Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H3l00

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZSŰRITAG BLOG No copy/paste! 2012.05.30 06:30:00
Elegem van abból, hogy az eredetiség, a hozzáadott érték, az autonóm művész vagy az egyediség fogalmai lassan szitokszóvá válnak azok körében, akik a hazai tömegkultúra stratégiai pontjain terpeszkednek. Elegem van abból, hogy a szolgai másolásnak, az angolszász…..
A tartalom és a forma tökéletes egysége. Akár legóból, akár húsból nézzük. (Szincsák Róbert alkotása) ..
Harrach Péter a KDNP parlamenti frakciójának elnöke sajtóközleményben fordult az ország lakosságához, akiktől azt kéri, hogy a címerében a Sátánt is megjelenítő várostól forduljon el minden hívő magyar, mivel annak elvetemültsége és Istennel való szembefordulása lehet az…..
Naiv ügyfél arra gondolt, forinthitellel majd jól lefaragja a CHF-lakáshitel megszaladt költségeit. Nem sikerült: 2011. november 16 -án beadtam a hiteligénylésemet a K@H Bankhoz, hogy majd a kapott hitellel kiváltom a CHF hitelemet egy másik banknál. A hitelbírálatot nem…..
Király Ferenc 38 éve tudja, számára egyetlen autó létezik csak a világon. 26 éve az az autó az övé. Tanulság: autóvallást alapítani nem könnyű, de egy karcagi garázsból is lehetséges. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Pár órával ezelőtt megnyílt a nagyközönség előtt a világ legmagasabb tornya Tokióban. A Skytree névre hallgató épület 634 méter magasságával azonnal bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, hiszen megelőzte a nagy rivális kínai Canton Tornyot, amely "mindössze" 600…..
 Jaj de jó kényelmes vagy, te szőrös halom! ..
H3l00 2012.05.22 21:46:38
Saját beosztottjának húsz évvel ezelőtti nyálas köszöntőjével ünnepeljük lemondott köztársasági elnökünket, hetvenedik születésnapján. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor téptem ki újságból cikket. Ez az éppen ma húsz esztendeje megjelent írás ezek közé…..
H3l00 2012.05.22 21:44:40