Regisztráció Blogot indítok
Adatok
defó

0 bejegyzést írt és 1045 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mol Liga-rangadót játszanak ma hatkor Dunaújvárosban, amelyet a Sport 1 Tv is közvetít. A második helyezett Dab.Docler az első HSC Csíkszeredát fogadja. Az erdélyiek előnye hat pont a táblázaton, ráadásul eggyel kevesebb mérkőzést játszottak. Ha nyernek, jelentős lépést…..
Két góllal nyert a Ferencváros otthonában a Mol Liga-listavezető HSC Csíkszereda, hosszú ideig nagyobb volt a differencia az eredményben, a hazaiak az utolsó tíz percben zárkóztak fel, Ladislav Sikorcin egyre jobb, most 2+1-et csinált, 4-6. A Dab.Docler igyekszik tartani a lépést a…..
defó 2010.11.02 11:47:41
@csatoimi: ön dönt!
"Tetszett, amit Jesenicében láttam, megszereztük a két pontot" – mondta blogunknak Kevin Primeau, a Sapa Fehérvár AV19 új vezetőedzője, aki pénteken érkezett, és rögtön el is utazott a csapattal a Jesenice elleni mérkőzésre. A kanadai tréner szombat délután…..
defó 2010.10.31 08:09:19
"Egyelőre fogalmam sincs, hol folytatom pályafutásomat" – mondta blogunknak a válogatott kerettag csatár. Eric Johansson érkezésével egyértelművé vált, egy hokisnak távoznia kell a Fehérvár EBEL-keretéből. Csütörtökön derült fény a vezetés döntésére.…..
Jégkorong Fehérvár-Olimpija 4-2 2010.10.24 21:31:16
Közvetlen vetélytársat vert ma a Sapa Fehérvár AV19, és újra elkerült az utolsó helyről az EBEL-ben. Ladányi szerzett vezetést az első harmad közepén, majd Vas Márton két gólja a második harmadban biztos vezetést eredményezett. A kiváló center második góljához az így…..
Második mérkőzését is elvesztette a Dab.Docler a Kontinentális Kupa maribori fordulójában. Kiss Ákos 4 perc 26 másodpercet tölthetett a csapatban, ennyi idő alatt szedett össze 24 percnyi büntetést, csapata pedig második kiállításából egygólos hátrányt. Valószínűleg…..
defó 2010.10.24 18:44:42
Klasszikus mesterhármassal vétette észre magát a Laredo Bucks magyar támadója a Rio Grande Valley elleni CHL-meccsen. Másik remek légiósunk, Szélig Viktor is kitett magáért a Brianconban. Kóger csapata közel ötezer néző előtt egygólos hátrányba került, válogatott csatárunk…..
A pénteki eredmények ismeretében szinte biztos, hogy az a csapat jut tovább a maribori körből a Kontinentális Kupában, amelyik szombaton az első meccset nyeri. A Mol Liga élcsapata, a HSC Csíkszereda azt igyekszik bebizonyítani, hogy hiába verte a Karaganda 7-0-ra a dunaújvárosiakat,…..
A vasárnap lejátszott Miskolc–Fehérvár mérkőzésen készült eseménynapló alapján Kovács Zoltán, az MJSZ főtitkára fegyelmi eljárást kezdeményezett Kóger István, a Sapa Fehérvár AV19 edzője és Hetényi Péter játékos ellen. A fegyelmi eljárás lefolytatásáig Kóger…..
defó 2010.10.11 19:28:29
"Biztosan úgy lép jégre a Salzburg ellenünk, hogy bebizonyítsa, jobb csapat annál, mint amit a legutóbbi fordulókban mutatott" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 másodedzője a mai mérkőzés előtt. A fehérváriaknál a sok hiányzó miatt nem…..
Mind a négy mai mérkőzésen örömtelien szoros eredmények születtek a Mol Ligában. Az Újpest sokáig vezetett, az utolsó játékrész felére azonban elfáradt. Ancsin János hiába kért időt, amikor a Volán farmcsapata egy gólra felzárkózott, nem tudta megállítani a lendületbe…..
Horváth András, Ales Kranjc és Nathan Martz nélkül, de az új szlovák hátvéddel, Juraj Durcóval megerősítve áll fel a Fehérvár pénteken. Ismét listavezető, de ezúttal nem a Salzburg, hanem a Klagenfurt érkezik Magyarországra az EBEL pénteki fordulójában. A magyar bajnok…..
defó 2010.10.08 15:22:21
defó 2010.10.08 15:23:06
Két komoly érdeklődést kiváltó mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A szezon első tévés mérkőzésén a Vasas az FTC-t fogadja, a 19 órakor kezdődő találkozót a Sport1 Tv élőben adja. Az EBEL-játékosokkal megerősített Fehérvár otthonába a Miskolc látogat. A…..
Új műsorral bővült a Sport Tv kínálata, kéthetente fél órát kapott a jégkorongsport. Az adásban a magyar hoki kapja a főszerepet. Lesz szó EBEL-ről (Ocskay Gábor és Sofron István beszél az idei év terveiről és a szezonrajtról és megmutatjuk, hogyan akasztotta ki a speciális…..
"Jó mérkőzést szeretnénk játszani Ljubljanában. Az Olimpija az idén megmutatta, képes olyan teljesítményre, mint a miénk volt a Salzburg ellen, tehát nagyon megnehezíthetik a dolgunkat" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A Salzburgot…..
A Major League Hockey (MLH) nevű ontariói bajnokságban érdekelt Dundas Real McCoysban folytatja pályafutását a magyar válogatott védője. A liga elmúlt három évének nyertese címvédésre készül Omar Ennaffati közreműködésével. Az itteni győztes bejut a kanadai amatőr csapatok…..
Kizárólag hazai győzelmek születtek a Mol Liga keddi játéknapján, ezek közül kettő meglepetésnek is tekinthető. A Miskolc vendégeként elveszítette veretlenségét a HSC Csíkszereda, hiába lőtt megint egynél több gólt Lubomir Hurtaj, a túloldalról előbb Saluga és Bonar (ekkor…..
Minőségi cserét hajtott végre hétfőn a FTC hátvédposzton. A szakosztály elköszönt a 21 éves szlovák Marko Huckótól, és leigazolta a 31 éves ukrán Dmitrij Tolkunovot. A válogatott védő három évet töltött el kanadai juniorligában, majd az AHL-ben játszott közel 200…..
Jégkorong Villach–Fehérvár 7-3 2010.09.17 21:49:25
Messze volt attól a Sapa Fehérvár AV19, hogy megszerezze első pontját vagy pontjait Villachban, a magyar EBEL-csapat már az első harmadban nehezen behozható hátrányba került. A háromgólos mínuszból kétszer is faragtunk, előbb Kovács Csaba (1-3), majd Sofron István (2-4), révén,…..
defó 2010.09.17 22:26:19
defó 2010.09.18 20:44:24
@csatoimi: sajnos kisfiam én 40 éves leszek...és nem vagyok már nagyon naív.
bocskösz!
"A 2010. 09. 10-i Steaua Rangers–FTC mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt. A Mol Liga versenybírósága a mérkőzés 3 bajnoki pontját 0-5 gólaránnyal az FTC javára ítéli" – így szól Lévai József Mol Liga-versenybírósági elnök hétfőn hozott,…..
A magyar jégkorong-szövetség főtitkára a Dab.Docler-Vasas HC mérkőzés videófelvételei (Kiss D. esete itt tekinthető meg) alapján fegyelmi eljárást kezdeményezett Kiss Dániel és Gergely Csaba ellen, továbbá a hazai kispadról beütő hivatalos személyre is eljárás vár. A…..
defó 2010.09.10 21:32:57
"Elkötelezett vagyok a támadó hoki mellett, a csapat így fog majd játszani" – mondta blogunknak Ulf Weinstock, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője a pénteki edzés előtt. Hozzátette, az eredetileg elképzelt letámadásos taktikával kapcsolatos terveit nem adta fel, de a…..
defó 2010.09.10 19:41:03
A Steaua jégcsarnokában nincs jég, ezért pénteken csonka fordulót játszanak a Mol Ligában. A meglehetős viharokkal indult bajnokság 2. fordulója következik. Három csapat is túrára indult, az FTC és az UTE Bukarestben, illetve Csíkszeredában váltotta volna egymást, a Brassó…..
defó 2010.09.10 14:36:35
Jégkorong Miskolc–HC Presov 4-3 2010.08.27 18:03:00
Négy meccséből negyedszer nyert egygólos különbséggel a Miskolc, ráadásul kétszer büntetők kellettek a győzelmükhöz, de eddig hibátlanok az előszezon során. A pénteki, ugyancsak ráadásban kivívott győzelmük egyúttal azt is jelenti, hogy az esti Spisska Nova Ves-Liptovsky…..
defó 2010.08.27 20:40:17
Figyelemre méltó eredményeket ér el az EBEL-bajnok a nyári klub Európa-bajnokságnak beillő European Trophy sorozaton. Korábban hírt adtunk arról, hogy a finn bajnok otthonában 3-0-ra nyertek. Azóta többször egy góllal kaptak ki svéd élcsapatoktól, de szerdán ismét remekeltek.…..
defó 2010.08.26 20:28:07