Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamu

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árokásó Top100 Vágó István 2009.02.18 07:01:00
Hithű, vonalas liberális szerint mindenki a maga sorsának kovácsa, és aki hülye, megérdemli a végzetét. Vágó István sokat tesz ezért az eszméért, amikor a hitelválság kellős közepén, ma is főműsoridőben buzdít hitelfelvételre. Nyilván boldog plazmatévé és újautó…..
hamu 2009.02.18 18:23:01
@Zoli28:

Így van. Vágónak szar humora van, és elég hülye módon fejezte ki, hogy nem tetszett neki a Fábry-interjú (nota bene: nekem sem tetszett). De ez magánügy, nincs mit benne nyilvánosságra hozni, hacsak nem pont a hangulatkeltés a cél.
hamu 2009.02.18 18:26:09
@Francois Pignon:

Hogy különb legyél nála, kedves Pignon, és ne ugyanolyan. Mint Csülök, aki Márta napján nem lop.
  Az Igazságügyi Minisztérium elé vonul pénteken 14 órára a Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap gárdája. Hogy tiltakozzanak Gyurcsány Ferenc kérése ellen. (Ha a kérés kötelező érvényű utasítás, akkor a Hírlap előfizetés lemondásával számos sajtóosztályt megszívatott.)…..
 A hét két napján olyan sokáig vannak óráim, hogy nem tudok utánuk megebédelni. Viszont a 4. órám „lyukas”, így kénytelen vagyok 11-re átmenni a menzára, akkortól már van ebédkiadás elvitelre, én meg szinte mindig egyedül eszem a nagy üres étteremben. A leves…..
A Gizmodón jelent meg egy írás arról, hogy az Apple vezére sokkal betegebb, mint azt gondoltuk. A lap egy megbízható forrásra hivatkozva arról ír, hogy Jobs egészségi állapota gyorsan romlik, háttérbe vonása a vállalati stratégia része: ki akarják vonni az Apple egyenletéből a…..
Bár mások esküsznek rá, és a jegyárak is már-már a tisztes piaci magatartás kereteit feszegető magasságokba kúsznak ilyenkor, tükrözve a megugró igényeket, én még soha nem mentem szilveszterkor színházba. Mondjuk most sem, de legalább sikerült tegnap bejutnom egy előadásra (AKKU) Tóth Delta…..
Félrefordítások Viva Las Vegas! 2008.12.22 09:00:00
Ennak a posztnak a háttérben rejlő zsenialitására csak most ébredtem rá, ahogy nekifogtam, hogy berakjam, szóval bebizonyosodott, hogy nem is baj, ha egy kicsit "emésztgetjük" a leveleket mielőtt kikerülnek. Megint Las Vegasos Helyszínelők lesz a téma, szerintem lassan…..
Elég furcsa összeállítású fellépésnek lehetnek szem, és fültanúi azok, akik valamilyen formában látni fogják a december 7-ei mumbai-i (Indiában van ez a település, régen Bombayként futott) Live Earth koncertet. Roger Waters, a Pink Floyd egykori basszusgitárosa/énekese…..
Nem is tudom, mikor olvastam utoljára olyan meghökkentő és felkavaró írást a magyar sajtóban, mint György Péter "Az apám"-ja a legutóbbi ÉS-ben. (E pillanatban még nincs fönt a netes verzióban, ha kirakják, rögtön linkelem. Aki türelmetlen, vegye meg a lapot, csak…..
 Az ember szívét mindig megdobogtatja, ha saját kis hazájáról olvashat a világlapok címoldalain. Kálmán eddig sem panaszkodhatott, de Tóninak kevés ilyen élmény jutott, még a 2006-os tankindítás is csak a vicces kisszínesek között jelenhetett meg a jobb helyeken. A napokban…..
 Az Index szerint ezekben a percekben közli Gyurcsány Ferenc a szocialista frakcióval, hogy az IMF-hitel lehívásához (és az államháztartás aggasztó finanszírozási helyzetének stabilizálásához) milyen intézkedéseket vár Magyarországtól a Nemzetközi Valutaalap. A…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
 Olvasom a Sport Géza cikkét Ujlaky Virginie fegyelmi tárgyalásáról. Az olimpián a magyar női tőrcsapatban szereplő Ujlaky nem jelent meg a tárgyaláson, csak egy nyolcoldalas levelet küldött maga helyett (franciául, mivel magyarul nem nagyon beszél). Megdöbbent, felháborít a…..
Sectumsempra küldte be a következő válogatást kedvenc sorozatából:A félrefordítások igazi tárháza Az elnök emberei. Verhetetlenül jó sorozat, ezért is sajnálom a magyar fordítás minőségét. Egy-két példa az összeszámolhatatlan mennyiségű bakiból:Vinick szenátor egyszer…..
A BBC Prime valamiért nem feliratozza egy-két napja néhány kedvenc sorozataimat, így kénytelen vagyok azokat felirat-félrefordítások nélkül élvezni, de szerencsére még mindig tartanak a korábban beküldött anyagok (és ezek utánra is vannak ötleteim). A mai téma: lövések minden…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Az MTV válaszolt a Talmageddon című produkcióról írt rövid kis posztunkra. (Tényleg, mondja már meg valaki, hogy miért Talmageddon volt a műsor címe? Elmagyarázta valaki Talmácsinak, hogy az Armageddon az nem egy film Bruce Wilis-szel?). A lényeg, hogy pontosítunk, leközöljük az…..
Kepes András beszólására tegnap a Mokkában nem tudott válaszolni Bárdos András. Mert ugye ott sem volt. Most viszont a Comment:comon elmondja, hogy mit gondol arról, hogy Kepes szerint a Tények hazudik, és egyébként is mondott-e egyáltalán olyat, hogy nincs idejük alaposan…..