Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aprópénz

7 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen ráizgult a magyar sajtó a Wizz Air újabb pici londoni bővítésről szóló bejelentésére, mintha ennek bármi köze lenne Magyarországhoz, vagy a magyar utasoknak is ettől jobb lenne. Épp ellenkezőleg: a londoni magyar utasok éppen hogy jól megszívják néhány hónapig, mert összekuszálták a…..
aprópénz 2017.12.05 10:59:49
Ahogy ígértük, utána kérdeztünk a nagy Ryanair járattörlést illetően a szabályoknak és a Flight Refundtól kapott információk alapján is egyértelmű a helyzet: aki október elejéig utazott volna, de ezt bukta a ritkítás miatt, az biztosan jogosult kártérítésre. Függetlenül attól, hogy egy másik járatra…..
aprópénz 2017.09.28 15:54:11
@Vörös Rocktóber: Igaz. Meg a szabadságolás is kamu lehetett mert 150 pilóta simán lelépett a cégtől. Mondjuk a flightnak biztos kasza az ilyen szitu bár a ryanair is megérdemli a sorsát mert emberekkel szórakozik. Az tuti, hogy most 3-5-évre elintézte magát, mert elég sok utast vesztettek emiatt. Persze nem féltem őket mert maradt még 120 millió utasuk de azért nahh... akkor is megérzi a cég.
Több mint 300 ezer forint értékben lopták meg Iszak Esztert szombat éjjel a reptéren, írja a hétfői Blikk. A műsorvezető Ibizáról hazatérve vette észre, hogy pénze és órája is eltűnt a lezárt bőröndből...
aprópénz 2017.08.28 10:36:59
Ha jól tudom akkor a flight-refund.eu/hu pont ilyen kártérítésekkel foglalkozik.
Tombol nyár, ilyenkor még olyanok is repülnek, aki év közben a lakóhelyük határát sem hagyják el, nemhogy a talajszintet. Rájuk is gondolva tesszük most ki ezt a régóta a sorát váró posztot. Tippek-trükkök arról, hogyan kérjünk kártérítést a légitársaságoktól, ha valami nem stimmel az utazás…..
aprópénz 2017.07.31 13:35:23
@Lesből Támadó Szárítókötél: tuti vagy magam megpróbálnék utána járni a dolgoknak. Nekem volt egy kétes ügyem amit nem tudtam megoldani... De pl a flight-refund.eu/hu megoldotta. 3:01perc volt a késés. A wizzair azt irta nekem, hogy 2:58perc, ami persze full kamu volt de pl a flight refund-ék meg kiderítették, hogy 3:01 perc volt és járt a kártérítés, kaptunk 840€-t 3 utas után. Pont jól jött.
Naponta több millió ember használja rövidebb vagy hosszabb távolságokra az utazásához a légitársaságok repülőjáratait a világ minden táján. Az elmúlt években globálisan növekedett a repülőgéppel szállított utasok száma. Emiatt egyre több embert érinthet azon kérdés milyen jogok is illetik meg, ha…..
Sziasztok!   Könyörtelenül itt az ősz. Ezt a természet csodálatos átváltozással lehet látni, ahogy a zöld levelek besárgulnak, ami valami hihetetlen gyönyörű színpompázó csodálattal tekint vissza ránk fáról majd lehullik és a múltá lesz. Nekünk embereknek az ősz nem…..
Kedves olvasó! Hallotta már a mondást? És Ön mit eszik?  Mint egy jó ismerőst Önt is úgy üdvözlik az E adalékok a csomagolásokról? A polcokon roskadó termékek ínycsiklandozóan mosolyognak Önre? Szép színes fotókkal kívánkoznak be a kosarunkba és ha ráadásul éhesen is…..
Sziasztok! Napjainkban sokat lehet olvasni az alternatív gyógyászati oldalakon a méregtelenítő kúrák fontosságáról. Hogy miért? A tv-k tele vannak gyógyszer reklámokkal amik jobb és fájdalommentes életet kínálnak. A hipermarketek polcai roskadnak a mesterséges adalékoktól…..
Új termék a piacon vagy egy hatalmas átverés?..
Sziasztok! Eltelt egy hónap a 2013 őszi nagy takarításból. Immáron 1 hónapja szedem a méregtelenítő és béltisztító kúrámat. Ebben az évben a Naturalhelp Complex terméke nyert nálam, ez a kúrát szedem. Miért is szedtem? Számomra nagyon fontos dolog a béltisztítás. Sok…..
Sziasztok! Naponta botolhatunk az interneten mindenféle termék ajánlóba amiről a reklámok sokasága miatt, már nagyon gyorsan átfutunk. Pedig akad a reklámok között figyelemre méltó reklám is. A méregtelenítés idén 2013-ban is mérhetetlenül fontos. Sok cikk és állcikk jelent…..
 Sziasztok! A méregtelenítéssel kapcsolatos élményeimet, tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.Alapjában véve egy soványabb emberke vagyok, de úgy éreztem, nekem is szükségem van/lehet egy méregtelenítő kúrára.Az interneten kutatva találtam rá a Purex méregtelenítő…..