre vonatkoztatni a húsevés/nem evés dologtól :)
Pacsi-viszont!
A most következő két részes cikkünk a Föld bolygón zajló kozmikus kísérlethez kapcsolódik. John Lash egy autodidakta kutató, aki kísérleti miszticizmussal és mitológiák kutatásával foglalkozik. Munkáiban főleg a gnosztikus tanítások újraértelmezését adja és eredeti…..
airt 2016.07.17 07:17:46
@(101010101): amúgy kristálytisztán értem, amit mondasz, annyi van, hogy minden tapasztalatom ellenére időnként teljesen őrült módon képes vagyok reménykedni az emberi belátásban és összefogás-ban:)
airt 2016.09.20 10:48:45
korovjov123 bejegyzése kapcsán jött pár gondolat:
én nem venném az emberiség-et egy kalap alá, én ezt innen, a saját kis nézőpontomból egész másképp látom: sztem egyes ember létezik, egyenként. Ok, vannak csoporthatások, de ezek is igen eltérőek, és az egyes emberekre nem ugyanazok hatnak.
Ami az emberiség egyik csoportjának szívózás, ugyanaz az emberiség másik csoportját esetleg élteti, vagy hasznára van.
Ha szétnézek a saját környezetemben (és érdemes ezt mindenkinek megtenni), azt látom, hogy itt a testvérek egymást teszik tönkre, házastársak egymás idegeire mennek, hogy szeretet-rabszolgaként tartják a kis kedvenc háziállataikat, akik több odafigyelést és törődést kapnak, mint tulajdon szeretteik, hogy a szomszédok megfojtanák egymást egy kanál vízben, a munkatársak mindent elkövetnek, hogy kollégáikat lejárassák és hasznot húzzanak belőlük, és folytathatnám... mindannyian tudnánk folytatni napokig, és lehet ezért hibáztatni az archon-okat vagy bárki mást... a hiba, ha lehet így fogalmazni, ott van, hogy könyvekbe, mások elméleteibe, tanításaiba és véleményébe kapaszkodik ahelyett, hogy Ő maga szétnézne Magában és Maga körül, és ha bármi nem tetszik, azon kezdene el változtatni. Egyetlen könyv, elmélet, szent irat és tanítás NEM helyettesítheti az ön-ismeretet, mely, ha éli az ember, azonnal választ ad a környezet és a világ mostani állapotára. És az nem elmélet, és nem másvalakié, hanem az illetőnek a SAJÁTJA és tudás.
Van helye mások nézőpontját, világlátását megismerni természetesen, de amíg a sajátját nem ismeri valaki, addig mindig meg lesz vezetve mások által (akár szándékosan, akár jóhiszeműen), akik dominánsabbak Nála.
Amikor egy támadásban megvédi magát valaki, az nem a harc kategóriája. Ha a támadó energia visszaüt a kibocsájtójára, azt saját magának köszönheti.
airt 2016.09.22 14:34:32
@korovjov123:
Szóval, az van, hogy John L. munkásságát és megállapításait én nem vitattam, meg a Te hsz-edet sem, az emberiség címszó kapcsán jöttek az érzések, hogy nem kéne összemosni azt a 7 milliárd lényt, mert egyenként is nagyon különbözünk, és az is, hogy ki mennyire vagy egyáltalán meg van-e vezetve, és a ránk ható kozmikus és karmikus erők is egyrészt, sztem rendkívül sokrétűek, másrészt ha ez még nem lenne elég, itt vannak, ugye, a vérvonal által teljesen egyénre szabott karmikus feladatok…Írtam is, hogy helye van a tájékozódásnak, de nem helyettesíti az önismeretet, aminek csak egy lépése, igaz, az 1.számú, az önvizsgálat.
Huhh, tudod, folytathatnám, lehetne ez egy jó hosszú monológ, de mindez csak filozofálgatás, és senkinek sem csinálna kedvet ahhoz, hogy elkezdje saját magát górcső alá venni. Ezért csupán villanásokat tudok leírni, melyek nem lesznek teljesek 
(ahogy olvasom újra a hsz-edet, sztem hasonlóan gondoljuk, másképp megfogalmazva, nincs itt kiöntve a gyerek…)
Lényeg, hogy én a harc-ot teljes mértékben elvetem, az csak újabb harcot szül, sosem volt és nem lesz megoldás semmire. Önmagam folyamatos figyelése és megértése, sztem jóval érdekesebb és értelmesebb elfoglaltság, és ez csak az 1.lépés, a továbbiak még jóval izgalmasabbak.
A szituk, amikről írtam, a Te életedben, környezetedben ugyanúgy jelen vannak, mint az enyémben, viszont az Általad főkolomposok néven emlegetetteket hiába keresed, nem tudsz rájuk mutogatni, mert nem találod meg őket.
Megfigyeléseim szerint az önmegismerés, és ami ezzel szorosan együtt jár, az önbecsülés témáját, fontosságát azok bírálják leginkább, akik maguk még nem vették a fáradtságot elkezdeni, és folyton inkább a sokkal kényelmesebbet, olyan válaszokat keresnek és találnak, melyek Őket igazolják.
Én úgy látom, az önismeret, önbecsülés hiánya az, ami leginkább fogva tart, és ez az, amiért meg lehet vezetni az emberek legnagyobb részét. Aki keres, az már valamilyen szinten foglalkozik ezekkel a témákkal, tehát nem mondható, hogy aludna. Aki pedig belekezd a folyamatba, annak semmi és senki másra nem lesz ideje, energiája, kedve, mert ez teljes embert kíván, a totál figyelmedet igényli. És ahogy halad előre a folyamat, úgy nyílik meg egy valami teljesen új, addig ismeretlen világ, Önmaga, mely egy önálló univerzumként is leírható, de most nem mennék bele ennek mélységeibe. És, amikor ilyen szemmel kezd szemlélődni a világban, környezetében, azt látja, hogy a többi ember olyan, mint egy nyitott könyv. Amit magáról leolvasott, azt másról is képes lesz leolvasni. Az összefüggések egész más aspektusait lesz képes felfedezni, és ezek olyan tapasztalatok, melyek nem leírhatóak, nem tanulhatóak könyvből, csakis saját megélésből. Kialakul és egyre finomodik az a megkülönböztető-képesség, amiről anathea is ír.

Minden tiszteletem a kutatóké, és szívesen elolvasom, meghallgatom a megnyilatkozásaikat, ezzel együtt a mindennapjaimban, minden pillanatban Nekem kell döntéseket hoznom, hogy a különböző szituációkban miképpen reagálok. :)
Az alábbi bejegyzésben David Wilcock-nak Corey pár héttel ezelőtt írt helyzetjelentéséhez tett kiegészítései olvashatók. Mivel a cikkben tárgyalt fejlemények elég jelentősnek mondhatók a jövőre vonatkozóan és bizonyára többször is elő fognak majd kerülni a következő időszakban, ezért úgy gondoltuk,…..
airt 2016.07.17 10:54:33
@Lacza01: Én úgy látom, jól van ez így, ahogy van. Én ezt és minden más fórumot is sokkal inkább egy találkahely-nek érzékelem, ahol hasonrezgésűek megtalálhatják egymást. Ha van bármilyen gyakorlati haszna természetesen a blog alaptevékenységén kívül, akkor sztem ez lehet az.
airt 2016.08.19 07:45:53
@nornic: Kedves nornic!
Ha ez így van, megköszönnénk páran, ha némi infókat onnan a face-ról be'copy past'-oznál ide... mert ha valamitől hányingerem van, az a facebook, nem bírok oda felmenni
Corey legújabb helyzetjelentése az Antartkiszon zajló, egyre inkább sűrűsödni látszó eseményekről, a belső földiek szervezkedéséről és a titkos űrprogram csoportok mozgolódásáról...
airt 2016.06.18 19:12:33
@Klári Bokorné: Huhh, valami nagyon összetett-et kérdeztél sztem. Mert úgy sejtem és látom, hogy ahányan vagyunk, annyiféle megnyilvánulása és hatása lesz/van. Ez már zajlik, az 1. lépést éljük, és egyre erősödően kapjuk a kakaót. A szokatlanul rengeteg halál, a bekattanások, megőrülések, hirtelen botrányos viselkedések, a teljesség igénye nélkül, ami eszembe jutott...mind az ebből következő hatás. Hogy mire lehet számítani? Asszem, már többször leírtam, biztos helyről tudom, de a logika is ezt diktálja, mocskosan nincs esély sem a magasabb világokba való belépésre. Namost, ha ilyen alapos a tisztítás, akkor jó eséllyel halad a kozmosz egy magasabb tudatszint felé. Minden szennyes, démoni, aljas, takargatott, féltve őrzött fájdalom stb. utat talál most a felszínre. Érdemes pl. ezt az oldalt olvasgatni: gerle.fenyiro.net/. Kozsdi is újraindította a térhíradóját, ráadásul nyilvánosan, ott is történtek utalások különös emberi (és állati) viselkedésre: www.kozsditamas.hu/cikkek/dreamworld---alomvilag-1.0/ Van az Ő tollából egy írás, ami elég jól bejárta a világhálót, az "Én fénylek".. Már korábban írta, de ha valamikor, hát most lehet a legcélravezetőbb, amit ott megfogalmazott. A weboldalán ez is megtalálható.
Tapasztalom, hogy nem egyszerű a megkülönböztetés, hogy mi az, ami átfolyik rajtam, és mi az, ami belőlem tör felszínre, mert ugye nagyon nem mindegy, és ami majdnem a lehetetlen kategóriája: egy lépéssel hátrébbról figyelni és hagyni, hogy kipörögjön belőlem, és magamat elvinni a lehető legmesszebbre mindenkitől ilyenkor. (nem irígylem magunkat, de tudom, hogy a vége mindig jó.)
A Rob Potter közreműködésével készített interjú folytatásában szól lesz a mesterséges intelligencia jel megtisztításáról, a Naprendszerünkben zajló energetikai folyamatokról, a Galaktikus Kódexről és ehhez kapcsolódóan a „pozitív” és „negatív” földönkívüli szövetségek viszonyulásáról valamint a…..
airt 2016.06.14 08:25:15
@gamerattitude: Ez a bizonyos blog nyilvános, Mert, ha igen, megköszönném a linkjét
Randy Cramer és Corey Goode után William Tompkins a harmadik személy az utóbbi néhány évben feltűnt informátorok közül, aki részletes beszámolókat tett közzé titkos űrprogramokban való részvételéről. Közülük Tompkins az első, aki állításait konkrét dokumentumokkal is alá tudja támasztani.…..
A most következő interjú különleges helyet foglal el az oldalon eddig megjelent írások sorában. Egy honfitársunk keresett meg bennünket azzal a szándékkal, hogy elmondja nekünk, éveken keresztül kapcsolatban állt a Coma Berenices (Bereniké haja) csillagkonstellációból érkező földönkívüliekkel.…..
airt 2016.03.26 17:39:50
@anathea: Bennünket is érdekel, ha van kedved megosztani Velünk ezeket a tapasztalataitokat. Akár privátban is, ha nem szeretnétek nyilvánosan.
Cobra újabb írása az elmúlt évtizedekben lezajlott földönkívüli beavatkozásról és a földi emberiség felemelkedésének folyamatáról.....
airt 2016.03.10 19:32:16
Jaj...
Bevallom, Cobra cikkének elolvasása után hirtelen csak ennyit tudtam reagálni.
Talán még emlékeznek, akik a kezdetek óta olvassák ezt a blogot, az elmúlt évben feltettem Leonard egy nyílt levelét, amit aztán az egyik kommentelő társunk nem mindennapi részletességgel és alapossággal kielemzett, lejáratott és nem folytatnám, milyen hadjáratot folytatott Leonard ellen.
Nos, az a levél pont erre a jelenségre hívta fel a figyelmet. Érdemes visszakeresni, bár nem tudom, elérhető-e még a neten.
És, hát , van itt még valami: valamikor régebben,( mikor még én is néztem tv-t ), elindult egy sorozat a tv-ben, sci-fi sorozat, amire az elmúlt év őszén felhívták a figyelmemet. Ez a sorozat nem került teljes lejátszásra, valószínű azért, mert akkor úgy találták a műsorszerkesztők, hogy eléggé veszélyes. V- mint veszélyes...
Főszereplőnője ( ha jól emlékszem ) Anna, egy nem földi lény, aki fizikai megjelenésében egy gyönyörű földi nő alakját formázta magára...
Én végignéztem pár részt ebből a sorozatból, aztán elkezdtem rá emlékezni, de hogy ezt mikor játszották, azt nem tudtam beazonosítani. Viszont az idegen civilizáció ismertetőjele a nagybetűs V.
Amit Cobra leír, az kisértetiesen hasonlít az ebben a sorozatban bemutatott inváziós folyamathoz, ami a tökéletes megtévesztésen alapult.

(Aki a sült galambot várja, aztán, amikor megjelenik, be is kapja, annak váljék egészségére. )
airt 2016.03.18 18:16:41
@anathea: Köszi a Kódex-et.
A most következő írásban egy empata gondolatait és tanításait szeretnénk bemutatni. Egy olyan fiatal lányról van szó, akinek semmi köze nincs sötét projektekhez, titkos programokhoz, vagy ilyesmikhez. Gigi Young egy kanadai lány, aki látó- és intuitív képességeinek illetve csillagmagként, plejádi…..
airt 2016.02.21 06:21:23
@Valiant Thor: A vénuszi élet-ről első kézből olvashatsz, Omnec Onec könyvében, melyet itt találsz: www.spiritufo.hu/kontakta-irodalom
Helyzetjelentés a Titkos Űrprogram Szövetség/Gömb Szövetség legutóbbi tárgyalásáról, a drákonida hüllőkkel és az összeesküvéssel való egyezkedés legújabb fejleményeiről. Felbukkan egy jól ismert személyiség és a Titkos Űrprogram Szövetség megdöbbentő felfedezésről…..
airt 2015.12.23 09:32:27
Igen, a bizonyíték fogalmán és tartalmán méláztam el én is a Judit hsz-e kapcsán.
Érdemes átgondolni, kinek mit is jelent maga a szó, aztán, hogy mit is tekint az illető bizonyítéknak. Hogy hol is van az a pont, amikor az illető egy állítás-ra azt mondja, hogy ez igaz, vagy, hogy nem igaz. Ha kicsit belemélyedünk, pl. az írott történelembe, akkor ott számtalan állítás-t, eseményt meg lehet vizsgálni a bizonyíték szempontjából. Az 1222-es aranybulla létezését pl. mennyire fogadja el az illető, mint igaz, valóságos dokumentumot? Milyen bizonyíték alapján teszi ezt? (ez egy példa, az összes tudomány összes állítását is lehetne vizsgálni)
Julius Andan: A világ a színfalak mögött c. írásában sztem nagyon jól megvilágítja (többek közt) ezt a kérdést (is). Hangoskönyv formájában itt meghallgatható:
www.youtube.com/watch?v=TQz6moTsNC4&list=PL1bzophwvkwtbP23MQ3u1cZh6yUI43DLl

Folyamatosan tapasztalom, hogy ahány ember, mind mást ért 1-1 fogalmon. Jó lenne már végre, ha egy adott fogalom mindenkinél ugyanazt jelentené. Egy példa. a tudat számomra biztosan nem azt jelenti, amit a Judit számára. A tudat, az sztem adott, és nem fejleszthető. Az, hogy tudatába kerüljünk a tudatunknak, azért lehet, és sztem érdemes is tenni.
Dr. Greer-ről kb. 3 évvel ezelőtti információm, hogy az a formáció, melynek akkor az élén állt, egy , a Rockefeller-ek vagy Rothschlid-ok (nem emlékszem pontosan, hogy melyik) által szponzorált szerveződés volt.
Szeptember 3-án Corey és Gonzales alezredes a Titkos Űrprogram Szövetség képviselőiként meghívást kaptak egy belső földi szakadár csoportok részvételével alakult tanács gyűlésére. A találkozón számos eddig ismeretlen dologra derült fény, emellett nem mindennapi események is…..
airt 2015.10.07 08:38:55
@Fényrózsa: Kedves Fényrózsa!
A 2015.10.06.10.50.54-kor regisztrált bejegyzésedre reagálnék, ha szabad. Néhány ponton kicsit másképp látom az ilyen szituációkat, és megosztanám Veled/Veletek, ahogy én élem az életemben ezeket, persze, csakis akkor, ha úgy érzed/érzitek, van még ennek itt létjogosultsága.
Corey hamarosan olyan információk sorát fogja nyilvánosságra hozni, amik szerinte igencsak próbára fognak tenni mindannyiunkat és ellentmondanak majd számos, sokunk által elfogadott és tutibiztosnak mondott elméletnek és hitrendszernek. A belső földi csoportokkal történt…..
airt 2015.10.06 09:37:37
Sziasztok!
Szerintem ez most ideillik :
gerle.fenyiro.net/2015/10/05/

Évi megnyilatkozásait amúgy is érdemes nyomon követni.