Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vice City az egyetlen GTA, amelyhez nem volt szerencsém (Szerintem a GTA 1 a legjobb, utána a S.A.), így nem tudom mennyire lesz meglepő mindenkinek az, amit "Dinnye" küldött nekem.Barátom mutatott egy érdekességet a GTA vice city-ben, ami este 23-24 óra környékén látható…..
Kuti 2008.02.03 10:31:37
Igazábol a GTA sorozat legjobja a VC, ez a világítási efekt valóban egy az ezetr közül (nem reklám,de www.hoodoo.hu/gta) ahogy a mellékelt ábra ismutatná. Csak mit kihagytatok egy-két dolog: ha megcsinálod a Suxxx küldetést akkor a Downtownba lévő házra is rávetítenek valamit :) láthatsuz a vízben tengeralatjárót is meg hajóroncsot, ha szerencséd van ufot is.
Akkor is a varázsa ennek a játéknak megfogott és szerintem totálisan ki lehet akasztani. Mikor végigviszed a küldetéseket, akkor a 100%-ra törekszel, ha ez is megvan akkor a pénzt gyüjtöd, rekordokat állítasz fel, ha minden megvan akkor meg lehet vele csak úgy szórakozni, szerintem ez egy kifejezetten jó játék, kár hogy a vízbe esve megfulladunk, ki hallott róla hogy egy olasz nem tud úszni ;)
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
Most kaptam újra egy üzenetet, hogy valami "freddi" nevű nagyon okos gyerek továbbra is azt állítja, hogy ő én vagyok az indavideon és úgy kommentál. Például ittSzeretnék tisztázni valamit. Ha már voltam ilyen ügyetlen, hogy amikor sikeres lett a blog, nem változtattam…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..