Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok.

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vicc. Az online marketing blog szerint egy negyven fős asztalfoglalást mondtak le a szegedi Kiskőrössy halászcsárdában, mert a reklámvideójuk mellett a Youtube-on egy Orbán Viktort napoleonozó, viktátorozó, sőt hitl**ező videó volt látható. Miután nem akartunk hinni a…..
Ha ezt a kérdést úgy 30 évvel ezelőtt föltette volna valaki, nyilvánvaló, hogy egészen más válaszok születtek volna. Legtöbbször másképp jöttek létre a szeretői kapcsolatok, és megkockáztatom, más jellegűek is voltak. Például sokkal nehezebb kapcsolattartás, sokkal kisebb…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.10.01 16:00:22
Varánusz A jó IMF hitel meséje 2012.09.09 05:25:17
Kedves Felebarátaim, Harcostársaim és egyéb Nertagok! Azért gyűltünk itt össze, amiért minden évben: hogy csodáljatok! Ám idei szeánszunk rendhagyó lesz, mert az elmúlt napok eseményei miatt ugyan győzni jöttem, de jó lesz a kettes is. Úgy érzem magam, mintha a Legyen Ön is…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.09.09 13:49:31
@Anti Anyag:
Drága komcsikám, én meg ezt azt nem értem, mióta áll a farkad arra, hogy a fejedre húzol egy vödröt, és így próbálsz közlekedni a porcelánboltban - nem vagy te Darth Vader, nem fog menni.

By the way, azért "kell politikai síkra terelni", mert már ott van, okostojás. Szerinted az nem politikai sík, ha a miniszterelnök mond valamit? Vagy tesz valamit? Nem? Akkor mi? Készségfejlesztő foglalkozás a Gekkóban? Ennyit erről, pihenj, kommerkedj tovább.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.09.05 15:02:28
Értem én, milyen jólesik anyázni a mocskos gyarmatosítót, és valóban vannak érdekességei a posztnak (engem a "come on" jobban megkacagtatott, mint a "diákmunkás legyen az értékesítőm-irodavezetőm-légiirányítóm" kombó), DE.

Én is kerestem munkatársakat az elmúlt 3 évben 4 körben, több száz önéletrajzot olvastam el, száz emberrel biztosan beszéltem telefonon, és ötvenet biztos behívtam személyes beszélgetésre. Nos, sok igazsága van a posztolónak:
A-típus = nem jön el és le se mondja se emailben, se smsben, ha már fel nem hív. Anyád.
B-típus = nevetséges szöveget küld sms-ben az interjú előtt 4 perccel. Anyád.
C-típus = megállapodunk, kezet fogunk, holnap várjuk szeretettel, szerződéssel, stb, hajrá, örülünk - és másnap reggel nem jelenik meg, és soha többé nem veszi fel a telefont. Anyád triplán.
D-típus = ezerből egy, aki felhív és közli, hogy köszöni, nem fogadja el. És nem mond hülyeségeket, hogy így, úgy, ezért, azért, hanem egyszerűen azt mondja, hogy átgondolta, ez így nem tetszik neki.

Magyarországon az egy főre eső bunkók száma kettő. Sajnos, igaza volt Hofinak. Egyszerűen elképesztő, mit engednek meg az emberek maguknak. Aki nem szól, hogy nem jön egy megbeszélésre, az bunkó, szerencsétlen, impotens, szociálisan és pszichésen sérült, gyáva véglény, és nem érdemel meg semmilyen munkát, mert megbízhatatlan és gyáva emberre nincs szüksége semmilyen normális cégnek. Már bocs. Azt, hogy "nem", szabad mondani, azért senkit nem állítanak falhoz.
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.09.06 10:03:22
@akapitalizmusbaromsag:
Értem, de erről nem tehetek. Ha megbeszélek valakivel egy találkozót, és tudom, hogy nem fogok elmenni, akkor lemondom. Pont.

@kovi1970:
Végtelenül örülök, hogy ilyen jól tudod helyettem, mi az, ami nekem jól esik, vagy nem. Akkor a jegyzőkönyv kedvéért: nekem kurvára nem esik jól, ha valaki paraszt, és nem mond le egy megbeszélt találkozót. Én mindig időben szólok, ha valahonnan akár csak kések is. De nem magyarázom, te majd megszervezed magadnak úgy az interjúkat, hogy 100-an szoronganak a folyosón egy kis cégben, és mereven bámulnak bele egymás arcába fél méterről, WC egy db, vízautomata nincs. Az kurva jó lehet annak, aki interjúra jött.
Miénk a  gyilkos, tiéd a gyász, Tiéd a számla, miénk a gáz, Miénk a vigyor, miénk a vár, Miénk a haszon és tiéd a kár!  Nevetek mindig, ha rád gondolok, Remélem, látszik, hogy boldog vagyok! Ugye látszik? Oh, igen! Ugye látszik? Oh, igen! (via) Aki hétfőre…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.09.04 20:19:46
@azbesztos:
Isten szereti az ostoba gyermekeit is, ez azért vigasztalhat, de hogy mit tanítasz a saját gyerekednek, hát, barátom, nézz a borotválkozótükörbe reggel. Melyik minisztériumból nyomod a naponta kötelező 20, végtelen buta, full komcsi kommentet? Mert ha valaki komcsi, akkor az te vagy.
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.09.04 20:39:50
@Dr. Verőköltő:
Azért nem szólalt meg Szijjártó fő-külügyminiszterben a vészcsengő, mert a Szeretett Vezető azt mondta neki, amikor kinevezte, hogy minden rendben lesz. Így zajlott a párbeszéd.
- 2-es számú droid, menj és legyél fő-külügyminiszter, az al-külügyminiszert meg, az eredetit, mindjárt befenyegetem egy Csongrád megyei kisvárosi kapitányság fogalmazói tisztjével. Meglátod, bekussol, és lenyeli a békát.
- De Kedves Vezető, mi történik, ha előáll egy bonyolult külpolitikai helyzet? Én nem értek a külpolitikához sem, Drága Teremtőm.
- Nem áll elő,. 2-es számú droid.
- Biztos, Egyetlen Teremtőm, Vezénylő Marsallom?
- Biztos.

Nos, előállt.
Feltételezem, hogy előfordult már, hogy Önt vagy családtagját is kínozta már fogfájás. El tudja képzelni, hogy ezt kilehet bírni 1-2 napnál tovább? Esetleg egy fél évig? Hogyan magyarázom el a fogyatékos gyerekemnek, hogy nincs megoldás? Tisztelt praxis blog!    Az…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.08.30 14:15:35
@HMF:
Szerintem relaxálj, és ha empátia nincs is benned, legalább guglizd meg, milyen az élet egy ilyen fogyatékosságú gyerekkel.
Varánusz Nem győzhet-TEK 2012.08.29 10:00:41
A Terrorelhárítási Központ és vezetője, Hajdu János lassan de biztosan önmaga paródiájává válik. A szervezet megalakulása óta szálka sokak szemében, és a pénzherdáló Q7 törő, szomszédot lerohanó akcióikkal azóta sem a népszerűségi lista csúcsát ostromolják. Elvileg…..
Naiv ügyfél csak egy pilótát látott Bulgáriába menet meg vissza a Wizzair repülőgépén, úgyhogy megkérdezte a Nemzeti Közlekedési Hatóságot, hogy ez így okés-e. Ott azt válaszolták, h a Wizzair dokumentumokkal igazolta, hogy 2 pilóta volt, úgyhogy nem foglalkoznak ezzel…..
Sokáig kellett várni rá, de megérte: nem kizárt, hogy már nyolc év múlva, a trianoni béke századik évfordulóján hivatalosan is fel lehet vetni a revízió kérdését. Ezt Kőszegi Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője jelentette be az Erdélyi Magyar Ifjak Borzonton…..
A KARD A Sólyom elszállt 2012.08.06 13:22:28
Késő bánat, (ex)Elnök Úr. Ez már nem az Ön pályája. Nincs egy súlycsoportban a nagyokkal. Ehhez vagy bátrabbnak kellene lenni, vagy őszintén unszimpatizálni a hatalommal. Félek, Önnek egyik sem fog menni. Az ellenzék hitegetése, az viszont igen. Fapados. Sólyom László…..
A unit-linked biztosítást szinte mindenki ismeri, sokan úgy vannak vele, hogy bár ne így lenne. Egy ügynök rábeszélésére (aki gyakran a család régi ismerőse volt, aki pár hétig ügynökösködésből próbált megélni) sokan beleugrottak egy-egy ilyen szerződésbe, aztán sehogy…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.07.25 21:19:05
@Anteovin:
Annyit ne felejtsünk el, hogy bármekkora pénz is van a vg-ben, a konstrukció nem arról szól, hogy te sokat keress rajta. A kaszinóban sem nyerhetsz, előbb-utóbb jön a tizenöt hegynyi biztonsági ember és eltöri a koponyádat, kb. ez a díl. Én is beszoptam, fine, tegnapig mind a hét unit linked biztimet felmondtam, és benyeltem a veszteséget. Nem kicsit, nagyon. Ez volt a tanulópénz, hahaha.
Egy gyorshajtás, ami talán meg sem történt, sorozatos eljárási hibák, eltűnt harmincas tábla. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.07.19 14:28:25
@Ranx:
Teljesen hihetetlen a történeted, tehát biztos megtörtént. Magyarországról beszélünk, itt minden megtörténhet. Éljen a jogbiztonság. A bíró nevét kiírhatnád vmi titkos külföldi szerverről:)
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tengelytörés blog CBA bojkottom 2012.07.02 20:34:00
Nem valami nagyszabású akció ez, egyszemélyes bojkott. Körülbelül két hete tart, és bármilyen megrázó, a CBA még működik.  Némi gondolkodás után mégis arra jutottam, érdemes leírnom, miért nem vásárolok többet CBA-ban. Kíváncsi vagyok a reakciókra. A „bojkott” oka…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.07.05 13:21:11
@gregfulop:
Összemosol néhány dolgot. Elhiszem, hogy te se kedvelted, ami lett az SZDSZ-ből, én sem, de amit rájuk vonatkoztatva írsz, butaság. Az Egyesült Államokban józan állampolgár nem él a KKK vezetőinek egyéb, amúgy "normális" üzleti szolgáltatásaival - mert ciki, pedig a KKK már rég nem támad meg, nemhogy meggyilkolna feketéket. Mert vállalhatatlan. Mert nem. Ugyanazért, amiért az ember nem áll beszélgetni nácikkal. Vagy gyilkosságért elítélt bűnözőkkel. Vagy gyerekverőkkel. Vagy pedofilokkal. Vagy terroristákkal. Vagy hongkongi heroindílerekkel. Vagy moldovai embercsempészekkel. Vagy szerencsétlen, kiszolgáltatott román gyereklányok futtatóival. Vagy Hagyó Miklóssal. Egyszerűen nem. És erre tanítjuk a gyerekeinket is. Van, amit nem csinálunk. És igenis kirekesztjük a kirekesztőket. Ha mi nem tesszük, egyszerű állampolgárok, szerinted majd megteszi helyettünk más? Nem, barátom, a civil kurázsinak az is a része, hogy állást foglalunk pl. a kirekesztés ellen, ugyanúgy, ahogy jogosan felháborodunk a pedofílián.

Horthyval egészen konkrétan elég sok bajom van. Hogy mást ne mondjak, a maradásával legitimálta a német megszállást 44 március 19-én, és ennek egyenes következményét, a nyilas terrort. De hogy korábbit is mondjak, legitimálta a náci-germán fan vezérkar áldásos aknamunkáját, és engedett a nyomásnak a kassai bombázás után. S lőn hadüzenet, porig rombolt ország, elvesztett visszaszerzett területek, zsidó és cigány holocaust (ne felejtsük el, mennyi magyar cigányt is vittek Auschwitzba), a magyar közigazgatás és sajnos lakosság aktív, lelkes részvételével. Mert ne gondoljuk, hogy Eichmann kb. százfős stábja a magyar közigazgatás aktív támogatása és részvétele nélkül ennyi idő alatt meg tudta volna szervezni a gigászi deportálást. Nem kis meló volt az, barátom. Aztán hogy egy kicsit turbózzam magam, vajon ki volt az ultimate felelős a magyar megszálló csapatok terrorjáért a SZU területén? Mint legfőbb hadúr? Mert ne felejtsük, hogy a német hadsereg háta mögött a megszálló csapatok tekintélyes részét, döbbenetesen nagy százalékét a magyar királyi honvédség adta. Horthy mint kormányzó, a miniszterelnököt kinevező legfőbb közjogi méltóság, és legfőbb hadúr, vagyis a hadsereg főparancsnoka, a vezérkari főnök főnöke enyhén szólva is felelős kb. mindenért, ami a magyar politikában történt és ami a politika nyomán az országban és az országgal történt 44 októberéig. És az nem kevés.

A CBA amúgy meg egy nagy fos.
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.07.05 15:50:21
@sulcus:
Egyetértek!
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.07.05 16:00:01
@Dzsoki Júing:
Jól teszed, menj Szlovákiába vásárolni.
Vastagbőr Szolgáltak és védtek 2012.07.04 09:01:00
Múlt hét szerdán megszületett az első fokú ítélet a West Balkán-ügyben. A bírónő azonban azt is megemlítette, hogy a rendőrök is mulasztottak, amikor nem mentek ki a telefonhívásokra, amiket csatoltak a peranyaghoz.Vasárnap Morva Krisztina feljelentést tett a legfőbb…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.07.04 13:55:04
@Lucky Larry Silverstein:
Valamit félreértettél. A cikk nem azt mondja, hogy a rendőrök ölték meg a három lányt, hanem azt, hogy óriásit hibáztak, de a rendőrségi vizsgálat szerint teljesen rendben van, hogy barmok ülnek a 107-es vonal másik végén.
Tisztelt Praxis Blog!   Zsolt vagyok. Az alábbi eset amit elmesélek édesapámmal és ezáltal velem történt meg.   Édesapám 83 éves. A szürke hályogtól, ami gyors iramban terjeszkedik a szemein, szinte vak. Ezáltal már több hete ágyhoz van kötve. Ez még az erőteljes embereket…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.15 15:56:22
@HMF:
Bokázni ne kezdjünk? Tisztelettel kívánok szép, jó napot, professzor úr, hogy van, nagyságos úr, meg szabad tisztítanom a sáros cipőjét a feleségem harisnyájával, méltóságos uram?

Marhára nem arról volt szó a posztban, hogy az fáj neki, hogy a prof nyaral, a másik orvos meg konferenciára megy, hanem az, hogy átbaszták. És bocs, de én is leszarom, hogy a világ legjobb orvosa bassza át az apámat, vagy egy hentes.
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.15 15:57:50
@Macropus Rufus:
Így!:)))) még azzal kiegészíteném azzal a ponttal, hogy az orvosoknak nagyon szar.
Puli Space blog Majdnem-start 2012.06.11 09:30:00
Az amerikai űrprogram kezdetén az asztronauták négy órákat töltöttek el az űrhajóba zárva, miközben az indításra vártak. Egyikük szundikálással töltötte volna el ezt az időt. De nem hagyták. Sokak szerint Gus Grissom volt a legesélyesebb arra, hogy elsőként a Holdra lépjen,…..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.11 12:03:00
@golya80:
Bocsesz, félreértettem, és teljesen igazad van:)
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.11 12:37:50
@ne most:
Barátom, egyrészt nem Toyotám van. Másrészt abból már kinőttem, hogy arra recskázzak, mennyivel megyek; hogy olyan pinákat szedjek fel, akik az autómra nedvesednek; és abból is, hogy arról vitatkozzak, milyen a jó autó.
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.11 17:29:59
@ne most:
Odabasztál az érveléseddel, ez igen:) Toljad a szakadt szarodnak, és álló fasszal pattanj ki a Tecsónál, mert át tudtál menni az összes piroson, és minden óvodást eltiportál a pláza parkolójában. Ez Sumaker veszett el benned, rajjebarom.
Vastagbőr MÁV-kulisszatitkok 2012.06.11 09:01:00
Egy fantasztikus videóval lettünk gazdagabbak pénteken. A VDSZSZ és az NFM képviselői ültek le tárgyalni, és az előbbiek felvették az egészet (állításuk szerint nem rejtett kamerával), egy 20 perces részt pedig felraktak belőle a Youtube-ra. Érdemes megnézni.   A…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.11 13:19:09
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Mennyit kapsz karakterenként ezért a bértollnokságért? Már a többedik blogon látom a hülyeségeidet.
The Kingdom Prometheus 2012.06.10 20:04:00
Prometheus Prometheus. 2012 legjobban várt mozis élménye. A film, ami már évek óta készült különböző formákban és akkora várakozás övezte, ami már-már példátlannak minősült az elmúlt évek kapcsán. A film, amit mindenki úgy könyvelt el, hogy a filmtörténet egyik…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.11 12:59:50
@AbuBakr:
Ha azok is ilyenek lesznek, tökön szúrom magam.
Két éves az Orbán kabinet, és divat értékelni a működését. Azt, hogy a hazai potentátok miként vélekednek a sikerként eladni szándékozott, győzelmi jelentésbe csomagolt csődtömegről már volt alkalmunk megismerni. Most az Economist elemzője árnyalta a képet: a "korrupt és…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.08 16:51:03
@Spániel:
És miért?
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.08 16:56:55
@Lindalinda:
Láttad az interjút? Matót lefizette a a Spiegel és az Európai Központi Bank, hogy az évezred performanszát adja elő, és még azoknál is lejárassa Magyarországot, akikben még volt egy gramm szimpátia irántunk? Na, várjuk a Fox bosszúját, addig is, köszönjük, Emese.
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.08 17:11:13
@Orbán veled nem az a baj, hogy cigány vagy!:
:)))))))))))))))))) ordítva röhögök. Köszi az élményt, ez jó végszó volt a hétvégére:)))
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.08 15:11:26
@bocage:
Teljesen igaz. A magyar "szakkommentátorok" azzal próbálják magukat eladni "szakmailag", hogy a meccs helyett állandóan mérkőzést mondanak, osztjónapot. Soha egyetlen érdekes szakkommentátori mondatot még nem hallottam itthon. Fingjuk nincs arról, mit jelent a szakkommentátor. Persze, az lenne az alap, hogy értsenek a szakmához (lásd foci), ami ugye, nonszensz...

A Kálmánt meg tiszteljük, jókat bénázott a pályán, de mi a faszért megy mezben a stúdióba?
Tisztelt Cím, az alábbi levelet (előzetes telefonos egyeztetés után!) 2 hónapja írtam, az óta semmi reakció.............Néhány hét múlva, de akkor is csak érdeklődésemre annyit írtak, hogy kivizsgálás alatt van az ügy, legyek türelemmel.    Eddig beértem volna…..
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.07 17:41:27
@Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok.:
Úgy értem, a posztolót az orvos betegszállítóval engedte haza, ez kimaradt.
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.07 18:45:48
@csak néha benézek ha marhaságot látok:
Szerinted Pados Gyula mennyiért vállal egy 3 szereplős, 30 mp-s reklámfilmet, 1 nap forgatás, Kistarcsán, és Buenos Airesben, Red kamerával, magyar és amerikai csatornának opciókkal? De kérdezek mást: Bartók János mennyiért visz le téged 170 méterre Dahabban, és mennyiért Trukon a roncsokhoz? És melyiket fogod túlélni? A reklámfilmet, vagy a truki roncsmerülést? Nem tudod a választ? Érdekes. Akkor miért is gondolod, hogy Gipsz Jakabnak van fogalma arról, amiről beszélsz? Elhiszem, hogy benne vagy a rendszerben, és nagyon értesz az eü-höz, de gondolj bele az általam felvázolt szitukhoz, egy kicsit tegyél bele fantáziát és empátiát, és akkor máris nem a posztolót fogod basztatni, hanem ezt az elcseszett feudális-szocreál-csákmáté rendszert. Ja, és légy szíves, indíts egy újságot, amelyben az szerepel, hogy milyen típusú műtétet hol lehet leginkább túlélni, vagy hol lehet a legnagyobb eséllyel felgyógyulni egy műtétből, kinek a kezei között, és mennyibe kerül. Remek lenne, tanulnánk belőle, és nem ajánlások és elmondások alapján próbálnánk a "legjobbat" megtalálni a szeretteinknek és magunknak. Szenkjú.
Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.06.07 19:05:55
@Ann1294:
Na, ráadásul ez szakmailag is árnyalja a "köcsög posztoló" képet.
A lengyel nők kifogyhatatlanok a meglepetésekből. Kezdődött az Eb lenge öltözetű háziasszonyával, a bájos, bár sokak szerint erősen túlfotosopolt Monikával, aztán jöttek a vodkás fehérbornál is agyzsibbasztóbb éneklő menyecskék. És most itt van Karolina, teljes nevén…..