Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ptk339

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahol az atombomba készült 1942-ben Tennessee-ben, Oak Ridge közelében az amerikai kormány felvásárolt közel 70.000 hold földterületet az akkor még semmitmondó nevű Manhattan projekthez...
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
ptk339 2014.06.13 12:36:40
@csak egy néző: nem a gazdám, nem oda szavaztam.

De. Az, hogy a 20 milliárdra rámondja, hogy magas bevétel, az szerintem jogos. Feltételezem, neked sincs 20 milliárd az éves bevételed, emrt akkor most nem a gép előtt ülnél.
Valakinek meg kell határozni, mi magas, mi alacsony, ez meg praktikusan a törvényhozó... A Btk. miatt is sírtok, hogy mi számít jelentős, különösen jelentps, stb. értékre elkövetett nűncselekénynek? Ott ki határozza meg a határértéket? Ja, a törvényalkotó...
ptk339 2014.06.13 12:38:49
@dr Smittpálelnökúr: na ez már a faszság kategóriája, nyilbán az rtl-klub hugyért-fingért van jelent már vagy 15 éve, mert szegénynek csak bevétele van, nyeresége nincs. Pusztán karitatív alapon van jelen.
ptk339 2014.06.13 14:26:24
@1001nappal: Fogalmad sincsen, miről beszélsz. Sávokban van szabályozva, milyen egész bevétel 40%-áról beszélsz.
A genitális megcsonkítás   FIGYELEM! FELKAVARÓ TARTALOM! Évente hárommillió nő és kislány esik át nemi szerv csonkításon (Female Genital Mutilation – FGM), azaz női körülmetélésen. A nemzetközi jog szerint a procedúra a nők és gyerekek elleni erőszak, illetve…..
ptk339 2014.05.19 13:23:59
@teddybear01: Ez aztán értelmes érv a férfiaknál "szokásos" eljárás mellett. Mindjárt a karját is csapják le születéskor, akkor tuti nem töri el szegény gyerek a tesiórán.
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
Ha valaki körül nagyon nagy a felhajtás, az általában vagy nem véletlen, vagy direkt van. Azaz tényleg jó az illető abban, amit csinál, vagy egyszerűen elkezdik ezt állítani róla, és a dolog hittétellé válik.  Az utóbbi egy-két hét során sikerült besorolnom Bret Easton Ellist Amerikai Pszichoját.…..