Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyuri_v

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016. december 5-én baleset történt az M2 metróvonal Pillangó utcai megállójánál. Két metrószerelvény ütközött össze, indokként pedig a pályára hullott nedves faleveleket és a fagyos időjárást nevezték meg. A baleset után 30 km/h-s sebességkorlátozást vezettek be, melyet a BKK-tól kapott…..
Petőfi Sándor Nemzeti dalának jól ismert sorát szégyenteljesen hibásan, értelmetlenné torzítva szerepeltették. Most, hogy már a Klubrádió február 28-ai Megbeszéljük… műsorába is betört a miniszterelnök mögötti felirat botránya, magam is késztetést érzek arra, hogy összefoglaljam az internet…..
gyuri_v 2017.03.01 21:29:12
@grainos1: Nem csak parafrázis, hanem valóban "homorultak" a sírjaik, mivel a kiásott és visszatemetett föld sokkal lazább, mint a körülötte levő, így az idők során besüllyed, homorú lesz. Amikor eltemették az áldozatokat, a jeltelen sírokat a talajjal egy szintbe hozták, hogy mégkevésbé legyenek megtalálhatóak később. De mivel nem volt kiemelkedő sírhant, pont emiatt váltak később láthatókká, a besüllyedés után.
Patakokban folynak arcán könnyei kék szeméből, az otthonát veszítette el Bicske városában. A 77 éves bicskei Irma nénit kilakoltatták, utcára tették bicskei házából, ahol 1965 óta élt. Az életét végigdolgozta, az MMG - majd nyugdíj mellett - a költségvetési üzem dolgozója…..
gyuri_v 2017.02.22 22:11:11
gyuri_v 2017.02.24 12:24:32
@Bicskei-Szó: Nagyon köszönöm a válaszát!
Szeptember elején volt egy éve, hogy bele kezdtem a teljesítménytúrázásba és a tervszerű terepfutásba. Előtte is a futás volt a sport, rendszeres kamaraerdei, Normafa környéki körökkel, de kétség kívül más elköteleződést jelent számomra a túrákon való indulás, a…..
Nálunk, a tanyán egyszerűbben mennek a dolgok. Mondja, szomszéd, jön-e már az ár? Jön biza. No, akkor kettővel több doboz cigit veszek. Az kitart, míg el is megy az ár. A kutyát meg nem engedem ki. Esik a hó? Hát, szomszédasszony, szokott az ilyenkor. Ja, akkor megkeresem a…..