Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sixx

19395 bejegyzést írt és 13792 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The…..
sixx 2020.08.18 17:22:33
@budapest23: nem. azért nem volt itt semmi, mert

- a cc a bloghu-é, azaz a CEMP-é, még azazabb az indamediáé,
- az index címlapjára kikerülésért nem fizetett, ahogy pl. a díván, femina, tc, stb fizet a dobozért, amit kap,
- a blog reklámbevételeiből az index egy büdös vasat nem kapott
- a blogot indexes szerzők írták, indexes fizetésből

ezt a modellt gazdaságilag nem lehetett fenntartani. pár blogot átvittünk a dex alá annak idején, de ezt a gazda nem engedte.

szóval ezért. amíg az index a cemp része volt, azaz Spéder alatt, ez gond nem létezett, hiszen egy bazinagy (NER)zsebben hányódó piszkok vótunk mind.
Nincs mit szépíteni a dolgon, el lett baszva itten sok minden, és nem úgy, hogy valaki vagy valakik elbaszták, hanem úgy, hogy én. Túlvállalás, kimerültség, sokameló, mindegy, mentséget nem kerestem eddig sem semmire, most sem fogok, ígéret viszont jön, mert ingyen is van, meg mert komolyan is…..
sixx 2020.08.18 17:14:25
@osborne: eredj sírni messi után te gyökér.
UPDATE: Az újságíró dolga, hogy ellenőrizze a forrásait, mielőtt leír valamit. Ha gyanús, ha csak egy forrás állítja, az nem infó, hanem híresztelés. Pletyka. Úgytudjukhogy. Ma reggel a The Sydney Morning Herald nyomán írtam meg az alábbi cikket, azaz egy forrást készpénznek véve. (A Twitteren a…..
A nemzetközi formátumpiac remek dolog, a koronavírus okozta világjárvány pedig bátorrá tette a műsorgyártókat: az RTL Magyarország és az UFA Magyarország által közösen fejlesztett tehetségkutató, a Made in Karantén is ilyen műsor volt, és sikerült eladni külföldre is. Ez azért nagy szó, mert mi…..
Ugyanazon a néven osztozik egy sorozat és egy kormányügynökség az USA-ban. A Netflix Space Force-a egy komédia, az amerikai kormányé meg az űrhaderőnem elnevezése (de persze ettől még vicces ez is). Az világos, hogy a névhasználattal járó jogok miatt nem mindegy, hogy kié a védjegy, és ebben a…..
Ahogy a #metoo végigsöpört Hollywoodon, úgy "tisztítja meg" a kontentvilágot a #blacklivesmatter, már ha annak vesszük azt, hogy a Warner pánikszerű gyorsasággal vette le az HBO Max műsoráról az Elfújta a szél című filmklasszikust, a BBC pedig a Little Britain című vígjátéksorozatát. ..
Nem nagy megmondás, hogy a karanténnak a futárcégek és a streamingszolgáltatók bizonyos értelemben véve nyertesei: utóbbiak adatot nem nagyon közölnek ugyan, de amikor mégis, akkor az ember egy pillanatra megtorpan a számok láttán. A PCMag most tette közzé a Netflix számait, melyek közül az első,…..
2004 májusában véget ért az NBC akkoriban legsikeresebb sorozata, a Jóbarátok. Nem azért, mintha baj lett volna a nézettségével, az utolsó, tizedik etapban 22,8 millió nézője volt egy-egy epizódnak átlagban, a sorozatzáró The Last One című részt pedig 52 millió amerikai látta élőben. Szóval mehetett…..
A színésznő a Facebookon Szabó Kimmel Tamás tegnapi üzenetéhez hasonló tartalmú posztban jelentette be, hogy nem tér vissza a folytatásra. A sorozatban Linda karakterét játszó színésznő a bejegyzés alatti kommentekhez egyelőre nem fűzött megjegyzést, ezekben a szolidaritást emlegetik mint lehetséges…..
A TV2 napi dramedysorozata második főszereplőjét is elveszítette egy hónapon belül: Szabó Kimmel Tamás ugyanis nem tér vissza a folytatásra. A bejelentést a Sorozatwiki vette észre ma délután, a színész a Facebookon írta ki, hogy kiszáll az argentin licenc alapján készített sorozatból. A…..
A Tool, pont mint az összes többi zenekar a világon, a koronavírus miatt kénytelen volt elhalasztani a 2020-as koncertjeit. Ez rendben is van, aki látta a Tankcsapda autós buliját, vagy az első social distancing, azaz biztonságos távolságtartás égisze alatt megrendezett rockkoncertet, ép ésszel nem…..
A Magyar Közlönyben is lejött, immáron hivatalos, Orbán Vikor (sk) engedélyezte, lehet autóskoncerteket tartani szerte az országban, boldog-boldogtalan beszerezheti az engedélyeket, amiket eddig csak a Tankcsapda kapott meg – a kormányrendelet szövegét olvasva ők voltak a kísérleti egerek, és mivel…..
Kultúrmalom Az űr nehéz 2020.06.04 04:00:00
2019. december 20-án Donald Trump amerikai elnök átnevezte az 1982-ben létrehozott, űrbeli hadviselésre szánt Air Force Space Commandot, kivette a légierő irányítása alól, és átnevezte Space Force-nak, (azaz Űrerőnek, ha már az Air Force az légierő). Nem hiszem, hogy amikor ezt bejelentették, a…..
Az új Star Wars-trilógia egyik főszereplőjét, a kiugrott rohamosztagost, Finnt alakító John Boyega is felszólalt azon a békés szimpátiatüntetésen, amit a londoni Hyde Parkban tartottak ma délután. Boyega megafont is magához ragadta egy időre, és azt mondta a parkba egyre csak érkező tüntetőknek,…..
Az itthon húsz éve, ezen a napon bemutatott Minden héten háború című filmet egyszerre tartják a legjobb és a legrosszabb amerikaifutballról szóló filmnek. A kritikusok szétszedték, de a közönség szerette, akik meg csak az NFL bemutatásáért nézték, úgysem lesznek elégedettek soha, akárhányszor is…..
  Karantén, 6. hét. Akinek van kisgyereke (hat év alatti), az tudja, mit jelent lekötni a figyelmét úgy, hogy közben a focizás és a rohangálás az előszoba 3 méterére korlátozódik, a kanapé-íróasztal-ágy útvonalon rögtönzött parkour-pályát meg már a negyedik napon becsukott szemmel abszolválja.…..
Ha majd egyszer visszagondolunk arra, milyen is volt a karantén, és megszületnek az óhatatlan összefoglaló cikkek, biztos lesz olyan is (ha más nem, azért, mert én fogom megírni), amiben a szórakoztatóipar válságáról lesz szó, vagyis inkább arról, hogyan igyekeztek a cégek és stúdiók a koronavírus…..
hogyvolt Oscar-díjas osztályharc 2020.04.15 20:15:56
A karantén mindent felülír, még az olyan fogadalmakat is, hogy istenbizony nem nézek meg semmi olyat a lapostévén, amit a moziban is meg tudok. És ilyenkor jönnek jól a streamingszolgáltatók és az online videótékák, mert aki az itthon elérhető, legális megoldások kínálatában nem talál magának a…..
Az Aranyglóbusz avagy Golden Globe simán tekinthető kakukktojásnak a Fontos Díjak fészkében, hiszen nem Tévé- vagy Filmakadémia adja át mint az Emmyt és az Oscart, nem a rendezők, a színészek, a producerek vagy az írók, és még csak nem is a közönség, mint a People's Choice Awards nevű közönségdíjat,…..
Csípte a szememet a füst, idegesített a zaj, a zsebkendőnyi színpad a kocsmában, amiről álmomban is tudtam, hogy Reeperbahnon áll. A show nem állhat meg csak azért, mert a dobosnak elege van a nyakába öntött sörből, vertem hát tovább a cájgot, She Loves Me, Penny Lane, Yesterday, de hát ezeket a…..
Adok egy tanácsot, ingyen. Mert tök jó fej vagyok. Soha ne akarj földvitába keveredni Kevin Costnerrel, mert megöl. Pedig kedves arca van neki, Miszterkevin, mondják abban a tonhalkonzervreklámban is neki, ő meg mosolyog, igen, Mister Kevin vagyok, és mezítláb veszem fel a körfűzős cipőt, mint a…..
Vannak a kötelező olvasmányok, amiket a tanterv ír elő a népnek, meg vannak azok a művek, amiket a közvélekedés valamiért felemelt arra a szintre, hogy ismerni KELL őket. Ilyen például Umberto Eco 1980-ban kiadott, A rózsa neve című klasszikusa is ami egyszerre olvasható bűnügyi és történelmi…..
Azt kérte a Telekom, nézzem meg, mit ajánlanék legszívesebben a videótékájuk kínálatából. Szabad kéz, mondták, ami tetszik, tették hozzá. Jó, mondom, megnézem. Két órán át csak a tartalmat pörgettem, és jegyzeteltem, hogy mit kéne ajánlani, aztán inkább rákerestem olyan dolgokra, amiket mostanában…..
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
Volt egy kis kavarás, hogy kinek, mikor mit, nem ragozom, amúgy is képregény jött volna. Enjoy...
sixx 2019.09.16 06:54:11
@mézescsók: kösz, de dehogy lett jó...