Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ugly Davis

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan a Monkey Go Happy sorozatnak még nem érhetnek a nyomába, de a Snail Bob alkotói sem apanaszkodhatnak: már a nyolcadik rész jelent meg a csiga kalandjaiból, ezúttal Indiana Jones-osra véve a figurát. Bevált recepten ne változtass, tartja a mondás, így egetrengető újdonsággal…..
Ugly Davis 2015.01.16 14:12:41
@Holding: nekem csak olyankor "csúszott", ha valami tankos játék hirdetése ment a bannereken, az oldalon, vagy fut a vírusírtó a háttérben...
Vince05 találata, az Abadoned lesz a mai játék, jöjjenek is az ő szavai: "Műfaja point'n'click, és megszólalásig hasonlít Skutnik műveire, mind grafika, hang és hangulat terén is, így aki kedveli ezt a stílust, annak ez a Krutovig által fémjelzett mű is élvezhető lesz. Egy régi…..
Mr. Splibox abszolút nem volt hős. Nem volt különösebben erős, eszes, vagy rátermett, de egy csapat őt szemelte ki bolygója megmentésére. Visszautasítani nem tudta őket, így hát nekilátott a világmentésnek csapata segítségével, akik mindig átsegítették ha a magasba kellett…..
Mit tehet az űrhajós ha csápos idegenek támadják meg? Leginkább menekülésbe kezd. Mi meg elütjük a munkaidőt azzal, hogy az A Stroll in Space-ben segítünk neki fedezéket találni. Mindezt húsz szinten keresztül platformról platformra ugrálva, akadályokat kerülgetve tehetjük…..
Ugly Davis 2014.12.23 09:17:31
A tegnapi szemétparasztság után jöjjön valami könnyedebb és pihentetőbb. Ráadásul a zenét kivéve hazai darab, Ferenctől, a készítőjétől kaptuk a Storage Dash linkjét. Nem túl meglepő módon egy targoncával kell ládákat a helyükre rakosgatni. Nekem egyedül az irányítás…..
Egyszerű játék a One More Line: megyünk előre egy szép színes vonalcsíkkal, majd pontról pontra, azok körül megforogva és tovalendülve próbálunk minél messzebbre jutni. Nekem magasnak tűnt a szemétparaszt-faktora, legalábbis nemigen sikerült messzire jutnom benne...
Ahogy egyre hidegebbre fordul az idő gyakrabban nézünk filmeket a kellemes meleg szobában. Az alábbiakban olyan sportolókat mutatunk be, akik szerepeltek filmvásznon is. Elsősorban tehát sportolókról lesz szó, nem olyan színészekről, akik kiváló sporteredményeket is…..
Szögezzük le az elején: imádok Budapesten lakni, ahogy a valószínűleg a legtöbb olvasó is, és sokkal nehezebb lenne azt összeszedni, hogy mi a jó a fővárosban, mert bőven hosszabb lista lenne, mint hogy mit utálok benne. Lehet hamarosan összeírom azt is majd. Viszont csak azért,…..
Korábbi bejegyzésem okán, amelyben ritka fotókat kerestem a magyar mozik és filmgyártás múltjából, most összeszedtem a magyar film 100 évének általam legszebbnek tartott színésznőit. A némafilm-korszaktól a mai napig az általam legvonzóbbnak tartott művésznőket tartalmazza a…..
Azt talán mindenki tudja, hogy Adolf Hitler fiatalként vonzódott a művészetekhez. Bécsi évei alatt - amikor is a Művészeti Akadémiai vizsgájára készült - rajzolt, festett. Nagyjából háromezer képet készített, ebből körülbelül hétszáz maradt fenn...
Volt egyszer egy vámpír, kinek elege lett abból, hogy csupán a holdfényben sütkérezhet, és elindult, hogy megtudja a titkot, és láthassa a napot. Így indul László találata, a Sun for the Vampire, és 30 pályán folytatódik, mindenféle kapcsolók, tüskék, őrök és egyéb…..
Egészen cuki grafikájú a Rollin Tot, és a menete se nagy ördöngösség, legalábbis elméleti síkon. Van egy piros izénk, amit a pálya forgatásával el kell navigálnunk a felhőhöz, menet közben igyekezve felszedni minél több csillagot, illetve ha kell, akkor a csengőt is, amivel…..
Budapesten a választások előtt több közteret átadtak a nagyközönségnek, bizonyítva, hogy mennyire emberbarát a rendszer és milyen jó nekünk, hogy a kormány és az önkormányzatok foglalkoznak azzal, hogy a mi közérzetünk jobb legyen. Egy mondat viszont mindig megütötte a…..
Lámaszeme Brutális támadás! 2014.02.23 16:00:00
A videón látható szegény lányt két oroszlán támadta meg egyszerre! :D ..
Ugly Davis 2014.02.24 09:32:50
...akkor valahogy így nézne ki. A L.I.F.E. végigvezet minket az élet különböző szakaszain a születéstől a halálig, öt különböző szakaszra osztva azt. A linearitást oldandó pedig többféle befejezés is létezik, szóval párszor újrajátszható darab...
Mint már azt Enbee beharangozta idén mindannyian örökbefogadunk egy országot, és különböző témákban cikket írunk majd, pl. zene, irodalom, divat, gasztronómia vagy éppen film. Mivel hozzám ez utóbbiak állnak a legközelebb, első bejegyzésemben hagy foglalkozzak egy kicsit a…..
Bob háza ugyan nem ég, de immáron hatodszorra kel útra valamilyen céllal - ezúttal a Mikulást kiszabadítani a gonosz zöld hörcsög fogságából. Továbbra is ugyan azzal a cuki grafikájú, mérsékelt agytornát igénylő játékkal van dolgunk, mint eddig - mindenki döntse el maga,…..
Régen volt már Nitrome játék, nem? A Cheese Dreams New Moon most talán nem annyira nitrome-os, mint megszoktuk, noha az irányítás némi megszokást igényel, de összességében nem érzeni rajta azt a fajta szemétparasztságot amit várnánk. Persze a színvonalban és…..
Gergőtől érkezett az Escape from 26 linkje, amit ezúton is nagyon köszönünk neki. Ami engem személy szerint lenyűgözött benne, az a grafika – pár éve még egy normál pc-s játék se szégyenkezett volna vele. A másik érdekessége a sztori – van ugyanis 26 darab, rendkívül…..
 A legnépszerűbb magyar szentek egyike, a lovagkirály Szent László (1077–1095), a gyengék védelmezője, akinek számos legenda is őrzi emlékét. Bálint Sándor is idézi a hagyományt, mely szerint László halála után már egy évszázaddal azt tartották hazánkban, hogy a…..
Újabb egy év telt el.2011. május elsején – immár két éve – indítottuk útjára a Mai Manó Ház Facebook rajongói oldalán a NAP FOTÓJA rovatunkat. Ezalatt a két év alatt - 731 képet bemutatva, - minden alkalommal a magyar és a nemzetközi fotóművészet jeles képviselőinek…..
Szőke hajú lányok Addison Miller 2013.03.24 07:34:00
..
Ugly Davis 2013.03.24 19:36:34
Munkakerülő játékok Rókakóma 2013.02.18 08:00:00
Kj nevű munkakerülőnk ismét egy valódi gyöngyszemet kapart elő nekünk a háló mélyéről. A Catch a Duck cuki is, sok helyen nehéz is, de nem végrehajthatatlan, és a hangoktól meg teljesen kész lettem. Ráadásul a szereplők engem valamiért a Log Jam nevű halhatatlan klasszikusra…..
Ugly Davis 2013.02.18 10:34:48
@regisz: gondolom mert, ha nem mozgatod, elalszik... mármint a játékban
Ugly Davis 2013.02.18 22:56:49
@regisz: igen, tudom, hogy a címre gondolsz, csak próbáltam én is magyarázatot adni a szóviccre... ahogy látom találtál egy jót :)
A történelemről ritkán jut a villámgyors szó az ember eszébe, elvégre a fáról lemászás/leesés és eme poszt megírása között felfoghatatlanul sok idő telt el. Az ehhez méltóan nem túl rövid címet viselő A Short History of the World azonban megmutatja, hogy lehet ezt gyorsabban…..