Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gZea

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már készítettünk egy összeállítást a kanadai Gigi Young videóiból, most ismét az ő munkásságával fogunk foglalkozni. Gigi empataként és konzultánsként elsősorban a dolgok lelki oldalával foglalkozik, fiatal kora ellenére nagy tapasztalatokkal bír, és földönkívüliekkel való rendszeres…..
gZea 2022.03.20 18:35:58
@Biro Janos: Tudom 5 év telt el a kérdésed és e válasz között...nos 1960 ban gyári munkás voltam vagy 10 éven át mig nem tanultam más dolgokat hogy azt a munkát abbahagyhassam. És most a válasz! Mert mikor nehéz fizikai munkát végez az ember agyilag is fáradt a szépségre a lélek totál csendben van megpróbálja a testet túlélö üzemmódban tartani.DE! az akkori tapasztalataim: hogy becsüljem támogassam a nehéz munkát végzö embereket. Ha éhes enni próbáljak adni ha ruha kell minimum a sajátomból adjak.
Mert tudom milyen jó volt mikor nekem is adtak segitettek továbbtanulni az anyagi támogatűásukkal!
Mark Passio egy kilépett sátánista és okkultista, félig vallásos római katolikus családban nőtt fel Pennsylvania-ban. Miután a vallása elkedvetlenítette és úgy érezte, a vallás nem más, mint egy kontrollmechanizmus a családja és a társadalom részéről, dühös lett és őszinte gyűlölettel kezdett…..
gZea 2022.03.20 11:56:55
@: Nabazz+ a papok is pénzért????
gZea 2022.03.20 11:40:14
@Guardian.: Nincsenek smilejfejek , kár! Sokat kapnál tölem vigyorit!
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii8.html    ..
gZea 2022.01.28 14:28:46
@miczo: Szia :)
Rég találkoztunk (Giza a Panni által)
www.bibliotecapleyades.net/antarctica/antartica116.htm...de innentöl kezdve in kább bevadulni látszanak...föleg schvab és csapata...

Érdekelne mi a vélelmed ezzel kapcsolatban...nekem nincs sok idöm már!
(látom még 1 litániát ideirhatnék de már a tömondatokat szeretem túl sok a hablaty mindenfele értelem nélkül. Üdv és a Panninak is ha találkozol vele)
Giza!
GCI (Globális Koherencia Megfigyelő Rendszer)  Schumann-rezonanciák Az ELF-zaj szonogramja (ELF-szonogram) Az SR frekvenciái Az SR amplitúdói Az SR minőségi tényezője Schumann-rezonancia-előrejelzés (SR-előrejelzés) Kutatás rövid története ELF zaj mérési módszer Világ…..
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..