Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pendrive

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd végképp nem érti, hogy az ügyézség miért így regagálja le azt a maflást, amit az igazságszolgáltatás kapott be a móri ügy kapcsán. Kicsit olyan, mint a vesztett meccs után bosszúból megrugdosni a bírót, és leköpni a szurkolókat.Az ügyészség azonban a jelek…..
 A Zugügyvéd szerint az alábbi hír  azért elgondolkodtató kicsit, mert valószínű, hogy Magyarország minden további nélkül kiadná egy hasonló bűncselekmény elkövetőjét.Ciarán Tobin 2000. november 30-án, kiküldetése lejártával távozott Magyarországról. A…..
Az alábbi történetet a Zugügyvéd nagyon is el tudja képzelni. Nem egyszer megtörtént, hogy a tárgyalás időpontja a bíró miatt csúszott, persze akkor csöndben illik megvárni, de ha az ügyvéd késik véletlenül pár percet, akkor nem egy bíró szó nélkül berekeszti a…..
Az Asus ma bemutatja Eee PC-sorozatának legújabb darabját. Az Eee PC 900 névre hallgató minilaptop kijelzője 8,9 inches lesz, valószínűleg 1GB RAM kerül bele és 12 GB merevlemez. Akkumulátora 2,5-3 óráig bírja, 399 dollárba kerül majd.Via CoolestGadgets..
Az interaktív táblák ügye amúgy is kedélyborzoló, legalább annyira mint a kórházakba előírt széfek szokás szerint jól átgondolt ötlete. Egy elég érdekes árukapcsolásra hívták fel a figyelmünket az egyik iskolából. Tisztelt Zugügyvéd! Az iskolánk vásárolt egy újabb…..
A Tánczos ügy nem csak a közvéleményt, hanem a jogi szakmát is megosztja. Mindenesetre a szabadon bocsátása mintha egy kicsit az igazságszolgáltatás lelkiismeretének megnyugtatására szolgálna. A Zugügyvéd is elég furcsának találta az egész eljárást, nem csodálkozna, ha…..
Na, ez a hír mindenképp megér egy Zugügyvéd bejegyzést: Lemondott az Országos Igazságszolgáltatási Tanács elnökhelyettesi posztjáról és testületi tagságáról Varga Zoltán bíró - értesült a Népszabadság. Vargát - aki első fokon ténylegesen életfogytig tartó…..
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..
Bár ma reggel azt közölték a BRFK-n, hogy a korábbi bejelentéssel megegyezően a rendőrség ma, 14 órakor fog sajtótájékoztatót tartani a szerverlefoglalások ügyében, az imént azt az infót kaptuk, hogy sajtótájékoztató mégsem lesz, viszont hamarosan kiadnak egy közleményt és…..
Egymás után jönnek elő a gyártók az egyre könnyebb, használhatóbb és kényelmesebb e-book olvasókkal. A Bookeen Cybook Gen3-mal 8000 oldalt olvashatunk el egy feltöltéssel, van benne SD-kártyaolvasó és még mp3-at is lejátszik, ha zenét hallgatnánk olvasás közben. Az olvasó 350…..