Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LifeWithPCOS

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El sem tudom mondani, mennyire hiányzik a biciklizés. Télen egyáltalán nem bicikliztem, mert sajnos nagyon könnyen megfázok, ha hideg és szeles időben nyúzom a bicajt, így elég rég voltam már biciklizni. Februárban már kezdtem örülni, hogy nemsokára itt a jó idő...de közbe…..
Szeptemberben figyeltem fel Prónay-Zakar Gina edző felhívására, miszerint PCOS Start! néven 8 hetes komplex programot indít PCOS-es hölgyeknek. Mivel nyáron már voltam Ginánál személyi edzésen tudtam, hogy ez az ami kell nekem. Nyáron egyéb okok miatt nem tudtam már hozzá járni,…..
Life with PCOS Az IR Étrend. 2014.12.12 13:19:29
Inzulinrezisztensként az egyik legfontosabb, hogy figyeljünk arra mit is eszünk. Nem mindegy, hogy mikor, mit, milyen mennyiségben veszünk magunkhoz. Mivel az egyik Facebook-os IR-es csoportban van egy rendkívül jó összefoglaló az IR étrendről, ezért úgy gondoltam azt osztanám meg…..
Life with PCOS Mi a PCOS és az IR? 2014.12.11 18:57:00
Manapság egyre több lányt, nőt, asszonyt érint a PCOS és az inzulinrezisztencia (IR), mégis nagyon kevesen tudják, hogy valójában mi is ez a betegség. Na nem, nem betegség, nevezzük inkább állapotnak. Fontos tisztázni mi is ez. A PCOS egy mozaikszó, jelentése policisztás…..
Orbán találkozik pár diákkal egy romkocsmában, beszélget velük és azt hiszi ezzel minden meg lesz oldva és lecsillapítja a tüntetőket. Szép próbálkozás.  Azt mondja, hogy szerdára mindent megoldanak. Lesz új koncepció és minden jó lesz. Ez mind szép és jó, de nem kéne…..
Nemrég került fel egy jogszabálytervezet az Emberi Erőforrások Minisztériuma honlapjára, miszerint a jövőben kevesebb rákos beteg kaphat gyógyszeres kezelést. A tervezetben az áll, hogy első körben olyan rákos betegek kaphatnak gyógyszeres kezelést, akik nem áttétes betegek, vagy…..
Politika - ahogy én látom #1 2012.12.13 11:42:14
Hétfő - hallgatói fórum, tüntetés. Kedd - Kormányhivatal foglalás Miskolcon, tüntetés országszerte. Szerda - hallgatói fórum, tüntetés. Csütörtök - ez a 4. nap és a diákok még mindig kitartanak. Büszke vagyok rájuk, annyira jó látni, hogy még vannak olyan diákok,…..