Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hegymik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyes búcsút vesz tőlünk az iWiW, nyugodjon békében. Nekünk sajnos reagálunk kell a változó időkre, és lecseréljük a külföldi rokonra. Szaporodó pokróc Kurva feleség Imádom a hasam Védekezem Marcsit A menyasszonyom Pavlon Zsuzsanna haza hívása Mozgalom"Tisztelt"…..
A Művelt Alkoholista Újak 2008.11.18 06:00:00
Volt egy eléggé hosszú időszak, amikor nem szívesen ittam újbort. Meguntam a savas, nyers, kaparós vörösöket, és még nem szoktam rá a fehérekre. Aztán néhány évig csak fehéreket vettem magamhoz frissiben, különösen bejött például tavaly és tavalyelőtt is a pannonhalmi…..
hegymik 2008.11.18 20:55:44
Az Internethajó nevű rendezvény egy dolog miatt emlékezetes minden évben. Hogy kiadják az úgynevezett Kék Noteszt (.pdf), mely egyfajta számvetés, a kis magyar digitália felett. Legelsősorban azt emelném ki, hogy a 2008-as Kék Noteszben külön fejezetet kapott az internetadó…..
Melyik ismerősöd van beléd esve? - kit ne érdekelne egy ilyen nagyszerű Facebook-minialkalmazás. Mielőtt bárki installálná a Secret Crush névre hallgató widgetet, nem árt ha elolvassa a Fortinet esettanulmányát, melyből kiderül, hogy a minialkalmazás elsődleges célja, hogy…..
hegymik 2008.01.04 12:20:51
hh, a tegnapi nap másik fontos facebook eseményéről is írhatnál:

www.techcrunch.com/2008/01/04/facebook-invited-to-join-the-dataportability-work-group/
scobleizer.com/

izzik a vita Robert Scoble export toolja nyomán, hogy van-e a usernek joga ismerősei adatait exportálni social networkből máshová.