Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FehérTea

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommentelők közül többen is kétségbe vonták az oltás „halálos” voltát. Azt hiszem, nem árt ezzel kapcsolatosan tisztázni egy dolgot... Fenti állítás nem azt jelenti, hogy ha beoltanak, biztosan meghalsz... de sajnos ez is benne van a pakliban. Az oltás veszélyes, mert…..
FehérTea 2012.06.10 16:11:42
@DannyTrejo:
Szervusz Danny!
Szerintem te egy meglehetősen okos ember vagy. És én nem hiszem, hogy a családod a H1N1 védőoltás hatására akár most, akár a jövőben jelentős mellékhatásokat szenvedne el.
Arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy az adóinkból az állam által elköltött pénzek nem a leghasznosabb helyekre folynak be. Hozzád és hozzám hasonlóan okos emberek is dolgoznak odafent, akik tudják, hogy sok más forrásba érdemesebb lenne fektetni, mint pl. a H1N1 ingyenessé tételébe. És a lehetőségük is megvan rá. Mégis rosszul költik el a pénzeket. Ez probléma, nem igaz? Vajon miért történik ez? Ezen érdemes elgondolkodni. Ők értünk kellene, hogy legyenek, ezt tanultuk. Hallgass a szívedre!
Üdvözlettel:
FehérTea
Ne oltsál! Tudsz-e nemet mondani? 2009.11.16 23:38:00
Lance Corporal Joe Glenton hivatásos katona az angol hadseregnél. A 27 éves fiatalember Afganisztánban szolgált – most pedig akár 10 év börtönbüntetés vár rá, mert ellent mert mondani a hatalomnak. A katona valószínűleg látott egyet mást, mert hazalátogatása után…..
FehérTea 2012.05.29 10:51:57
Van egy olyan elmélet, miszerint a társadalomnak az 5%-a meg tudja változtatni az egész társadalmat. A Kulturális Kreatívok honlapján lévő videó szerint ennél jóval többen is vagyunk – csak nem tudunk egymásról. Itt az ideje, hogy változtassunk ezen. Ha követed ezt a blogot,…..
FehérTea 2012.05.29 02:02:46
Kedves Ébredj Fel!
Becsülöm a motivációdat. Szeretnék kiragadni valamit a körleveledből.

"A szomorú helyzet az, hogy mindössze hónapokra vagyunk attól, hogy a VILÁGTÖRTÉNELEM EDDIGI LEGNAGYOBB NÉPIRTÁSA bekövetkezzen."

Kérlek gondold át, mit hisznek az emberek személyes tapasztalataid alapján a jóslatokról.
Én csak az enyéimről tudok beszélni. Úgy tapasztalom, hogy a jóslatokat ígéreteknek veszik. És ha egy ígéret nem teljesül a legjobb szándék és legjobb tudásunk ellenére sem, az kárt okozhat. A globális elit órarendjét nem ismerjük. És ha a módszerek hasonlóak is maradnak, a kivitelezés és az időpont könnyen változhat. Mindezt nem azért írom, mert 2012 van. Ha egy hete tetted volna közzé a leveledet, akkor is úgy gondolnám hogy a tájékozatlan, 'zavartalan' állapotban lévő emberek felelőssé tehetnek a lehetséges tévedésedért. Úgy tudjuk senki nem látja előre a jövőt. A jövő kihirdetése bizalmatlanságot kelt. Ha úgy fogalmazol, hogy 'legrosszabb esetben akár hónapokon belül bekövetkezhet', vagy hogy 'a világtörténelem legnagyobb népirtásaira emlékeztető', akkor ezzel 'elfogadod az ő igazságukat is' (az alvókét), és lehetőséget adsz egy folyamatosabb felébredésre. A 100%-osan direkt információmegosztás egy fajta megsemmisítő igazságtétel, ami megnehezítia nyitott konfrontálódást a másik részéről.
Az oldaladat is úgy építetted fel, hogy folyamatosan csepegteted, felépíted és kiegészíted az információkat, ez a megoldás hatékonyabbnak tűnik.
Igen, néha kell egy pofon, hogy kinyíljon a másik szeme, de sose érezze azt, hogy azt a pofont ő kapta, hanem hogy azt akár ő is kaphatná!
Üdvözlettel:
Péter
Bár egyre kevesebben hisznek az amerikai tömegpropaganda hipnózisának, miszerint Irakot a „terrorista fenyegetés” miatt kellett lerohanni, még mindig sokan vannak olyanok, akik szerint Saddam Hussein eltávolítása összességében jó dolog volt, mert így Irakban lehetőség…..
FehérTea 2012.05.28 09:12:39
Nálam már 2012 van, és itthon, ebben a videóban kiálllnak egymásért az emberek és a rendőrök is csak vonakodva teljesítik 'kötelezettségüket', ez már haladás!

szabadriport.wordpress.com/2012/05/25/otthonvedo-csata-minden-negyzetmeterert/

Van az a pszichológia könyv, amiban az első képen a majom a szemét a másodikon a fülét takarja...
Az a hatalmas probléma, hogyha természetesnek vesszük a háborút, azért mert mást se tanítottak nekünk történelkemórákon, csak a 'jogos' háborúkat és forradalmakat, nos akkor semmivel sem kerül közelebb az emberiség egy boldog és minimális bűnt magába foglaló társadalomhoz..
A nép néhány valóban ésszerű és élettámogató akarata mindig felül kellene hogy kerkedjen egy-egy korlátolt, életellenes törvényen.
A birkák elfogadják a szomorú tényeket és a félelmük és gyávaságuk mértékében nem vesznek tudomást róluk, megváltoztathatatlannak mondják azokat vagy egyenesen megtagadják a létezésüket.
A bátor ember is fél, csak képes felülkerekedni a félelmén vészhelyzetekben és az élete folyamán folyamatosan megtanulja szeretni az embereket, nem csak a családja, a valllása, a munkája vagy egyéb mögé rejtőzik.
Jobb jövőt, Szeretettel!
(Folytatás; 1. rész, 2. rész) A gyógyszert előállító cégek nem határoznák el hideg fejjel, hogy sok-sok embert meggyilkoljanak és megnyomorítsanak? Micsoda??? Hiszen éppen ez a feladatuk... Azóta teszik ezt, amióta John D. Rockefeller, a Rotschild dinasztia egyik erőssége…..
(Folytatás; 1. rész) Az Egészségügyi Világszervezet kijelentette júliusban: „Arra való tekintettel, hogy az előre gyártott oltás elérhetősége globális szinten korlátozott, továbbá a „mutációs” vírusok elleni védelem várható szükségessége miatt,…..
Jon Rappoport beszélget egy volt vakcinakutatóval. – Egyszer régebben Ön biztos volt abban, hogy az oltások az orvoslás védjegyei. – Így van. Részt vettem néhány vakcina kifejlesztésében. Nem mondom meg, melyekben. – Miért nem? – Meg akarom védeni a magánéletemet. –…..