Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apd (törölt)

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába temetnék már, a világon körbeszáguldó Gangnam Style-jelenség nemhogy lecsengett volna, hanem egy-egy prominens személyiség - legutóbb az Egyesült Államok elnöke, a londoni polgármester és Madonna - révén egyre tovább dagad. A dél-koreai énekes, Psy zenés videója…..
apd (törölt) 2012.11.26 08:58:39
@Nils. H: igen, pont én is ennél a résznél akadtam fenn.. azért ez már hihetetlen, jól van, vicces meg minden, de azért ez már nagyon nagy túlzás
(Divatos szóval élve kis "OFF"-fal kezdeném: többször is tapasztaltam, hogy egyes bejegyzések után többen csak néznek: most erre mit kell írni, "Orbááááán", vagy "elmútnyócééééév"? Ezért most segítek, ez a poszt "Orbáááán", úgyhogy aki csak ennyire volt kíváncsi, mehet…..
Na, ezzel az adással buzuki alakú pontot teszünk Dzson nyolchetes kalandjára, amit nettó két hét alatt vett fel az RTL két éve, egy puszta közepén álló pinavillában. A fináléra kong a ház az ürességtől, mert Keleti Andi csak akkor teszi be a lábát, ha a szerződés erre…..
Nem lesz teljesen hiábavaló a Bajnait lejárató állami kampány, hiszen Békéscsabán 3,5 évvel lemondása után is találni megbúvó antigyurcsányista sejteket:  A mellékelt képeket tegnap (12.11.18), a Békéscsabai Tesco Műszaki Osztályán készítettem. Sok laptop volt…..
apd (törölt) 2012.11.20 21:29:34
hogyvolt X-faktor 3x12 - 4. döntő 2012.11.09 10:40:00
Ha már nem tudnánk, hogy hányadik döntőnél tartunk, azt abból le lehet mérni, hogy hány csapata van még Ferónak. Már csak a Like csajok maradtak, de a Rocklegenda nyugodt, mert eddig mindig eljutott a végéig, és szerencsére van még pálinka bőven a büfében. Érkezik már…..
apd (törölt) 2012.11.10 15:28:21
@candyperfumegirl: hallod!! hallgasd meg a Málé Miklós értékelését a Pinaalakú Adélról!

azt mondja: a második világháborús hidegháborúról szól! :D
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
Az elmúlt napokban, hetekben több olyan kormányzati döntés is született, amely egyre világosabban mutatja, milyen sorsot szán a kormánypárt a hazai fizetőeszköznek.  27-én jelentette be Orbán Viktor, hogy az állam megsegíti a reménytelenül eladósodott (zömében…..
Megint sikerült ánuszt formázó szopókát csinálnia saját szájszervéből Jimmy fia Krisztiánnak. Ha jól emlékszünk, a Zámbó-rokon úgy indult el az X-Faktor idei válogatóin, hogy ő aztán saját erőből, keményen tolva fog itten előre jutni, nem a fater hírnevét és…..
Az ünnepek olyanok, mint a megfázás: hosszú és általában szenvedéssel jár, de legalább nem kell dolgozni menni és lelkiismeret-furdalás nélkül lehet pálinkát vedelni. Amellett pedig, hogy valójában végigunatkozzuk a napot ahelyett, hogy élveznénk a szabadságot, ráadásul…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
Hajdúdorogon 2010-ben MSZP-s polgármestert és Fidesz többségű testületet választottak. A fideszes többség irányítása alatt álló helyi lap, a Hajdúdorogi Újság most még a kistérségi mesefesztiválon készült képről is kicenzúrázta a polgármestert. Csak a zakójából maradt…..
Mármint nem a farkát, ne tessék már menten ilyesmire gondolni, hanem a balhét. Junior azért hamis, és énekel olyan szarul ahogy, mert a mentora, az egyébként vállalhatatlan viselkedésű Keresztes Ildikó szar nótákat választ neki. A Bors lelt rá az ominózus kijelentésre MiniJimmy…..
apd (törölt) 2012.10.30 14:42:32
Ha bárki is azt gondolta volna, hogy a rasszista, szélsőséges nézeteket valló, a fénykorát az 1920-as években élő szervezet mára már a múlté, nos, az alaposan tévedett. Az ABC amerikai televízió bekukkanthatott a kulisszák mögé. Manapság gyakran gondolnak úgy az elsőként…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
apd (törölt) 2012.10.29 13:17:31
@Környezettudatos: hát baszod, 1 éve vagyok banknál, láttam már ilyet, így kell megoldani.
apd (törölt) 2012.10.29 13:18:10
@Környezettudatos: azért van compliance, hogy ne legyen ilyen
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
apd (törölt) 2012.10.29 11:45:50
@Up yours: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
apd (törölt) 2012.10.26 15:36:03
@flugos: utána pont mondtam a csajomnak, hogy ha lenne egy zsűri, és Nagy Feró odamenne a válogatóra, szanaszét röhögve küldenék el a halál faszára, és még kb. meme is lenne belőle.. :D
apd (törölt) 2012.10.26 15:40:53
@kredi: szerinted mennyire lehet valaki szakmailag kiemelhető...

www.youtube.com/watch?v=kwgrH69pUx4

... ilyen számokkal ??????? :D
apd (törölt) 2012.10.26 15:42:20
@z: csillag születik
Tegnap délután, miközben a Tv2-ben mindenki már a The Voice-premierre készült és a gyakornokok kifosztották a környékbeli közértek pezsgőkészletét, a tévében csendesen ment az adásfolyam. A fél ötös Hal a tortán-ismétlést egy török szappanopera, a Tiltott szerelem 158.…..
apd (törölt) 2012.10.15 10:19:15
@Moka_Miki: értelmetlen mondatot írtál, szerintem az volt a baj
Ejnye no, ez a huncut Merkel... Valami furmányos női praktikával igazságszérumot csempészhetett szeretett miniszterelnök urunk italába a csütörtöki berlini találkozón. Másra nem tudok gondolni Orbán Viktor szokatlanul nyers és meglepően, sőt: már-már megdöbbentően őszinte…..
Tegnap este a másik két mentorházban is volt sírás-rívás, meg némi éneklés is, már ha nagyon lazán értelmezzük a dolgot, és nem hasonlítgatjuk a tehetségkutatónak álcázott sztárgyár indulóit valódi énekesekhez. A csapatokat idén Feró kapta meg, ő került abba a nehéz…..
apd (törölt) 2012.10.08 09:27:59
apd (törölt) 2012.10.08 09:29:39
@Captain Awesome: fú.. tán' szombat délelőtt láttuk múlthéten a cool-on azt hiszem..

nem is lényeg, tehát láttuk az amerikai verziót.. hát bazdmeg, azt hittem összeokádom magam attól a tömény, gusztustalan ömlengős nyálas undorító fostól.. elképesztő
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
Az új Matolcsy-program egyik 30 milliárd megtakarításos eleme a közszolgálati létszámstop - magyarul az, amikor a nyugdíjba vonulók helyét nem tölthetik fel. A kormányzat szerint ez 3 év alatt 22 ezer munkahely megszűntét okozza majd - a stop azonban nincs kiterjesztve olyan…..
Kissé elmaradtam a BK hogyvoltjaival, de ezt annak tudom be, hogy akkora sokkok érnek minden este Berényiék által, hogy képtelen vagyok azt leírni. Most egy dupla hogyvolt keretében igyekszem behozni a lemaradást, remélem, sikerül legyőznöm a sokkot. Szóval Timikének kutyabaja nem…..