Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pol

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégsem lehet akkora a válság, ha az emberek a pénzüket bankokban tartják. Az egyre sűrüsődő ezoterikus jelenségeket a kaszával csontozáshoz szokott magyar ügyfelek is egyre intenzívebben forgó szemgolyókkal követik, de még mindig hisznek valamiben (Obama, jóisten?), hogy nem fog…..
Az Általános Szerződési Feltételekben elrejtett apró szabályok és az egyoldalú banki szerződésmódosítások sok ügyfél életét keserítették már meg. Titkos belső szabályzatról azonban most hallunk először.Sziasztok,2007 decemberében vettem fel az OTP-nél személyi kölcsönt…..
Vasárnap kiderült, hogy melyik az erősebb: az internet vagy az autópálya-építők elszántsága. Ahogy nyilvánvalóvá vált, hogy ezúttal nem masszív torrentrazzia okozza a hazai internetforgalom nagyarányú visszaesését, - a HUP és a twitterezők mellett - a Webisztán is azonnal…..
Személyesen a bankfiókban kell kérni a tőkegaranciát egy tőkegarantált alapra? Ha ez valóban igaz, akkor nem semmi innovációt vezetett be az OTP Bank az internet korában, hogy amúgy is mindig vidám ügyintézőit felvillanyozza a bankfiókokban. Kíváncsian várjuk a PSZÁF vizsgálat…..
Pol 2008.12.18 13:42:19
Egy régebbi posztomban felmerült ez a nagyon hálás téma - bár mindenki tévesen tulajdonnevekről beszél. Az szerintem vitán felül áll, hogy ha valaki Budapesten él, a Ferencvárosban, akkor ott kiteszi az a-t. Nahát, névelő, tulajdonnév és még helyes is?Tibi született…..
Időről-időre rácsodálkoznak az emberek, hogy miért ilyen szarok mások a Magyarországon kapható sörök, mint német/cseh/holland közértekben kapható márkatársaik. Balázs gyárlátogatáson próbálta leleplezni a Kozelt: Haverokkal úgy határoztunk - mivel idén nem voltunk olyan…..
 Megérkezett a Kormányszóvivői Iroda válasza a mi és mennyi kérdésekre (a tegnapi tenderkiírás után). Csak erős idegzetű olvasóinknak! A honlapok teljes költsége mintegy 200 millió forint, ebből a szerverek és az adattároló egységek ára bruttó 80 millió forint. Ehhez a…..
Igen Drága Olvasóim igaz a hír. Hamarosan bevezetik az online jegyvásárlást kedvenc kötöttpályás vállalatunknál. Még békeidőben, januárban alkalmam volt tesztelni a rendszert. És erről kívánok most néhány szót szólni. Na csapkodjunk bele a lecsóba. A MÁV-Start az…..
Pár éve kitalálták, hogy az e-ügyintézés mennyire jó dolog. Ami igaz is, mert ezzel elkerülhető a sorbanállás, egyre több mindenet lehet elintézni a www.magyarorszag.hu portálon. Például ha valaki regisztrál oda, akkor könnyen tudja azt is ellenőrizni, hogy a munkáltatója…..
C10 úgy gondolta, segít nyelvtanárjának egyéni vállalkozóvá válnia és nyomtatott neki egy időpontot Ügyfélkapuból. De minek:Nyelvtanárnőm úgy döntött, hogy egyéni vállalkozó lesz. Segítségemet kérte, mert a magyar jogi, büro nyelvet és magát az okos jogrendszert nem…..
Mindig is elborzadva figyeltük a népszerű közösségi szájt környékén való történéseket, és most különösen dühös vagyok, mert egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehet szakító közösséget létrehozni, és hiába kértem a gépháztól meghívót, basznak küldeni. Aki meg az…..
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Az iWiW korábban megpróbálta meggátolni, hogy különöző programok segítségével a júzerek összegyűjthessék saját ismerőseik emailcímeit. Aztán hamar kiderült, hogy az emailcímek képpé alakításával nem sikerült meggátolniuk, hogy a felhasználók exportálják iwiwes…..
Bár a hírt már év legelején lehetett hallani, az Etarget csak most adta ki a hivatalos sajtóközleményt: január első hetében csatlakozott hirdetési rendszeréhez Magyarország legolvasottabb hírportálja az [origo], illetve a leglátogatottabb magyar oldal, az iWiW is. Az…..
Webisztán A nagy iWiW görcsölés 2007.12.14 14:43:00
Amíg a vezető közösségépítő szájtok határozottan a nyitás pártján állnak, addig hazai kistestvérük, az iWiW kétségbeesetten próbál bezárkózni. Több fejlesztő is készített korábban olyan megoldást, melyek segítségével kinyerhették a felhasználók saját iwiwes…..
Az új közlekedési pontrendszerrel, és szabálysértési bírságok összegével kapcsolatban már több levél érkezett a Zugügyvédhez. Mivel ez egy forró, zsebbevágó téma, az egyik ilyen levelet a Zugügyvéd közzé teszi.    Kedves Zugügyvéd, látta már, hogy mi…..
Ott emeljük föl a fonalat, ahol a múltkor leejtettük. Tehát Lackó kifut, Bordás meg bebiceg, miután elmorzsolt egy könnycseppet. Az őrs zárkájában mint egy kriplikommandó hevernek szerteszét a zsaruk. Johnnyt annyira megütötték, hogy azóta se bír felállni. Móricz meg Pircsi…..
M1, ma este, kívánságműsor, benne Kaszás Attila, akit kértek, és ami rendben is van, énekel ABBA-nótát, és operettet, de az már kurvára nincs rendben, hogy közben a jobb felsőben villog az ÉLŐ felirat. Mert ezt így nagyon szar volt nézni, azért...
Pol 2008.01.02 10:11:37
Ez nagyon jó!

nslookup
www.mtv.hu

Ezek szerint csak nem fizetik a domain karbantartást, vagy elcsesződött a DNS beállítás. Az MTV-s rendszergazdik, meg baromira nem érti, hogy mit piszkáljuk őket, pedig az ő oldaluk házon belülről működik.

Az meg, hogy a népek nem érik el, az kit érdekel....
Titkos a weboldaluk, csak IP címmel érhető el (az aktuálisat a különleges tudakozó adja meg)

De az ING Banknál se vezetnék elektronikus számlát :)
www.netdiag.hu/ma.htm

Aki a Buddha Beach-Rio-Zöld pardon Bermuda-háromszög környékén lakik, valószínűleg eddig sem preferálta az utcán való parkolást. Persze nem csak itt nincsenek biztonságban az utcán hagyott autók, aki megteheti, az máshol is valamilyen védett helyen tartja a kocsiját, hogy…..
Art Lebedev álombillentyűzete sokak fantáziáját megmozgatta, ugyanakkor az 1564 dolláros árat kevesen tudják kifizetni. Az Optimus Maximusról azt kell tudni, hogy a gombok alatt egy-egy OLED-kijelző található, így bármilyen karakter beállítható, legyen az latin, ciril, arab vagy…..
Világelsőnek hirdeti magát a szupervékony dupla dvd-író. Dvd-t 8-szorosan, cd-t 16-szorosan ír, usb-n kapcsolódik a géphez. És hogy mire jó? Nagyüzemi dvd-másolásra vendégsében.Via Coolest Gadgets..
Ha reggel korán kel, hogy még pepecseljen kicsit az ünnepi malaccal vagy, hogy legyen ideje akkurátusan négy-öt centi vastagon konfettivel teleszórni az egész lakást még a vendégek érkezése előtt, kapcsolja be a tévét már kilenckor, akkor adja az m1 az Alice Csodaországban című…..
Nem szokásunk ellágyulni, könnyes szemmel nyáladzani, de ilyenkor karácsonykor hadd essünk már ki egy kicsit a szerepünkből, és hadd nyomjunk egy barackot dicséretképpen A Társulat című műsor képzeletbeli kobakjára.Van egy tipikus karácsonyi műfaj - biztos sokan utálják, én…..