Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zTaki

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kreszblog Mi az út? - 1. rész 2008.10.03 04:26:00
Most pedig evezzünk ismét egy kicsit elméletibb vizekre.Mert az egy dolog, hogy adott esetben az utak kezelőinek fogalma sincs nemhogy a kifejezetten rájuk vonatkozó rendeletekről, de még a KRESZ-ről sem, viszont sokkal komolyabb probléma, hogy a KRESZ-ből a legalapvetőbb definíciók…..
Pedig minden követ megmozgattak érte...
zTaki 2016.12.29 08:39:36
Robogó Mopedbohózat 2012.05.26 17:34:00
Ugye most kéne Mopedrally 2012 címet adnom, de az esemény számomra egészen mássá fajult, arról meg nem nagyon tudok írni, hogy mások számára milyen volt. Vannak az ember életében olyan napok, amikor bánja, hogy nem adatott be szopornyica elleni védőoltást. Persze én a humoros…..
zTaki 2012.05.27 19:59:36
Szia!
Hát én is sajnálattal olvasom, hogy lekéstél a rally-ról... De azért a rend kedvéért megemlíteném, hogy hivatalosan az utolsó emberkét 8:30-kor startoltattam el... :)) És ez az utolsó ember kb. 19-en volt. Szóval, ha fél órát késel, akkor még simán belefértél volna.
De az igazi meglepi csak ezután jön: én 8:40-kor ültem be a kocsiba és jöttel el a start helyéről, de alig mentem pár százmétert jött szembe egy-két elég ramaty motor - úgy, hogy rutinból fordultam és még őket is elindítottam, persze 8:30-as indulást írva a lapra (hadd vegyék már észre, hogy nem illik késni.) Szóval még háromnegyed kilenckor is ott voltam. Elköszöntem a nagymotorosoktól - akik 9-re tervezték a startot.
Szóval az üres parkolóhoz azért minimum egy órát kellett késned - na... érted már? ;)

Amúgy, ha elolvasod az itinert - akkor elég sok támpontot kaptál volna, ahol utolérhetted volna a többieket.
Tehát tanúságként vont le azt a következtetést, hogy - mint, ahogy azt a kiírásban többször kihangsúlyoztam - úgy készülj erre a futamra, mintha egyedül lennél a világon. Ekkor azért olyan túl nagy meglepetés nem érhet - maximum jó meglepi. Én azért a helyedbe biztos, hogy indultam volna (sőt, ha üzensz attissal, hogy úton vagy, várjalak meg... akkor egy darabig simán elnavigáltalak volna, azért annyira nem vagyok szarul) - mert ennyi pech után megérdemeltél volna egy sokkal vidámabb szopást. ;)

Nem sokára lesz videó és beszámoló is a honlapon... a videó most készült el, de nekem meg a nettel nincs szerencsém, így lehet, hogy csak holnapra fog felérni.