Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BiocsillaG

78 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B - Öko tisztítószer csomag 4990 Ft helyett 3290 Ft!   A csomag tartalma: 1db  - Zöldlomb ÖKO üvegtisztító szórófejes 500 ml; 1db - Zöldlomb ecetes ÖKO WC Tisztítószer 750 ml; 1db - Zöldlomb ÖKO Szanitertisztító, vízkőoldó 750ml; 1db…..
A szezámmagot egyesek a Szunda-szigetekről, míg mások Indiábólszármaztatják, s a hindu mitológia szerint a Yama istenség általmegáldott mag Keleten a halhatatlanság szimbólumává vált.Nem véletlenül: a szezámmagot a magok királyának is szokták nevezni,hiszen a legtöbbet…..
A Café Rosé biokávé keverékek alapanyagai 100 %-ban bio nyerskávék, amiket a világ minden sarkából importálunk. Dél- és Közép-Amerika, Afrika, India és Indonézia legjobb minőségű, úgynevezett specialty bio nyerskávéit pörköljük. Keverékeink elkészítéséhez kilencféle…..
UBORKA: a fiatalok bőrét még üdébbé, a középkorúak ráncosodását késlelteti és az idősebbek fáradt bőrét is smíthatja szinte visszafiatalíja. FEHÉR TEA: természetes kivonata, mely rendkívül gazdag C és E vitaminokban, és egyike a leghatékonyabb…..
Környezettudatos Zöld Mosást és Tisztítást Kívánunk, Mosó Maci Folttisztító Sóval! Aktív folttisztító oxigén a fehér és színes ruhákhoz is. Baktérium- és csíraölő.Ez alkalmassá teszi a fehérnemű, pelenka vagy betegek ruháinak fertőtlenítésére.Minden szerves…..
Úgy döntöttél, belevágsz egy kiadós őszi diétába? Könnyítsd meg az egyik legjobb természetes csodaszerrel! Szerző: K.B., Á.L. Forrás: Femina.hu A fogyókúra megkezdésére, illetve egy kiadós méregtelenítésre a tavaszi hónapok mellett az ősz az egyik…..
Élő vitaminbombák. Komplex bio-bombák. Ha egy szókapcsolattal kellene jellemezni a csírákat, akkor ez lenne a legtalálóbb. Vegyszermentes, élő kis energiabombák, amiket sajnos még mindig elég kevesen iktatnak be az étkezéseik közé. Minden embernek szüksége van a…..
A levendula gyógyhatása, felhasználása A levendula az egyik legsokoldalúbban, legváltozatosabban használt finom illatú gyógy-, fűszer- és dísznövény. Európába a Rómaiak hozták be, az ókorban ez a növény a szépségápolás meghatározó növénye volt. Latin neve is innen ered:…..
Hegyek ékszere – a szurokfű Mindig lenyűgözött a fűszer- és gyógynövények sokoldalú felhasználhatósága, hisz ezek egészségmegőrzésre, gyógyításra, sütésre-főzésre, kellemre, díszítésre egyaránt rendelkezésünkre állnak. Nem csoda, ha egyre népszerűbbek az…..
A búzakorpa szabályozza a bélműködést, a fogyókúra és a diéta fontos étrend-kiegészítője. 10 000 évvel, időszámításunk előtt őseink már rájöttek, hogy az Abesszínia hegyvidékéről származó vadbúzának a magjai ehetőek. Valószínűleg először csak rágcsálni…..
LSP OLIVA BEAUTY KAVIÁR ARCMASZK 6 g A maszk használata kiváló öregedés elleni, sejtmegújító, regeneráló, hidratáló és ránctalanító hatást biztosít a kezelt bőrfelületen. Aktív összetevői sejtvégelmet, sejtmegújulást, a bőr hidratálását és megfelelő…..
Gyógyító olajok A növényi olajok nem csak konyhai alkalmazásra, sütésre-főzésre használhatók. Sokuknak - ha hozzáértő módon vetjük be - különös gyógyhatása is van, például rák, reuma, depresszió vagy női bajok esetében. Cikkünkből megtudhatja, hogy mely…..
A Rédei biotészták alapanyagául kiváló minőségű ökológiai gazdálkodásból származó tönkölybúza szolgál.A tönkölybúzát már az ősember is ismerte. A közönséges búzához képest nagyobb fehérjetartalommal és rendkívül kedvező aminosavtartalommal rendelkezik. Magas az…..
BALI NATÚR SZAPPAN VANÍLIA 64 G Kézi gyártású szappan pálma és kókuszolajból, egzotikus szárított fűszerekkel ízesítve, Bali szigetéről. Minden darab extra olajokat és természetes glycerint tartalmaz. Ezek adják a szappan finom és hidratáló jellegét.…..
Lenmagolaj jótékony hatásai: Hatékony gyulladáscsökkentő Az omeg-3 zsírsavból a szervezet olyan hormonszerű molekulát állít elő, aminek gyulladáscsökkentő hatása van. Ezért nagyon értékes a lenmag és a belőle készült olaj, ellentétben a sok omeg-6-ot…..
A tengeri sónak és a nátrium hidrogén karbonát tartalmának köszönhetően bőrpuhító és méregtelenítő hatása van ( enyhén lúgosítja a szervezetet). Az illóolajok a bőr puhaságát adják vissza, a gyógynövények pedig biztosítják a természetes gyógyító hatást. A citromsav…..
A ginseng vagy növénytani nevén Panax, évelő növény és vastag gyökerét használjuk fel étkezési célokra, így tea készítésre is. A ginseng eredetileg Mandzsúriából származik és már több mint 5000 éve használják egészségvédő és energiafokozó hatása miatt.…..
A búzakorpa a benne található oldhatatlan élelmi rostok vízmegkötő képességének köszönhetően fejti ki jótékony hatását. Az étkezési búzakorpa a búza malmi feldolgozásának az egyik terméke. Héjrészecskékből áll, a héjhoz tapadó lisztszemcséket tartalmaz. Rosttartalma…..
100% kukoricalisztől és vízből készült száraztészta gluténérzékenyek részére!Nem tartalmaz: - tartósítószert - színezéket - koleszterint - tojást. Mikor javasolt a gluténmentes diéta? Terápiás céllal a gluténmentes diétát azért szokták javasolni, hogy kiegészítő…..
A Primus bőrpuhító krém magas zsírtartalmú termék, mely alkalmas mind abőrkeményedések puhítására, mind a zsírhiányos, száraz bőr által okozott kellemetlen tünetek enyhítésére. Hatóanyagai kizárólag természetes növényi olajok (lenolaj, napraforgóolaj,…..
Honnan származik? Eredetileg az USA déli részéről, Mexikóból, Közép-Amerikából és az Antillák szigetvilágából származik. A XVII. századtól portugál és spanyol hajósok közvetítésével a mediterrán éghajlatú európai országokban is megjelentek. A hazai és az…..
Rohanó világunk egyik legjobb étrend kiegészítőjeként szolgálhat a rooibos tea: reggel élénkít, este relaxál, napközben pedig felfrissít. Rengeteg antioxidánst tartalmaz, viszont alacsony cserzőanyag-tartalommal bír. A más néven afrikai vörösteának becézett ital nem csak…..
Ez a termék paraffin és tartósítószer mentes, nem tartalmaz a szervezetre nézve veszélyes anyagokat. AJAKÁPOLÓ TULASI KÓKUSZ 1 db AJAKÁPOLÓ TULASI KÓKUSZ ÁFA: 540 Ft áfával Itt tudod…..
Az édeskömény az egyik legjobb erjedés- és puffadás gátló gyógynövényünk. A gyógyhatást a termés szolgáltatja, ami külalakra nagyon hasonlít a kapormaghoz, csak annál nagyobb, íze fűszeres, kissé csípős. Hatóanyaga az illóolaj, aminek fő komponense az édes ízű…..
Dr. Steinberger 5 napos méregtelenítő kúra   elősegíti a salakanyagok kiürülését a szervezetből, lúgosító hatású, finom, hatékony, Dr. Steinberger-féle tartósítószer és színezék nélküli zöldség- és gyümölcslevekből áll A Dr.…..