Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LIfe_Is_Hard

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külfödi munkavállalásom során elégé átvertek. A L J KFT. pesti irodája közvetitet ki Londonba. Pesten 80 000FT-t fizettem programdíj néven.  Erről kaptam számlát és megbízási szerződést is írtam alá. és még kint 150 fontot fizettem a kinti ügyintézőnek. A megbízási…..
Feltorlódhattak a számlák a gyárban, vagy az ELMŰ-nél már a 13. havi számlában gondolkodnak? A mai napon (2013.04.26.) a szokásos szerelmeslevél jött az ELMŰ-től. Az eddigi 1, majd 3 csekk helyett most valahogy csak 2-t sikerült küldeniük. Ami a felháborító, az a fizetési…..
Egy hónapja már kaptunk egy jelentést, hogy a Telenor máshogy mér, mint amit a stick mutat. A héten pedig Sikkes Sittes jelentette a Homár reanimált Facebook-oldalán, hogy nála 8 GB kúszott el egy hét alatt feltűnés nélkül. Mondjuk a korlátlan böngészés és emailezés csak a…..
Emberek százai tolonganak a friss zöldségekért és gyümölcsökért. Egy embert meg is sebesít a tömeg, többen eltorzult arccal nyomulnak át az előttük állókon, hogy hozzájussanak az ételhez. Ez a jelenet a minap nem valamely fejlődő ország aszály sújtotta vidékén történt…..
LIfe_Is_Hard 2013.02.08 09:47:10
hot-s@hot-spot: te egy közönséges fórumtroll vagy banánom :) a politikát meg ne keverd bele abba hogy egy nép élősködő és dolgozni meg nem akar. Voltam Görögországban akkor amikor még jól éltek hitelből ment is a dőzsölés rendesen...
Kissé meglepő, hogy június 25-én indul Magyarország első 3D-s televíziós adása, de a pontos műsorról szinte semmi sem tudni. Itt van egy nagy durranás a Magyar Televízió, illetve az MTVA részéről, és valamin mégis kicsit elcsúszik a dolog. Kicsit. Pedig a televíziós csatornák…..
Tegnapi panaszosunknak küldött megnyugtató választ az Auchan: mindenki minden nyereményt meg fog kapni, a tévéket is. Tisztelt Tékozló Homár! Engedje meg, hogy az Auchan álláspontjáról tájékoztassuk a blog olvasóit. 14. születésnapunk alkalmából indítottuk a levélíró…..
LIfe_Is_Hard 2012.05.24 15:59:17
@fda: Nem érted. Ha valaki már beütötte másnak a kódját azt akkor ez a másik személy(jogos cetlitulaj) nem tudja felhasználni a játékhoz megint, tehát nyerni se tud, mert elhasználták a kódokat játékra és pontokat szereztek, amit persze nem tudnak beváltani, de tökmind1 mert a jogos tulaj se.