Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pali_bacsi

44 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Neked nincs véletlenül egy blogod?-De-de van, csak már benőtte a pókháló...-Miért mondod ezt? Én olvastam rendszeresen, nekem tetszett nagyon!-Na meglátom mit tehetek ;) Igen... ez egy átlag beszélgetés volt köztem és pár olvasó között. Sajnos elmaradtam, nem volt időm, lusta…..
Mi jut először eszedbe a fotóról? Egy szó. Egy mondat. Bármi.  Fotó: Ernst Haas: Sevilla, Spanyolország, 1956 (forrás: onlyoldphotography.tumblr.com)..
NanoRetro LoLozzunk magyarul! 2014.04.22 10:11:45
Húsvét utáni kedd nem is indulhatna szebben. Végre magyar klienssel köszönt minket a League of Legends. A frissítést automatikusan elvégzia a launcher és utána csak át kell állítanunk a nyelvet magyarra. Ki is próbálgattam a meglévő hőseimnek a hangjait és hidegrázva (pozitív…..
NanoRetro Húsvét! 2014.04.19 10:38:08
Beköszöntött a tavaszi szünet is és a húsvét. Elmúlt 2 hétben nem nagyon volt időm játszani, de hamarosan szedek össze pár játékot és alkotok valamit ismét. Addig is kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! :)   ..
Mint már írtam a Google posztom végén, hogy még ma jelentkezni fogok pár dologgal. Próbáltam összeszedni az áprilisi tréfákat a hatalmas gamer világból. Nézzünk is hát bele! Blizzard Outcasts: Vengeance of Vanquished Első dolog, ami egyből szembetűnt, a Blizzard új…..
Április 1, ami még mindig a mókáról és a kacagásról szól. Viszont most a Google nem tréfál! Rengeteg ember álmát váltották most valóra, ami csak holnapig azaz április 2.-ig tart. Ha kíváncsi vagy mit is csinált a Google, olvass tovább! Megéri!   Rengeteg ember álma…..
NanoRetro Öröm és bódottá' 2014.03.31 23:27:01
A mai nap folyamán ki került az Index 2-re a South Park - Stick of Truth kritikám és rohamosan megnőtt a látogatottság is! Köszönöm szépen mindenkinek, aki eddig olvasott és fog olvasni ez után is! Határ a csillagos ég!  ..
"I'm going down to South Park gonna have myself a time" Kinek ne lenne ismerős ez a sor, persze, hogy mindenki ismeri a South Parkot és igen nem rég jött ki a játékváltozata, ami teljesen bevarázsol minket Stan, Kyle, Kenny és Cartman bájos kis városába, ahol a földönkívüliektől…..
A héten jött ki a South Park Stick of Truth játék, amit azonnal ki is próbáltam. Hamarosan érkezik róla egy kis elemzés és élménybeszámoló! ..
NanoRetro Fallyukasztó ionpuska 2014.03.04 11:44:53
Az iskola mellett próbáltam mindig egy kis időt szakítani az írásra és eljött az ideje, hogy pótoljam a hiányosságokat. Még vizsgaidőszakban elkezdtem a Portal nevű játékot aztán jött a második része is. Mióta kijátszottam azóta is jojózik a szemem, de szívesen…..
NanoRetro Portál 2014.02.23 21:52:58
A múlthéten végigvittem a Portal mindkét részét, ami azt jelenti, hogy hamarosan leírom az élményeimet és tapasztalataimat a játékkal kapcsolatban. Próbálkozom minél hamarabb összeszedni a gondolataimat és leírni, addig itt van a másik blogom, amit nem rég kezdtem el…..
NanoRetro Lámák mindenhol! 2014.02.05 00:28:12
Ki imádja a Disney-rajzfilmeket? Ki az, akinek már teli van a puttonya a hercegnős, szerelmes aberáltságok tárházártól? Szereted azokat a filmeket, amelyekben egy csepp komolyság sincs és mégis tanulságos? Ha ezekre azokat a válaszokat adtad, hogy: -Én, -Nekem és -Imádom azokat a…..
NanoRetro Sok, sok, sok, sokk! 2014.02.02 20:39:15
Tegnapi napon nagyon felbuzdultam és már nem bírom ki, hogy ne írjak valamiről. Pár régebbi és kevésbé régebbi játékot magamhoz vettem, amiből szemezgetni fogok, viszont tegnap néztem meg gyermekkorom egyik (a sok közül) kedvenc Disney rajzfilmjét. Lehetséges, hogy arról lesz a…..
Február 1 és pont itt az alkalom, hogy az idegrendszeremet kikészítő alattomos játékok sorozata már a fejem búbján jöjjön ki. Magyar anyanyelvemet szeretve ízes káromkodásoktól, valamint örömujjongástól visszhangzott az egri Sas koli második szintje. Ez a játék, amiről…..
NanoRetro Feltámadás 2013.11.28 15:12:14
Sajnálatos módon nagyon sokáig nem jelentkeztünk semmi érdekességgel, ami a lustaságunknak és a felsőoktatásnak köszönhető. De amíg "lustálkodtunk" és "tanultunk" rengeteg új játékkal, filmmel és sok más új tapasztalattal gazdagodott a tudástárunk, amelyek között volt…..
Sokak talán, ha elolvassák ezt a cikket, előguberálják a padláson lévő valamelyik kartondobozból, azt a bizonyos két lemezt, amire annyi van ráírva: Vice City. Anno 2003 májusában került Európa polcaira ez a mestermű. Akkoriban a Grand Theft Auto sorozatnak már ekkor is…..
A nyárhoz dukál, egy nagyon nyári játék, azt hiszem... Ebben a városban a rendőrség fittyet hány a fejedre és csak akkor haragudnak meg, ha elgázolod őket. Teli a város újságokkal, amik hirdetik, hogy megtalálták a zombi Elvis-t és ezek mellett egy szenzációs "Nyerjen sz*rt"…..
Sajnálatos módon, nem tudtuk nagyon fejleszteni a blogot az elmúlt pár hónapban, ugyanis felvételi vizsgák, ponthatárok, munka és minden hasonló dolog közbejött. A jó hír, hogy ősztől még több időm lesz játszani meg fejleszteni a blogot (tehát egyetemista lettem :D). A viccet…..
A címből is már jól kivehető, hogy a Half-Life-ról lesz szó. Ám nem az első részéről, hanem a második és a két kiegészítőjéről. Szóval ássuk is bele magunkat a Headcrabekkel és a Combineokkal teli bonyolult és ijesztő, ám izgalmas és szórakoztató világba. Előre…..
Az egyik kedvenc FPS játékomról fogok nem sokára egy kis beszámolót tartani. Nem akarok elfogult lenni és megpróbálok kőkemény arcot felvenni. Nehéz dolgom lesz, de meglátom majd mi fog kisülni belőle.  Így már mindenkinek világos, ha nem akkor nem sokára meglátja, hogy…..
A mai napon látott napvilágot az AC 4 Gameplay trailere. Bepillantást nyerünk a játéktérbe, a harcrendszerbe, a mozgásokba. Gyönyörű oázisok és kék tenger. Kell ennél szebb videó erre a borongós (télies) tavaszi délutánra? Második nagyszerű hír, hogy megérkezett a BioShock…..
NanoRetro Újratervezés! 2013.03.24 19:32:22
A zombiapokalipszis után jött a totális csend. Igen tudjuk, hogy csak úgy szó nélkül leálltunk az egésszel, de "lehenteltünk" pár zombit, téli álmot aludtunk, utána felkeltünk és lapátoltuk a havat, dimenziók között utazgattunk (Mr. Wagner a Guild Wars univerzumba, én meg a…..
NanoRetro Bocsánat!!! 2012.08.22 22:05:34
Sajnos mostanában eléggé kevés időnk van játszani és írni, viszont én eléggé benne vagyok most pár dologban, aminek hamar meglesz majd a gyümölcse, addig is kukkantsatok be a NanoRetro főhadiszállásának pincéjébe! Képek: Elite Home Theater Seating..
NanoRetro Retrofaktor 2012.08.16 15:21:50
RudyMester oldalára nem régiben bukkantam rá és hasonló témával foglalkozik mint mi ezért szerintem megérdemli, hogy kitegyük a linkek közé az oldalát. Érdemes olvasgatni, hiszen rengeteg klasszikus játékot vett elő, ami anno minket is leültetett a "világító doboz" elé.…..
NanoRetro TWITTER! 2012.08.12 23:30:12
Most már elérhetőek vagyunk Twitteren is! https://twitter.com/nano_retro  ezen a linken tudtok minket követni vagy jobb oldalt a twitter gombra kattintva. ..