Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nick999

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megintcsak nagyobb időszak maradt ki a blogból, bocsánat :(Amúgy ennek a bejegyzésnek a fő témája, mint ahogy a cím is utal rá, a Tenri egyház lesz (a tenri jelentése: a menny logikája). Ezzel a bizonyos egyházzal annak következtében sikerüt találkoznom, hogy a judoklubb minden…..
A lélektani türelmi idő után elmondható, hogy iszonyatos nyomort hozott a SZÉP-kártyák bevezetése. SZÉP-kártyán belül is vannak azért hátrányosabb helyzetűek, például a K&H-sok, akik kizárólag gyorsétteremben tudnak vásárolni vele: Sajnálatos módon nem vagyok…..
Nick999 2012.05.30 17:02:59
@khkommunikacio: Köszönjük, hogy reagáltak a problémáinkra és ezúton szeretném Kérni Önöket, ellenőrizzék mind a 6315 elfogadóhelyet!
Miért nekem kell "tesztelőként" szerepelnem ebben a "projektben"? Én mint ügyfél a kártyámat akarom használni, akkor vagyok elégedett, ha a szolgáltatónál a számlát minél hamarabb és problémamentesen ki tudom elégíteni.

Kedves kollégáikat küldjék ki egy-egy kártyával és próbálgassák melyik megy melyik nem.

Sajnos itt a nyaralási szezon, leszünk egy páran akik el szeretnénk költeni a keretünket szállásra, rekreációra. Még a heti étel rendelést megoldottuk eddig, de több tízezer forintot (én legalábbis) nem leszek hajlandó zsebből fizetni, amikor az egyenlegem dugig van pénzel.
Ha a rendszert nem tudják megcsinálni akkor számíthatnak rá, hogy jó pár elégedetlen és csalódott ügyfél fog a PSZÁF vagy a fogyasztóvédelem felé fordulni.
Csak azt nem értem miért nekem kell ezt elmagyarázni!

Remélem Budapest mint mikrokörnyezet, is szerepel abban a tervükben, hogy "Folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatás színvonalát".
Had kérdezzem meg, hogy miért csak május végén kell nekikezdeni a fejlesztésnek?

Köszönöm még egyszer, hogy időt szakítottak ránk, Ügyfelekre!
Várható volt, hogy nem javul fel hirtelen a helyzet a múltkori poszt után, de Zoli azért csak megpróbált K&H-s SZÉP-kártyával wellnesst fizetni. Persze nem sikerült.  Most történt velem a hosszú hétvégén a KH szép-kártyával. Igénybe vettem egy hosszú hétvégés…..
Nick999 2012.05.30 13:17:08
@Petró Chelly:
Egy kollégát ismerek csak akinek sikeres telefonos fizetése volt, de az egyenlegéből még azóta sem vonták le...

Nekem még nem volt egyetlen sikeres tranzakcióm sem. Általában azzal lepattintottak, hogy nem fogadják el.
Mikor panaszt akartam tenni, mondták telefonon mégis lehet...
A következő alkalommal a futárom azt mondta, ő nem tudja felhívni a bankot mert előre kell szólnom, ha ilyen extra perverzióim vannak, legközelebbi alkalomra hozott egy POS-t és persze azzal nem ment...
Akkor a K&H-nak tettem panaszt, erre azt mondták, hogy annak működnie kell.
Azóta nem próbáltam, de a héten megint van kajarendelésem, majd talán most kiderül
Nick999 2012.05.30 13:23:18
@Van_mikrohullámú_sütőtök?: Az a baj, hogy erre nincs ember aki egyértelműen kijelentheti, hogy fel tudod majd használni. Ha K&H-s vagy légy mindenre felkészülve, legyen nálad kp!

Nem tudom mennyire jó megoldás az ha előre írásba kéred az elfogadóhelytől, hogy garantálja a kártyád elfogadását. Ha mégsem megy akkor talán feljelentheted őket. De nem hinném hogy bárki kiállítana ilyen nyilatkozatot, tudván hogy K&H-ról van szó.
Nick999 2012.05.30 13:06:10
@brlv24: Igazad van abban, hogy meg kell kérdezni előtte, van is erre egy lista, hogy hol fogadják el.
CSAK:
Ha a listán szerepel és azt mondja, hogy elfogadja, akkor sem biztos, hogy a végén nem egy "elutasítva" blokkot tesz a kezedbe.

A másik talán legfájóbb dolog, hogy diszkriminatív. Ha te zöld vagy piros vagy az jó ha kék akkor te egy lúzer idióta vagy aki bedőlt a K&H-nak.