Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PACy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog Hírek - 2012/19. hét 2012.05.13 22:06:00
A Te Bankod Még a Subbát is megjárta bra felfedezése (a tükrözésért thx Gabucionnak!), mely szerint a yourbank.hu kint hagyta az OTP-vel folytatott SZÉP kártyás tranzakciók naplóit a weben, így gond nélkül lehetett böngészni, milyen értékben és kinél fogyasztottak a kedves…..
PACy 2012.05.24 13:43:17
@RockWood1911:

En teljes mertekben elhiszem, hogy a politikusainkat a joszandek vezerelte a SZEP program bevezetesevel - de ettol fuggetlenul az ebben resztvevo profitorientalt entitasok ne hasznaljak ezt fel, hogy a jotevo szerepeben tuntessek fel magukat, mert igenis megvan a megfelelo ellentetelezes, ugyanugy, mint barmilyen mas uzleti vallalkozas eseten.

Amugy ez komoly, hogy egy pisztolytipusrol neveztetek el behajtoceget?
PACy 2012.05.24 12:48:38
@RockWood1911: en nem kovetem elegge az allando BTK modositasokat, de te biztos vagy benne, hogy a "rossz hirbe hozas" is mar torvenyszabta modon buntettetik? Ugy tudom, csak a ragalmazas es hasonszoru tarsait buntetik, teljes joggal. Ellenben ha valaki elkefel valamit, es errol masok beszelnek, az meg bele kene ferjen a szolas szabadsagaba... Amugy a technikai reszehez annyira nem ertek, de ha jol sejtem, semmilyen szoftverbe nem tortek be, egyszeruen konfiguracios hiba okozta, hogy vedendo adatok mindenki altal elerhetok voltak - igy te pont ugyanazt a 'rossz hirbe hozas' buncselekmenyt koveted el a szoftver irojaval szemben, amitol ova inted a cikk szerzojet.

Na de latom teged csak a jo szandek vezerel, igy en is megosztok veled egy jo tanacsot: ha ilyen ciki hibat kovet el valaki, akkor csinaljon ugy, mintha minden a legnagyobb rendben mukodne ezentul, ne fenyegetozzon, hanem hagyja elulni az ugyet minel rovidebb ido alatt. Akik nem ezt az utat kovetik eleg sokszor nepszeru memek temai lesznek amik nem segitenek...

/mar ez a kommentsorozat is ennek a hatasnak a resze/
PACy 2012.05.24 13:16:47
@RockWood1911:

Nem teljesen jol ertetted amit irtam, termeszetes, hogy a hibat kijavitjatok amint lehet. Viszont utana nem kell hoborogni azokon akik felhaborodnak az adatok ilyen slendrian kezelese miatt, hisz ha egy random internetezo megtalal ilyet, akkor fejlettebb bunozoi csoportoknak is van ra lehetoseguk, igy lehet lesz par ember aki visszasirja majd a papiralapu rendszert.

Azt meg ne probald eladni, hogy ti csak az orszag jobbatetelet tartjatok szem elott - ez akkor lenne hiteles, ha nonprofit lenne a vallalkozas, de valami azt sugja, hogy nem ez a helyzet.