Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dutscke_2012

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország fel szeretné használni szomszédait, együttműködne régiós partnereivel a közös célok elérése érdekében, most éppen a Visegrádi Négyek keretén belül, ugyanakkor elfogadhatatlan nacionalista politikát folytat. Ez a stratégia Trianon óta nem működik, valami…..
  Csak azt árulná el valaki, hogy Inkei Bence könyve mitől fontos generációs regény. Ha attól generációs regény, hogy minden második oldalon elhangzik egy régi reklámszöveg, vagy említésre kerül egy mára elfeledett focista neve, akkor ez bizony egy „generációs regény”.…..
 A mögöttünk hagyott hét bizonyosan egyik legfontosabb európai eseménye az Európai Bizottság (EB) által, a tagállamok gazdaságáról készített helyzetelemzés, illetve javaslatok szerdai nyilvánosságra hozása volt. A magyar vonatkozások sem elhanyagolhatók, hiszen mióta 2010…..
dutscke_2012 2012.06.05 18:01:29
Mert valami történt. A harangozás ügyében nyilvánosság elé került konfliktus csak a jéghegy csúcsa lehet.Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár, az állami ünnepek fő szervezője azt kérte az egyházaktól, hogy a nemzeti összetartozás napján délután, a trianoni szerződés…..
Úgy tűnik, Scheiring Gábor eltökélte, hogy baloldaliságát bizonyítva a szakszervezeti mozgalmat támadja meg... de a képviselő úr téved: a szakszervezet nem politikusokból, hanem a munkát jól ismerő emberekből áll. A LMP gazdasági szakpolitikusa blogján a szakszervezeti mozgalom…..
A határon túli és az anyaországi cégek kölcsönös egymásnak tartozásairól idén is állami ünnepségen emlékeztek meg. A fővárosi cégbíróság épületénél Simicska Lajos és Demján Sándor közösen koszorúzta meg az Ismeretlen Magyar Alvállalkozó szobrát. A Nemzeti Adó-…..
 „Ma Trianon emléknap a parlamentben. Ehhez mi csupán annyit tennénk hozzá: a birodalom széthullásával a Britek - 1922-höz képest - elvesztették a terület 99,31%-át, a népesség 90%-át. Mégsem rinyálnak, hogy vissza Indiát, az USÁ-t, Ausztráliát vagy Kanadát.…..
A "nyócker" kis utcáin végigkanyargó 99-es busz - nagyon csúnya nevén: a szemétszállító, esetleg fegyencjárat - önmagában egy urban legend. Az igazán durva, félelmetes, veszélyes buszjárat szimbóluma, melyen farkastörvények uralkodnak. Eddig az volt az alap, hogy ellenőr…..
A KDNP kiakadt, az Alpha Szövetség tüntetett, de mi ellen is? Mert ha az abortusz ellen, a felvilágosítás hiányossága ellen, az erősebb törvényi szabályozásért, vagy az illegális abortuszok elvégző orvosok kirúgásáért, akkor nem lenne gond. De ők a célpontnak az…..
Izrael, India, Pakisztán, Észak-Korea. Igazán illusztris társaság. Sikerült beállnunk a sorba. "a pénzügyi tranzakciós illeték olyan taktikai atomfegyver a XXI. században, amely lehetővé teszi, hogy a foglalkoztatás terén felvegyük a versenyt az ázsiai országokkal. forrás:…..
Nem sok szórakoztatóbb dolog van annál, mikor közjogi méltóságaink Európába mennek. Lehet valami külön vírus csak nekik, ami a határt átlépve megtámadja és maga alá gyűri őket, mert mire megérkeznek a célállomásra addig általában a legalapvetőbb három dolgot…..
Jó ideje fogy a magyar. 1981 volt az utolsó év, amikor pozitív volt a természetes szaporodás-fogyás egyenlege. A demográfiai helyzet rosszabb is lehetne, ha az eltelt idő alatt a határon túli külhoni magyarok migrációja az anyaországba nem fékezte volna a csökkenést.…..
  Interjút adott a Heti Válasznak Matolcsy György. És ha Matolcsy interjút ad, akkor ott van tartalom, van lendület, van flow:   „Gazdaságtörténeti bravúrnak tartom, ahogy a kormánynak sikerült kizárólag belső forrásokból konszolidálnia az állam pénzügyeit. Olyan…..
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Ablonczy Bálint (Heti Válasz, Kommentár, a Mandiner-előd Reakció főszerkesztője) írását olvashatják.   Az elmúlt tíz évben a magyar jobboldal kinyílt.  Az…..
dutscke_2012 2012.05.24 11:59:45
@jose maria padilla: És te aszisztálsz ehhez a bűnös rendszerhez aminek áldozatai is vannak. Tegnap a villamos elé lépett a szomszéd kisnyugdíjjas bácsi, mert a fiai nem tudták kifizetni a devizahitelt. Ugyanis Orbán azt is elvette.
dutscke_2012 2012.05.24 12:06:02
@fremskritt: apádat-anyádat Kádár taníttatta ingyen! Nem a lovastengerész.
dutscke_2012 2012.05.24 12:07:12
@jose maria padilla:
Igen, ilyen drámák játszódnak le ebben a szerencsétlen országban :(
Droli tegnap remek posztot írt Hisztiország címmel. Remélem nem követek el nagy hibát, ha úgy foglalom össze az írását, hogy a magyar választópolgároknak mindig az aktuális kormány politikájával van bajuk, és emellett a mindenkori ellenzék politikáját mindig jobbnak tartják.…..
Levél érkezett: "Tisztelt Vastagbőr blog!Érdeklődéssel olvastam május 22-i bejegyzésüket. Megjegyezném, hogy azon magyar családok egyikében nőttem fel, melyek nem csupán tankönyvekből tanulták a történelmet, különösen a Szovjetunióba kényszermunkára elhurcolt…..
Adjuk két hasonló dolognak ugyanazt a nevet, és mindenki azt is fogja hinni ugyanarról van szó. Az Európai Parlament megszavazta, támogatja, legyen Tobin adó, ami a spekulatív tőkemozgásokat adóztatná meg. Erről a Magyar Nemzet tranzakciós illeték néven számol be, majd a cikkhez…..
dutscke_2012 2012.05.24 11:43:15
  Ritkán szoktam Orbán Viktor védelmére kelni, és nem pusztán azért – a teljes őszinteség jegyében – mert az elődjének dolgoztam. De a legújabb „félrelépése” a Nabucco kapcsán világosan mutatja, miért káros eljátszani az ember nemzetközi…..
Szösszenet, nyúlfarknyi videó, és máris vége, még mielőtt igazán belekezdenének. Névjegykártya Név: Olha Kosztyantinyivna Kurilenko Születési idő: 1979. november 14. Születési hely: Bergyanszk, Szovjetunió (most Ukrajna) Nemzetiség / Származás: francia állampolgár, édesapja…..
dutscke_2012 2012.05.22 16:54:53
Sziporkáznak az új ötletek a Fidesz háza táján - remek elképzelések látnak napvilágot, hogyan lehetne megoldani, csak a mindenre eltökélt, tuti kormánypárti szavazók juthassanak az urnákhoz 2014-ben. Igaz, a Velencei Bizottság jön vizsgálódni már az újonnan elfogadott…..
Itt van nekünk Menczer Erzsébet, fideszes képviselő, Óbuda reménysugara. Menczer a Kulturális és sajtóbizottság tagja, az ő neve alatt került megszavazásra a médiatörvény módosítása, ami érinti a folyamatban lévő Médiatanács-Klubrádió meccset, bár Karácsony Gergő szerint…..
A Fidesz bedobta, amit már sokan vártak. A múlt heti „Vegyük el a pártok pénzét!” után itt az újabb ötlet, a regisztrációhoz kötött szavazati jog. Ha ez a kettő egyben megvalósul, de még akkor is, ha csak valamelyik a kettő közül, akkor már bárki kiálthat…..
A december 23-i törvények, az oligarcha-vitában adott válasz, a pártok pénzének elvonása már kevés ember számára hagyhatott kétséget, hogy Orbán mind a demokráciát, mind a nemzetet érdekesen értelmezi, saját magára vonatkozólag. A kormányfő kijelentései egyértelműen azt…..
  Valamikor 1999 tavaszán jelent meg az első Utolsó Figyelmeztetés (előtörténetünkről itt olvashatnak); és 2009. május 21-én, Joseph Fouché és Notorious B.I.G. születésnapján indult el a Mandiner, pont ma három éve. Tizenharmadik évfordulónkra dokumentáltuk a…..
Nem érdekes. A lex-Hozzáférünkmindenhezlegálisan elfogadásra került. Gáborunk hátradőlhet. 90 naponként frissül az állomány.Indokolás: ..a kormányzati intézkedések során szükségessé válhat a polgárok tájékoztatása vagy véleményének, álláspontjának…..