Adatok
vme61
0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Vannak, akik kétszer panírozzák, akik vastagra szelik, mégis a sütés közben kifolyik az olajba a sajt.Mi is a titka a rántott sajt elkészítésének? Itt is az idő és az olaj hőfoka, s nem utolsó sorban a sajt minősége. A lágyabb trappista sajtokat kerüljük. Sokszor kapható a boltokban neves haza…..
vme61
2020.09.18 13:19:01
Én panírozás után kb. 20 percre beteszem a mélyhűtőbe, ez alatt jól lehűl, de még nem fagy meg. A fentiek szerint gyorsan sütöm, nem folyik ki, de alaposan felmelegszik közben.
Mire is jó, ha Budapesten kolbászolok látszólag cél nélkül? Bizony, könnyebben felfedezek kedves, de rejtett helyeket. Így történt ez szombaton is, mikor a Budapest Cukrászda mellett mentünk el, majd sétáltunk vissza, hogy betérjünk.
A Budapest Cukrászda első pillantásra…..
A karikatúrát Léphaft Páltól, az egyik legnagyobb vajdasági (és egyetemes)magyar karikaturistától "loptuk". Reméljük, megbocsát nonprofit blogunknak.A lista is karikatúraszerű: kissé eltúlzott, néhányunkra igaz, másokra meg nem.
Bálint Csaba szerzőtársunk közel négy évvel…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz