Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snowflower

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali! Hát elég régen írtam. De ez csak egyet jelent: azt, hogy egyáltalán nem unatkoztam az elmúlt időben! :) Svédország továbbra is awesome. De mit is csináltam az elmúlt 2 hónapban, amiről elfeledkeztem beszámolni? 1. Látogatót fogadtam. :) Dani meglátogatott!! És hozott…..
Szombaton elég rosszul voltam, de azért rávettem magam, hogy elmenjünk Verenával a városba ebédelni, meg sétálni. Hát, kb egy órán keresztül kerestük, hogy melyik lehet a legolcsóbb hely, aztán egy kebabosnál ettünk kebabot, ami 59 SEK-be fájt.  De az nekem elég is volt arra a…..
Pénteken volt egy tájékoztató a svéd nyelvtanfolyamról. Azt mondták, hogy a németeknek és a hollandoknak sokkal könnyebb svédül megtanulni, mint bárki másnak. Ennek örültem, mert tudok németül, szóval azért előrébb indulok mint pl az akinek a kínai az anyanyelve...  Nagyon…..
Itt az ideje, hogy beszámoljak a hét eddigi történéseiről. Minden reggel már korán ott kellett lennünk az egyetemen, volt hivatalos eligazítás, és ilyen gólyatáboros dolgok. Gyakorlatilag ugyan az a dolog megy itt, mint otthon a Corvinuson. Csak a Corvinuson sokkal szervezettebbek.…..
Ma már mozgalmasabb napom volt, reggel találkoztam az egyik ausztrál lánnyal a konyhában, aki mondta, hogy mennek ma a másik ausztrál lánnyal az Ikeába. Én is velük tartottam, dél körül indultunk. A buszmegállóban rengetegen voltak a kolinkból. Az egyik srác azt hitte, hogy…..
Szombaton felkeltem, és azt láttam, hogy esik. Ez elszomorított, mert sétálni akartam menni. GG-t néztem, és a Kardok Viharát olvastam, amiben mostmár elég érdekes és izgi részek is vannak! Főztem magamnak ebédet. Hát, nem sikerüt valami jól, de sztem nem a főzési skillem, hanem…..
Végre megérkeztem, és van időm írni egy kicsit, szóval bele is kezdek. Tegnap elrepültem otthonról (a Balaton partját elhagyva), hogy a következő 4 hónapot Svédországban a Vattern-tó partján található Jönköpingben töltsem. Anyával, apával és Danival mentünk Ferihegy 2-re…..
Napjaim Babamese 2012.06.08 20:16:00
Na mégsem lesz baba. Éppcsak végeztem a babakelengye listával, a kórházban szüléshez táska listával és az alapos ismeretbővítéssel (én még csak kész gyereket láttam, azt eddig nem tudtam mit kell kezdeni vele a szülés előtt és közvetlenül utána) de elpakolom későbbre. A…..
snowflower 2012.06.09 15:27:37