Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krishnam

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A beküldő nem adott hozzá leírást, ezért az én feladatom lenne pár sort hozzáfűzni. Sok mindent nem tudunk meg a képről, de annyi egész biztos, hogy egy windows 7-ről van szó, nagy valószínűséggel rainmeterrel díszítve. A végeredmény egy tetszetős minimalista asztal.  ..
Következő asztalunk tartalmasabb. Amint láthatjuk egy Linux rendszerrel van dolgunk. A bal oldal egy információt kijelző barral van dolgunk, mely a rendszer főbb adatait teszi közzé. Külsőre rendben van, az ikonok illenek a modernebb külsőhöz. A tálca átlátszóvá van téve, az…..
Krishnam 2013.05.24 11:50:56
Krishnam 2013.05.25 17:31:15
Kisebb - nagyobb szünet után ismét itt vagyok. Sajnos az utóbbi hetekben megkaptam egy másik weblap szerkesztését, ami kisebb lemaradásban volt, mostanra sikerült felzárkóztatni annyira, hogy a blogra is jusson idő. emiatt elnézéseteket kérem. Nos kezdjük az elejétől. Aichon egy…..
Krishnam 2013.05.10 23:49:31
Következő asztalunk  BMW koncepcióra épül. Van itt BMW embléma a start gomb helyén, egy vörös BMW háttérképnek,  színben hozzá igazított minimalista skinekkel, melyek stílusosan mutatnak. Az ikonok ismét dockban vannak elrendezve, a Windows téma egyedi, az összhatás…..
Krishnam 2013.05.09 08:19:48
Morcimarci "újabb" asztallal örvendeztetett meg bennünket. Amely bal oldalán egy dockot találunk, ugyan azt tudom mondani mint az előző asztalnál, nem szeretem a dockot, szerintem a tálcára helyezett ikonos megoldás igényesebb kinézetű, bár ez egyéni megítélés. Viszont az ikonok…..
Kivételesen kényszerű ébrenlét okán nekiültem, hogy átalakítsam egy kicsit a desket. Az előző alkotásommal többé kevésbé elégedett voltam, de kezdtem unni már. Órák hosszat tartó agonizálás keresgélés, átalakítás és megannyi vakvágány után végül mégiscsak az…..
Krishnam 2013.01.29 14:59:40
2013 első posztja Krishnam egyedi asztaláról szól. Mind a skineket mind az ikonokat ő maga készítette és meg kell hagyni, nagyon passzolnak a háttérhez. Profi az egész úgy ahogy van - nem lehet rá mit mondani. Örülök, hogy egy ilyen munkával indítjuk az évet - és ne feledjétek:…..
Krishnam 2013.01.03 20:23:45
Krishnam 2013.01.08 20:23:38
Krishnam egy olyan dologgal kedveskedett nekünk aminek nagyon örülünk, és jó ötletnek tartunk - reméljük nektek is elnyeri majd a tetszéseteket.  Készített egy a mi oldalunkhoz kötődő skint, ami mindig a legújabb asztalunkat mutatja, így ha van frissítés azonnal…..
Krishnam 2013.01.05 08:01:55
Ma Krishnam nemrég beküldött asztalát fogom górcső alá venni. Üzenetében leírta, hogy az asztalon található elemek kivétel nélkül egyediek, és ez értékelendő ebben a műfajban. Az összhatás számomra zsúfolt egy kicsit viszont a színek és az alkalmazott betűtípus remekül…..
Nem tudom mennyire ismeritek a Litestep nevezetű moddolásra használható program, ami kicsit jobban belenyul a rendszerbe. A videó alpján betekintést nyerhettek az alapokba, ha netán valakit érdekekel. ..
Mai asztalunkat Krishnam küldte be hozzánk. Üzenete nem mellékelt, "ránk" bízta az asztal értékelését. A háttér számomra ismerős, lehet az egyik wallpackban volt benne, ha igen akkor örömmel látom, hogy találtál neked megfelelőt benne. Rainmeter skin is ismerős, már én is…..
Ismét egy saját asztal, kíváncsi lennék a véleményetekre! Mi nem jó benne, vagy mivel lehetne jobbá tenni, sajnos nincs ötletem, de hátha nektek eszetekbe jut valami... :) Kicseréltem a start gombot, a témát az ikonokat, de valami hiányzik.. :/ ..
Soron következő asztalunkat Krishnam küldte be nekünk. Az asztalon egy igényes oldalsávot találunk, mely egy Rainmeter skin, fölötte pedig egy dock található mely fekete színű ikonokra építkezik. A tálca fehér színű, egyedi start gombbal kiegészítve. Pár  dolog nekem nem…..
Krishnam 2012.10.07 20:19:30
@kiskaktuszone: Köszönöm, igyekszem:)
Krishnam 2012.10.29 17:01:55
@majomfarka:
Szia

Bocsi hogy kicsit késve szóval az ini fájlban van egy ilyen sor.

Url=http://xml.weather.com/weather/local/xxxx?cc=*&unit=#Metric#&dayf=0

Az ikszek helyére kell a magyar város kód ami jelen esetben: HUXX0002

A magyarosítás emígyen folyik:

Minden measure tartalmaz egy funkciót ami a SUBSTITUTE névre hallgat. És így kell használni.

Substitute="Monday":"Hétfön","Tuesday":"Kedden","Wednesday":"Szerdán","Thursday":"Csütörtökön","Friday":"Pénteken","Saturday":"Szombaton","Sunday":"Vasárnap"

A legjobb ha a "VARIABLES" szekcióba rakod és akkor a measure-ba/be csak hivatkoznod kell rá hogy Substitute=#Substitute#, és akkor nem kell 5x átírni ha valami nem stimmel.

A skin elvileg úgy van megirva, hogyha vált a nap az időjárás szerverem akkor automatikusan az adott nap nevét írja ki.

Remélem nem volt túl bonyolult:)

Üdv: Krishnam
Krishnam 2012.11.03 07:57:44
@majomfarka: Szia, Ha gondolod küldhetek egy időjárás skint, ami magyar és váltogatja a napokat, abból kilesheted mi hogy működik.
Csak egy email címet:)

Üdv: Krishnam
Tudjuk, hogy már nagyon várjátok az első "párbajt" így hát nem késlekedünk tovább! Reméljük, hogy ti is sok érdekességet találtok majd a képekben, én elnézegettem őket egymás mellett egy darabig. Persze lehet -és fogjuk is- számszerűen is osztályozni a deskeket, de itt…..
A mai beküldött asztalhoz ugyan nem küldtek leírást, de látszik hogy a tálcát eltüntették, és helyét egy dockkal elkészített ikonsáv vette át. A benne található iknok mutatósak, kilétük ismeretlen. A rainmeter skinek egy része tükröződő effektet használ, a másik fele…..
Mai asztalunkat Krishnam küldte be. Egy minimal próbálkozással van dolgunk. A háttér egy sima szürke árnyalatos kép, melyen saját készítésű rainmeter skinje van, egyedi betűtípussal. Dicséretes a saját készítésű skin, és az ikonok is tetszenek. Összességében szerintem…..
Ebben a posztban kihirdetem kinek mivel kell dolgoznia és innentől kezdve él is az egy hét határidő - ami azt jelenti, hogy jövő hét péntekig van időtök beküldeni az asztalokat! A Porfogo - Manson Karcsi párosnak ez lesz a témája: Wallpaper: [link] Skin: [link] Krishnamnak és…..
Mit szólnátok egy kis versengéshez?  A múltkori adok-kapok után jött az ötlet, mi lenne ha szerveznénk kisebb 'párbajokat'? Adott lenne egy háttér egy skin és két vállalkozó szellemű olvasónk. Ez nem csak arról szólna, hogy kinek az asztala jobb hanem, hogy ugyanabból az…..
Krishnam 2012.10.01 22:37:19
Krishnam 2012.10.07 20:22:08
@buffybot: Mehet:)
Egyszerű, letisztult, minimalista asztal egy szép természet képpel a háttérben és a már megszokott white eclipse ikonokkal, amit rengeteg helyen láttam már, de még mindig nem tudtam megunni. De nem is rabolom tovább a szót, beszéljen helyettem inkább a kép. Szia. beküldendő…..