Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attila88787

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harc valamelyest emlékeztet VIII. Henriknek a pápával folytatott házasság-legitimációs vitájára. Henrik azzal, hogy a feje tetejére állította a házasság akkor bevett intézményét, szakítva az Egyházzal, pontosan azt a legitimációt nem tudta soha kivívni Boleyn Annának, amit…..
Heßliche Zeiten - ezzel a mottóval toboroz antifákat az augusztus 15-i budapesti náciparédára a bécsi Aua! csoport. Magyar részről az NS Front szervezi a Hess-megemlékezést, ami olyan nagyszerű csoportosulásokat tömörít, mint amilyen a Blood & Honour Hungaria (ezek nincsenek…..
attila88787 2009.08.03 01:09:40
@Tom Bobb: "Miközben a buzik összegyülnek, hogy mutogassák magukat, ezzel kicsit megbotránkoztassák a nem éppen buzulni vágyó embereket, lezárjanak egy-egy fontosabb útvonalat, több tízmillió forintos sündőri védelmet kérve és kapva"


nagyon egyszerü egy paraszt lehetsz te hallod, legalább olvasnál utána a melegek miért is vonulnak!
te szerencsétlen, a világ összes fejlett országában van meleg felvonulás és NEM AZÉRT MERT MUTOGATNI AKARJÁK MAGUKAT, hanem pont az ilyen primitív f@szkalapok ellen, akik naponta megalázzák őket!
Subba Fuck you very much! 2009.07.31 17:06:00
Anglia, és Franciaország után a magyarok is csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, és elkészítették a homofóbia ellenes videójukat. Elakad a szó, milyen megható! Pici túljátszás és cukiskodás, de nem annyira rossz. Azért némi angoltudás szükséges a videóklip…..
A valaha volt legborzongatóbban undorító junkfood-gyerekjáték hibrid bukkant fel az interneten. A Hotdog-lak több mint 4,5 kilogramm pácolt hússzeletből és kóser virsliből áll. Csupán 80 dolláért vannak még a csomagban rablóhúsfák és kerítésnek való húsgolyók.…..
Úgy tudni, Al Capone maffiafőnökre annak idején nem tudtak rábizonyítani egyetlen gyilkosságot sem. Azonban egy idő után mégis sikerült a hétpróbás gazembert börtönbe csukatni, mégpedig adócsalás miatt. Megértem én, hogy a Kuruc.info szabadon gyalázhat, sértegethet,…..
Bizarr történet érkezett a Blaháról, ahol az ellenőrök állítólag hamisnak kikiáltott, kitöltetlen bérleteket koboznak el a fiataloktól újraértékesítés céljából. Naiv ügyfél feljelentést fontolgatott, mire a BKV igazgatósága egyhavi ingyenbérlettel tömte be a száját:…..
Meleglelés Deviánsok menete 2009.06.15 14:15:00
 Miután elhalasztották a melegfelvonulást augusztus végére, szeptember elejére, azt gondoltam, az idei pride-ról még jó sokáig nem lesz mit írni, de tévedtem. Már a múltkor is beleártottam magam, és most megint bele fogom. Mert hogy alig vártam, immár középpártként…..
Mandiner blog Vízivó 2009.07.15 18:31:00
  Amikor gyerekkoromban egy-egy kiadósabb grundfoci után kölyökkutyákat megszégyenítő módon lefetyeltem a vizet az otthoni csapról, még nem sejtettem, hogy a a H₂O-t meg a hozzá tartozó elemeket műanyag palackba is lehet zárni. És láss csodát: valamikor a kilencvenes évek…..
Szokás szerint Uj Péter, az Index főszerkesztője írja tele az idei Sziget Fesztivál programfüzetének első oldalát, vagyis a Beköszöntőt. Mint iménti twitjéből kiderül, ezúttal közösségesíti az írást. Úgyhogy aki szeretné köszönteni az idei Szigetet, twitje végére írja…..
Levélírónk azt kérte, hogy a nevét ne írjuk itt le, gondolom tart tőle, hogy az általa küldött képek és videó miatt valakinek ellenérzései támadnak és ebből neki problémája lehet. Az autóját ugyanis feltörték, ám a két bűnözőt rögzítették a szomszéd épület…..
Itten nem babra megy a játék, kérem. A Demokratikus Hálózat, a Societas-Új Mozgalom és a Solidus Egyesület (az mi a tököm?) merész, leleplező tettre vetemedett. Societaséknál és a Demó Hálózatéknál az embertípus különleges anyagból vagyon gyúrva: Fiatal, Vörös és Bátor.…..
Többször jártam már a felújított Kopaszi-gáton, és nem kérdés, hogy az egyik legjobb "mesterséges" park itt van a városban. A félszigeten tiszta és kulturált környezetben lehet korzózni, miközben pár méterre két oldalról víz vesz körül: sima héderelés,…..
Megint csak egy olyan film ez, amit látva az ember csettint egyet, mert azt látja, hogy a kiagyalói nem elégedtek meg egy nyilvánvaló megoldással, hanem csavartak egyet a megszokott kliséken, és valami eredetit, ötleteset hoztak össze. A film a Birodalom viszavágra emlékeztető módon…..
Akár tizenöt, akár másfél évvel ezelőtt erről csak álmodni mertem. Reménykedtem, hogy egyszer, talán, valamikor, majd, elképzelhető.És lőn. Demszky Gábor nem indul 2010-ben újabb négy évnyi pöcsverésért.            Éljen!…..
attila88787 2009.07.13 03:49:08
lápi lidérc barátom te nagyon butuska lehetsz.. ne a "barátaidnak" higgy, hanem utazz el saját magad. és akkor láthatod hogy bizony nem vagyunk 50évre elmaradva londontól....(max 10re) és felesleges Budapestet Prágával összehasonlítani, hiszen fele annyian laknak a cseh fővárosban mint nálunk... és köztudottan szeretik a tisztaságot..... :(

demszky rengeteg mindenért okolható, de könyörgöm azért mert Budapest koszos, retkes és tele van falfirkákkal,
kutyasz@rral..stb ne a főpolgármestert hibáztassuk már, hanem a LAKOSOKAT!

a kombínó jó példa, az első hét alatt öszefirkálták, abalakait kitörték stb stb stb. EZ MAGYAR SAJÁTOSSÁG!
persze jó mindent a szocikra-libsikre kenni, csak ha hamarosan eltakarodnak akkor mi lesz?? kire kenjük azt, hogy a szomszéd megint a lépcsőházba szarattatta a kutyát, a rolandka meg a gördeszkájával tette tönkre az új parkot?! (pölö Gödör klub)
Talmácsi Gábor imádja a táskákat. Egyik kedvenc darabja egy Louis Vuitton,amivel nagyon sokszor lehet őt látni újságokban, tévében.A G5 magazin egy régebbi számának adott interjújában (ahol nagyon sokat beszél a divattal való kapcsolatáról) így nyilatkozik a táskamániájával…..
Long time no see - Néhány barátom az utóbbi időben azt kérdezgette, teljesen megmurdált-e a blogom... Nem, csak egy kissé szétforgácsolódtam.Ma olvastam egy véleményt a TotalCaron. A cikkíró egy rossz tapasztalatát mesélte el: miután néhány barátjával szép estét töltött…..
tvblog MIPTV BLOGNAPLÓ - 1. rész 2009.03.30 10:11:00
Röviden, a MIPTV egy tévés vásár, ahol audiovizuális portékákat lehet venni kilóra. Bővebben ezt a linket ajánlom. Gondoltam, hogy ha már engem szalajtottak el bevásárolni, akkor röviden megemlékezem az útról, sőt, ha jó csajok lesznek, akkor videóra is számíthattok.1.…..
Azt hiszem, sokan fognak ma este pezsgőt bontani az országban. Gyurcsány Ferenc ugyanis kilátásba helyezte a lemondását - természetesen kizárólag az ország érdekében cselekszik, ahogy az elmúlt 6 év során tette.   Mit is jelent mindez? Semmit. Minden marad a régiben, csak…..
Drága felhasználók, drámai hirtelenséggel lelőjük az Indavideót néhány órára 2008. december elsején éjjel, hogy okosabbá és biztonságosabbá tegyük a beléptetőrendszerét.Végre kiirtjuk a bejelentkezési és feltöltési nehézségeket, kisimítjuk a most még néha döcögős…..
Demszky felvette Kósa fegyverét, s visszalőtt a fideszesekre.  Amikor a helyi ellenzék azt firtatja, hogy mekkora hatalmas nagy óriási adóssága van Debrecennek, akkor a város polgármestere mindig azzal hozakodik elő, hogy bezzeg máshol még ennél is nagyobb. Különösen kedvelt…..