Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v586

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, a ma postolt Defender of the Crown tényleg bugos egy kicsit, kárpótlásul jöjjön Bandi találata, a Rifleman, amiben egy második világháborús mesterlövésszel kell küldetéseket teljesíteni a first person shooterekben megszokott nézetből. A játék kicsit unalmas, de nagyon…..
Nagyon jó játékot küldött NiggerZombie nevű kommentelőnk, nagyjából a legjobb repülős cucc, amit flashben láttam. A Skies of War összetett küldetéseiben a megfelelő célpontokat a megfelelő fegyverekkel kell leszedni, a gyilkolászás közben pedig kisebb gazdasági teendőink is…..
Az egyik Google-alapító atya borászattal szemez. Amerika a francia trónra tör. Mona Lisa családja él, sőt borászkodik. Egy angol honatya szerint kisebb pohár=kevesebb részeg. Mi a mértékletességben sem ismerünk mértéket, azaz beköszöntött a zéró tolerancia. Egy határozott…..
Kedden a Nokia megmutatta az N82 prototípusát, így alaposan megismerhettem az új top modellt. Nem túl szép és sok benne a plasztik, de legalább jól dolgozik. Kijelzője nagy (2,4 colos), van benne műholdas helymeghatározás meg 3,6 megabites mobilinternet, az öt megapixeles autofókuszos…..
Az orrtúrásnál és a kényszeres pöcsrendezgetésnél is csúnyább szokása egy csomó magyar kereskedőnek, hogy pénzért próbálnak elsózni olyan cuccokat a hülye vevőnek, amiket ingyen kéne adniuk. De miért ne keressenek pár ezrest azokon a palimadarakon, akik nem nézik meg rendesen…..
Megvan a sztrájk első jelentősebb áldozata (mert a Cashmere Mafiát azért ne tekintsük már annyira fontosnak): a FOX által tegnap közzétett midseason menetrendben nem szerepl a 24 7. évada, Kiefer nyugodtan mehet sittre amikor akar.A csatorna azzal indokolta a meglehetősen fájdalmas…..