Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ili65

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog pár napos fennállása alatt 42 Emailt kaptam, szerezzek munkát, lakást, és majd az első fizetésből fizet nekem 4-500 eurót, amit a többség úgy ajánlott fel, mintha életem lottóötöse lenne.Német munkaközvetítő cég 2,5 hónap bruttó bér díjért (4-5ezer euró)…..
A közvéleménykutatások ezen adatát a néphazugság lehozta, és azonnal átvette a német, osztrák, holland, belga média. Ha tényleg akarsz egy szolid exisztenciát bármi munkával német nyelvterületen, (mert otthon csak éhenhalhatsz) jelentkezz az ilona.sonntagh@gmail címen. MERT…..
Vagyis: csaliból érdeklődő Emaileket küldtünk nekik, és átadtuk a német hatóságoknak, ami vádat emelt szerzői jogok megsértése (letöltendővel büntetendő Németországban) miatt. EU-ban ilyen nincs, hogy kiadni bűnözőt, megidázik őket a büntetőper tárgyalására, és ha nem…..
Hanem jelentsd fel. Tömegével vannak hirdetések, hogy fizetső újságot jelentet meg német álláshirdetésekkel. Írjál neki, hogy érdekel, és a kapott választ, Email-címet jelentsd fel a budapesti központi nyomozóhivatalnál. Írd meg nekik, hogy Brüsszelbe is elküldted ezt, (jelezz…..
  Még az úgynevezett ellenzéki népszabi se árul neked semmit arról, hogy az EU-ban hogyan kezelik Magyarországot, amióta Orbán van hatalmon. A magánnyugdíj befizetések elvétele nem lezárt dolog, ez fogja tönkretenni az országot, ugyanis Európai Bírósági perek vannak, és ott…..
Az ARD köztévé 2012. május 29-i "Report Mainz" tájékoztató műsorában volt erről riport és mutattak be iratokat. "Billig auf Kosten anderer - Wie ein Discounter mit osteuropäischen Dienstleistern den Sozialstaat schädigt" volt a cím. (Olcsón mások kárára - hogyan károsítja egy…..
              Az -r- betű kimaradt a hirdetésben: SIE: Nahrungszubereitung, azaz főzés, ill. reggeli és vacsora készítése ( ha az hidegkaja is)Az 50 táján lévő, gyerekek már felnőttek című párt kedvelik, normális…..
Die SOS-Kinder- und Jugendhilfen München und Erding sind ein Hilfeverbund mit einem Beratungs- und Familienzentrum in München sowie einer Jugendwohngemeinschaft und ambulanten, flexiblen Hilfen in Erding.   Wir suchen für unsere Jugendwohngemeinschaft am Standort Erding ab sofort eine/-n…..
Közvetlenül a családdal tárgyalhatsz, nem kell százezreket fizetned közvetítő cégre.A tisztázás miatt: Au Pair munka = 26 éves korig lehetséges, napi 6 órában gyerekekkel foglalkozás, szoba és ellátás mellett 400 euró a minimum fizetés. A nyelvtudás fejlesztésére, és…..
                                               ..
          Bombázó csajok előnyben! NEM, nem szexmunka! Bombázó fiatal srácoknak is ugyanolyan az esély.Ez a Casino eléggé sűrűn hirdet, ami azt jelenti: jól megy nekik, van munka.Itt igen jól kell tudnod németül. A nagybetűs…..
      Mosogatót keresnek, de ez konyhai segítés (zöldségpucolás, darabolás, előkészítés) ÉS takarítás is. Csak írásbeli jelentkezést kérnek, de nem az Email-címet, hanem a telefonszámot adják meg, tipikus: nyakig van a szezonban, azt se tudja, hol…..
Mindjárt egy kézigránáttal kezdem: Németországban 7, azaz HETES % MINDEN ÉLELMISZER áfája. Nem 27, mint Magyarországon, ahol töredék pénzekből, 22.800 szociális-munkanélküli-mindenféle segély sokaknak az összes (legális) jövedelme. A többi áru áfája is csak 19%, tehát…..
Az iránynémetország, stb német munkás weblapok egyik félrevezetése: csak 1 év munkaviszony után kaphatsz Németorzságban munkanélküli segélyt. EZ ÍGY NEM IGAZ. Csak úgy igaz, ha a Németországban munkavállalás előtt 2 évig Magyarországon nem volt munkaviszonyod. Egyébként az…..
Mocskos dolgokhoz nem is akarok érteni, csak tisztességes dolgokkal foglalkozok. 2 fő dolog van, amiben alkalmazottként és vállalkozással tudsz valamit kezdeni: informatika, és idősgondozás. Az idősgondozáshoz tudni kell: itt nemcsak eü, tb és munkanélküliségi járulékot kell…..
Sőt ennél sokkal rosszabb: a külföldiből németté vált az igazi rabszolgatartó mocsadék.A görös krízis, euró-krízis miatt egymást érik a dokumentum- és riportműsorok a királyi ARD és ZDF-en. Több adás lehozta, hogy a közvéleménykutatásokban 10 éve folyamatosan a német…..
Én a ritka kivétel vagyok.Amikor először 1988-ban egy pár éve Bayernban élő középkorú magyar hölgy ismerős segítségével kijöttem, ő mondta ezt a figyelmeztetést. Részletezte, hogy a magyar közismerten 20 forintért az anyja hátába is a kést, külföldön ez mégrosszabb:…..
Régebben 10 évet, újabban ismét Németországban élő középkorú nő vagyok. Elsősorban azoknak kínálok segítséget, akik átverés, feketemunkára kényszerítés, ki nem fizetés, stb áldozatai. Természetesen nem ingyen fogok neked segíteni, de nem is 200 euró tanácsadási…..