Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Empanada

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kb. 2 éve kezdtem el írni a blogom. Azért hagytam abba, mert anno nagyon sok kritikát, negatív hangvételű kommentet, levelet kaptam.. nem viselem jól a kritikát. Plusz a munkát is abbahagytam egy időre, magánéleti dolgok miatt.. Most viszont itt vagyok, készen arra, hogy folytassam..…..
   Az ember lánya gyanútlan lény, ha csak úgy flangál egy plázában és nem elég gyakorlott. Mert ugye milyen kedvesnek is tűnik, hogy leszólítják, szeretne-e egy ingyenes sminktanácsadást. Ki ne vágyna egy randa hétköznap délután egy felderültre rajzolt orcára, némi…..
Empanada 2012.05.24 14:35:18
Gondoltam én is leírom nem túl fényes élményeimet az IL-Makiage "sminktanácsadásról", bár nem fog túl sokban eltérni az előzőektől.

Engem is a Mammut II-ben szólítottal ke 2 hete, felírakoztam.
Hétfőn került sor az én első és egyben utolsó találkozásomra a céggel. Érdekes volt számomra a hosszas egyeztetés, hiába próbáltam már lerázni őket többször. Mivel ugye ritkán járok a fővárosban és akkor is kicsi a mozgésterem, mert nekem még a BKV is sokba kerül (nemhogy az ő termékeik).
De most pont 2 utcányira az Andrássy utcától volt dolgom, gondoltam jár nekem ez a kötelezettségektől mentes potya smink, még akár jól is elsülhet.

Beléptem az ajtón, ott a recepción épp nem volt senki. Felhatalmaztam magam, hogy beljebb lépjek, felmentem a gyönyörűszép lépcsőn, majd a recepcióhoz járultam. Ott elém is elémtolták a kérdőívet (ami valóban, durván személyes adatokat kér, szerintem indokolatlanul). De kitöltöttem, ennyi baj legyen alapon. Egy kedves, durván kisminkelt hölgy lépett oda hozzám rögtön, tehát ennyiből még örülhetek is. Nem voltam épp szószátyár hangulatomban, igazi kis törpének éreztem ott magam a sznob népség között. Kérdezgette a lány, hogy milyen termékeket használok, azok persze nem megfelelőek, kőolajszármazékokat tartalmaz, bezzeg az ő termékeik természetes alapúak. A végeredmény végülis tetszett, a kék szememhez lila színkombinációt ajánlott. Kedves volt, megdícsérte a szemem és a hajam is. Közben persze próbált beoltani a sminktanfolyamokkal is. Ezután együtt fáradtunk oda azon bűvös pulthoz, ahol mindenki csalódik. A pultnál a szintén markánsan kisminkelt hölgy ezúttal a körmömet dícsérte meg (ezt nem tudom beosztják-e, ez is a marketing része lenne?). Majd jött a fekete leves, kerültek sorban a sminkcuccok a pultra, majd hogy mit ajánlanak mindenképpen, minimálisan az alapozót és a szemkontúros fiolát, amihez csak most 20% kedvezmény jár, egy kibontott kefécske, amivel a szemöldökömet fésülgethetem és még egy exclusive 3 órás sminktanácsadás, ahová hozhatom a a saját sminkcuccaimat is és az ő termékeiket is használhatom és MEGTANULOK SMINKELNI. Ezt 24 évesen 10 év tapasztalat után már majdnem zokon is vettem... Nem mondom, hogy nem lenne már hová fejlődnöm, de amire nekem szükségem van a hétköznapokban, azt szerintem már elsajátítottam.

Na de lényeg a lényeg, a két termék együttes ára 18000 Ft lett volna, de csak nekem csak ma 14.400 Ft-be került volna az alapozó és a kontúros fiola. Nem terveztem ennyit költeni, a pénzemet szerencsére itthon hagytam, 2000 Ft lapult a pénztárcámban a hazaútra, így még esélyem sem volt elcsábulni. Mondtam, hogy nincs nekem pénzem erre, munkanélküli vagyok 2 éve (bánom, h mondtam, csak saját magamat aláztam vele). A hölgy persze ajánlotta, h csak foglalózzam le, hagyjak ott minimális összeget. Vagyis mindent kimagyaráztak, h nekem csakis az az elfogadható, ha megveszem. Erre próbáltam bedobni még "a majd meggondolom még" c. történetet, de a hölgy közölte, hogy ez egy egyszeri alkalom volt, legközelebb 1 év múlva jöhetek esetleg és akkor is csak meghívóval. Majd mindenki elfordult tőlem és tökéletesenen kívülállónak éreztem magam, mintha senki sem ismerne, senkit nem ismernék. Pedig addig szinte körberajongtak ugye.

Végülis egyetlenegy forintom sem bánta a történetet, kaptam egy szép sminket, akár lehetne ez egy pozitív élmény is a számomra, ez az utóbbi méltatlan párbeszéd azonban olyanná tette ezt az élményt, mintha ott fenékbe rúgtak volna. Tehát vissza nem vágyom semmiképpen, ha valaki megszólít mégegyszer ezügyben, elmondom a tapasztalatomat.