Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ktln8787 (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
ktln8787 (törölt) 2012.05.24 20:56:53
@(C) Neel Armstrong (A): Na irány a buzibár kisköcsög, már kezdelek unni. Ne irogasd tovább a zavarodott, agyament hülyeségeidet, nehogy anyukád a végén megtudja....xDDD
ktln8787 (törölt) 2012.05.24 21:21:44
@(C) Neel Armstrong (A): Sajnálom, hogyha elszomorítalak, de nekem kiegyensúlyozott párkapcsolatom van, ami neked valószínű soha nem lesz. Ha nem változol meg. Mert most egy egoista, hihetetetlenül ostoba, szűklátókörű ember vagy, aki nem képes megbecsülni a másikat.
Te hoztad elő a buzi témát, én csak a te saját szellemi szinteden próbáltam kommunikálni veled. Mert hiába hiszed magad baromi okosnak magad, az elejétől kedve megmutatkozott milyen hihetetlenül sötét vagy. Ajánlom, hogy sokat olvass, tanulj és járj nyitott szemmel és szívvel a világban, hátha rájössz, hogy a nők NEM ÉRNEK KEVESEBBET a férfiaktól. Sőt, ha lehet beszélgess a témáról az anyukáddal is vagy más nő nemű rokonaiddal. (Már ha vannak "nő nemű" rokonaid.:DD) Na, jó éjt.
Lobsterizmus A bizalom hatalma 2012.05.24 14:50:00
Egyszer már rugóztam azon, hogy minden önszolgáló nemzeti mítosz ellenére a magyar alapvetően nem szabadságszerető nép. Sokkal inkább gyáva. Arról is volt szó, hogy a látványos hisztik és melldöngetés sosem a cél elérését szolgálja, hanem hogy elmondhassuk…..