Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mozesapo2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
Nem vitatja a Homár, hogy mekkora logisztikai problémát jelenthetett a SZÉP-kártyás rendszer felhúzása, de azért az elég szottyos, hogy 2012-ben 2 hétig tart cégen belül egyik virtuális számláról a másikra vezetni pénzt. És közben be is fagyasztják a számlát. Ennél…..
mozesapo2 2012.06.28 21:34:17
@Sokorai_Atala:
Nem így van, az online felületen jóformán rögtön látszik a költés.
Péter egy hónapja várja a Brendon "szakvéleményét", hogy végre kicseréljék a kéttétört tengelyű 25000 forintos triciklit: Tavaly, fiam 1 éves szülinapjára vettünk egy kis triciklit a Brendonban. Az árak elég szélsőségesek voltak, egészen a pár ezer forinttól a majdnem…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..