Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meghirdetett

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Frissítés: 2017.05.17 Csak figyeld meg alaposan a bekarikázott címeket!     Ilyen volt, és (2011.)        ilyen lett... (2012.)                                                                                ..
Update: Frissítettünk a rendszeren, átalakítottuk a mentési folyamatot, így remélhetőleg nem lesz több eltűnő bejegyzés. Klasszikus poszt létrehozásakor, a rendszer automatikusan elkezdi a mentést bármilyen karakter lenyomása után kis idővel elmenti azt. Így a gomb megnyomására…..
Ahogyan arról korábban írtunk az augusztus a nagy átalakulás hónapja a blog.hu házatáján. Azt ígértük, hogy igyekszünk benneteket minden lépésünkről tájékoztatni, hogy értsétek mi zajlik a színfalak mögött. Mai posztunkban a múlt hét óta történteket igyekszünk…..
Kapcsolatiháló-kezelésre és lájkolásra jelenleg szinte az egész világ és benne a magyar netezők is a Facebookot használják. Ahogy legtöbbeteknek, a Blog.hu-nak is van saját csoportja (csatlakoztál már?), ami címlapunk oldaldobozából is elérhető. Miközben mi minden…..