Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budweiser

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Nemzet: A konferencián kiderült, hogy Magyarországról miért Bajnai Gordon hívták meg?Én: Igen, minden bizonnyal a Magyar Nemzetben az elmúlt 12 hónapban legtöbbször említett politikusként figyeltek fel rám.MN: Bajnai Gordon tartott előadást a találkozón?Én: Nem, csak…..
budweiser 2014.06.03 13:53:59
@nandras01: az ecceri fidesz szavazónak mindegy mit mond, ő nem csak ecceri, de eccerű is. egy szavát se érti, de nem is akarja mert az orbán már megmondta a tutit...
A Stockholm-szindróma egy stockholmi túszdrámáról kapta a nevét. Lényege, hogy a túszok – és a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek általában – szeretetet kezdenek érezni kínzóik, rabtartóik iránt. Ez furcsa; józan ésszel azt hihetnénk, hogy gyűlölniük kellene őket.…..
budweiser 2014.04.07 16:25:57
@DeMarco: az elmúlt 4 évben melyik párt szabotálta el az ügynökkérdést? melyik párt színeiben van ma a legtöbb egykori MSZMP tag? a mai magyar kormányban ki nem volt KISZ, vagy MSZMP tag? miről beszélsz?
A Történelemi pillanat tanúi lehettek a honi labdarúgás követői a hétvégén: a Puskás Akadémia megszerezte az első győzelmét az élvonalban. A Felcsút a Kaposvárt verte 1-0-ra a rendes játékidő utolsó előtti percében szerzett találattal. A kiszenvedett diadal…..
budweiser 2013.08.30 00:32:17
@vénkujon: megelőztél :)
Legutóbbi napelemes posztunk kapcsán a komment-arénában a napelemes rendszerek megtérülési ideje körül alakultak ki a legizgalmasabb csörték - így ezúttal ezt a témát járjuk körül egy kicsit alaposabban - szigorúan valóságalapon, gyakorlati megközelítésben. Nem számolunk…..
Magyarországon a bankokat 1947-ben államosították. Elsőként az állam miniszteri biztosokat nevezett ki a bankok ellenőrzésére. A második lépés az volt, hogy a bankokat kötelezték a részvényeseik adatainak bejelentésére. A bankállamosítás tényleges lebonyolítására az 1947-es…..
Ha nem gondolja át alaposan a kormány a döntést a devizahitelesek megsegítéséről, minden korábbinál nagyobb kárt okozhat a gazdaságnak, ráadásul bakot lőhet a választások előtt. Az urnákhoz ugyanis jövő tavasszal nemcsak a frankhitelt felvettek mennek majd el, hanem azok is akik…..
A színvonaltalan, összeszedetlen és megosztott ellenzék helyett erős, kritikus és konstruktív pártot hoz létre a Fidesz-MPP. A Nemzeti Ellenzéki Együttműködés Pártja azokra a szavazókra számít, akik bizonytalanok vagy kormányellenesek, de az ellenzék egyik alakulatában…..
A rezsicsökkentésben az a szép, hogy mindenki jó jár vele. Ez annyira nyilvánvaló, hogy szóvivőink már nem is hangoztatják. Nem akarnak evidenciákat ismételgetni, mondhatni: a szájbarágás nem kenyerük. Aki gondolkodik, az belátja, hogy a lakosság terhei úgy mérséklődnek, hogy…..
Közismert a szabadság azon mély óhaja, amely egy éve épp egy békemenetnek elnevezett megmozduláson is kulcsmondattá vált: Nem leszünk gyarmat! A "szabadságvágy" e kinyilvánítása egyben a kormányzat melletti kiállás kinyilvánítása is volt, hiszen utóbb büszkén emlegették a…..
budweiser 2013.02.08 15:21:28
www.facebook.com/photo.php?fbid=10151404924148467&set=pb.85568463466.-2207520000.1360332741&type=3&theater

pár éve a pojácát lehazaárulózták mert alá mert írni egy szerződést a déli áramlatról. aztán a mostani fasz hatalomra került, megvette a mol részvényeket, nehogy az orosz is tulajdonoljon. de most, hogy már mindenki ellen szabadságharcol a legjobb puszi pajtás lett az elvtárs. fogunk még látni csókot is :)
Azt hittem, rosszul hallok a mai kormányszóvivői tájékoztatón! Legutóbb ilyet a Kádárék csináltak, valamikor 1987-88-ban. Az akkor egy döglődő diktatúra végnapjait jelezte előre..."...ne forduljon az elő, mint ahogy itt nézem, hogy van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki…..
Néhány ponton tényleg enyhítettek, csökkentek a bírságok is, de az autósok mégsem lehetnek nyugodtak. Új veszély leselkedik rájuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
budweiser 2012.09.07 10:07:51
www.youtube.com/watch?v=_yO7-Vxzz44
csak, hogy tisztába tegyük a dolgokat, ki is harcolta ki a piás bringázást. jelen esetben Bíró Márk csak a nevét adta, de az ötlet nem az övé.
Ma két kiváló mondatott mondott Orbán Viktor, olyanokat, amelyek kicsit átalakítják azt, amit Orbán demokrácia-felfogásáról gondoltunk eddig. Már nincs centrális erőtér, a demokrácia nem a jólét forrása, hanem egy módszer az erő kifejezésére, amely elhozza a Kánaánt.…..
budweiser 2012.07.26 22:32:45
@tundrazuzmo: téged fizetnek ezért, vagy magadtól vagy ennyire ostoba?