Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jagdpanther

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madár repült az ablakodnak? Így hozd ki a sokkból, kérj segítséget az MME-től! Nem szándékoztam posztot írni a tegnapelőtt este történtekből, de nem tehetem meg, hogy kihagyjalak belőle. Hiszen ha nem is sokat, de azért közösen tanulhatunk ebből is valamit. Tehát: elvetemült exatlonos szurkolásban…..
Májusra már dübörög a kerti szezon, épülnek-szépülnek a birtokok, és sajnos a problémák is kezdenek sokasodni, nincs ugyebár rózsa tövis nélkül. Gyomok, növényelhalások, rovarkártevők, növénybetegségek, és persze az elmaradhatatlan vakondtámadás. A vakond azért az egyik legbosszantóbb kerti…..
Négy Oscar-jelöléséből a két legfontosabbat, a legjobb filmnek és a legjobb rendezőnek járót elnyerte Lewis Milestone első világháborúban játszódó pre-Code filmje, ami talán minden háborúellenes film között a mai napig is a legjobban képes átadni üzenetét. A Nyugaton a helyzet változatlan ráadásul…..
December 13-én pénteken (a baljós dátumot nem tekintve rossz előjelnek) megnézhettük a legújabb (hatodik) Mandalorian epizódot is, mégpedig Rick Famuyiwa rendezésében. Címe: "A fogoly" (The Prisoner). Ezt a részt a nigériai - amerikai direktor "jegyzi", aki korábban a nagy sikerű második részt is…..
Jagdpanther 2019.12.15 11:15:23
@Last Sith Lord: Sztem az volt gáz hogy amikor hárman lôttek a droidokra akkor semmi bajuk nem lesz, csak hogy mando megmutassa mit tud. Majd amikor a kopasz csoka beléjük botlik egyedul és szükséges akkor 1 lövéssel leszedi a három droiodt :/
Amugy még mindig ezerszer jobb mint némleyik ùj disney sw film
Az Egyesült Királyságban idén tartanak választásokat, az Egyesült Államokban jövőre. Soha nem volt még ennyire fontos a közösségi médiában terjedő álhírek kérdése. December 12-én választások lesznek az Egyesült Királyságban, jövőre pedig az is kiderülhet, hogy Donald Trump  vajon másodszorra is…..
Jagdpanther 2019.12.11 18:28:54
@Lobo Marunga: Jól leirtad, egyet èrtek.
A Tu-22M-et, mint nehéz, de gyors platformot számos alváltozat kialakítására felhasználták, az eddig bemutatott, a fő feladatot ellátó verziókon kívül. Az ezek közül talán legfontosabb felderítőt részletesebben érinti ez a rész. Ezt követi a második szakasz, amelyben a típus nyugati fogadtatásáról…..
Martin Scorsese véleménycikket közölt a The New York Timesban. Ezt fordítottuk le (majdnem) szó szerint. Kapcsolódó podcastunk: Scorsese vs Marvel  Az Empire magazin kikérte a véleményem a Marvel-filmekről. Válaszoltam. Azt feleltem, hogy megpróbáltam végignézni néhányat, de nem nekem valóak, és…..
Jagdpanther 2019.11.06 13:59:41
@colonel Tigh: látom vèkony jégre lèpett Martin bácsi nálad.
Latszik hogy nem érted, egy vodor szar az egesz marwell, ugyanugy mint a disney, most errol kerdezek, valaszolt.
A lenyeg hogy evi 1-2 film kilegyen paszirozva, az atlag usernek ez kell. Tartalom? Ugyan! Fenyek raketak es ugyanaz az 1 forgatonyv legyen mar captain amcsi ota... mind ugyanaz a kaptafa .
Az sw is elment a disneywel, de mondhatnam a tobbi regi meset, forognak az alkotoik a sirjukban, hogy milyen mocsok remakek keszulnek.
Nem kell verni a port mert o is azon kevesekhez tartozik aki utalja ezeket.
Sajnos napjainkban is sokan hordanak még szőrmét, pedig semmi szükségünk rá, máshogy is védekezhetünk a hideg ellen. Pont ezért ma már csak luxuscikk, státusszimbólum. De vajon mit akar üzenni az az ember magáról, aki egy halott állat bundáját viseli? Nekem semmi jó nem jut róla eszembe, a…..
Birtokunk Kisvakond a fűben 2019.07.17 08:28:08
Tegnap a gyümölcsfáink felé haladva ezt a kis szőrgombócot pillantottuk meg a fűben. Egy vakond! Közönséges vakond Maga az állat láthatóan pihepuha, tömör fekete bundát visel, és az elképzeléssel szemben csöppet sem visszataszító, inkább plüssállatkára emlékeztető kis vakarcs. A jelenség…..
Minden autóversenyzői tűzálló overálban van egy titkos zseb. A titkos zsebben van egy vastag könyv. A vastag könyvben van sok száz benzinnel, olajjal, epével és könnyel átitatott oldal. Minden oldal telis-tele van írva apró betűkkel. A könyv címe: Kifogásaim Komplett Kalendáriuma. Ilyenek vannak…..
  Minden szerelem véget ér egyszer, s a legtöbb esetben nem a nagyharanggal. A szakítás után még hetekig, hónapokig nem tér magához az ember, és semmit sem érez olyan gyötrelmesnek, mint amikor azt látja, hogy a másik már továbblépett. Ha van valami, ami még tovább fokozhatja a kínt, ha az új…..
Sziasztok! Az autónkkal kapcsolatban komoly hibát vétettem L születése előtt. Meg voltam győződve arról, hogy a 2001-es Toyota Corollánk (akkor volt váltás, de a mienk még a régebbi, lásd a képet lejjebb) megfelel a célra, mert többek között van benne ISOFIX. Akkor derült ki a tévedésem, amikor…..
A minap a Facebook-on ismerősnek jelölt „George Munir Hassan”. Nem sokat cicózott, egy szimpla üzenetben három fotót küldött magáról, és egy kérdést mellé: will You marry me? Nem is én lennék, ha a kisördögöm nem kezdte volna továbbgondolni az esélyeket (lakhatás,…..
Jagdpanther 2018.08.14 14:09:12
@prim: Anyamnak egyik haverja szinten utalt egy faszinak aki youtube linkeken zeneket kuldott neki, mondta hogy ez roluk szol .. copy&paste-es uzeneteket kapott .. a no oda volt erte, hirtelen kiraboltak a faszit . A no utalt neki vagy 300 eurot! 40 valahany evesen.. mert most erzi hogy jol dontott ..
Ki ilyen hulye? Meg is erdemlik az ilyen buta nok, bocs hogy nincs ekezet . Nincs idom angol billen atirni minden kurva ekezetet..
Nemrég Szerbiában jártam, elsősorban a bezárt belgrádi Főpályaudvar miatt, másodrészt pedig kipihenni a tanév fáradalmait, és ha már ott jártam, mindenképpen szerettem volna kicsit a bácskai mellékvonalakon fotózni is. Pár éve ugyanis már fotóztam arra, de azóta jelentősen megváltozott a képük: az…..
Jagdpanther 2018.08.06 11:14:31
@Benbe: Ezt a net náci rezsimet sose fogom megérteni. Mire jó ez? Olvasd el , aztán ird le hogy remek cikk volt vagy szólj hozzá valamiben, és hùzz el. Remek cikk volt amúgy
Manchester a foci városa. Vagy mégsem? 24 órát meglepően könnyű eltölteni egy nem-focirajongónak is a városban, bár kikerülni nehéz a focit. Lépen-nyomon szembejön valamilyen formában.  Megérkezésünk után rögtön a városközpont felé vettük az irányt. Üres parkolóház szombat délután a belvárosban?…..
Először is rólam pár szót: Nagyon szeretem gyerek korom óta az autókat.                 Különösképpen az Alfa Romeót. Autókkal foglalkozó blogot indítok, lesznek autó tesztek, autós történetek, minden olyan sztori ami autókkal történik. Ezek az eszközök egy- egy embernek csak közlekedési eszköz,…..
Amikor még a gimnázium padjait koptattam, őszinte leszek, annyira nem vonzott a történelem. Sokáig ugyanis szent meggyőződésem volt, hogy létezik egy történelemkönyv, mondhatni "A Történelemkönyv", bár évről évre cserélődik, az abban foglaltak szentek és sérthetetlenek, azt úgy kell megtanulni,…..
Gasztrobizarr Balatoni halál 2018.06.01 13:34:33
Június elseje van, a nyár első napja, péntek reggel 9 óra. Káli-medence, a híres északi part, a magyar toszkána vagy mi, ahogy sokan mondják. A faluban, ahol néhány napot töltök, se kocsma, se kávézó, a kisbolt délelőtt fél11-ig van nyitva, az se minden nap. Benne ipari szalonna, borzalmas…..
Jagdpanther 2018.06.04 17:03:00
@Labasmaz: Az író azokat remek paleo kajákat, es a trendi menüket atomra lebontott etlappal keresgelte, nem ilyen régi módi magyar ‘zsíros’ remekeket eszi. Vagyis nekem ez jött le
Háborús kvázi-sorozatunkban (amely során korábban megismerkedtünk a falklandi és a paraguayi háborúk történetével) meglátogatjuk a Föld talán legnagyobb puskaporos hordóját, a Közel-Keletet, hogy felidézzük Izrael történetének egyik legvéresebb összecsapását - a függetlenségi háborút leszámítva sem…..
Jagdpanther 2018.04.25 11:31:21
@Insurgent: Akkor epp ideje lenne ha veszitenenek vegre
Jagdpanther 2018.04.25 13:37:08
@martineden: Eloszor eltakarodhatnanak a zsidok, aztan a masik bucka lako barmok ( muzlim)
A tortenelem megismetli onmagat.. naluk( nalatok?) most jott el ez az egymas irtasa amit europaban meg mindenhol par szaz eve lezavartak.
Bovingtonban mindig állomásoztak tankok, gyakorlatilag a feltalálása óta, mivel katonai létesítmény volt - és ma is az. A múzeumőrök, a jegyárus a recepción, a bemutató vezetők mind-mind katonák voltak, és úgy egyébként is mindig szaladgált pár kadét körülöttünk. Különböző témákra volt felfűzve a…..
Bár tudom, hogy azt ígértem, hogy gyorsan fogok jönni a következő bejegyzéssel a jeruzsálemi látnivalókról, elnézést is kérek minden kedves Olvasómtól, de kicsit fenekestül felfordult a világom. Az elmúlt pár hónap elég sűrű volt nagy kalandokkal, írói táborral Thaiföldön, egy októberi költözéssel…..
A kutyának sem kellettek, most mégis ismét megpróbálnak odapörkölni a VW-nek és a BMW-nek. De mivel? Az Égéstér 126. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
Mint nehéz kő, úgy nehezedik rám a barátok és Bogár-szimpatizánsok elvárása: nyerni kell a szerkesztőségi gyorsuláson. Azonban, ha sorra veszem a tényeket, azért nem annyira vidám a helyzet. A piros kasztniban ez a motor két dupla Weber-karbival tudott fékpadon 148 lóerőt és…..
Jagdpanther 2011.08.30 14:26:07
Még ki sem hűlt hűséges Mazdám motorja a garázsban, mikor már ezerrel töltöttem le a képeket, videókat az idei év talán legrövidebb sajtóeseményéről. Rövidnek rövid volt ugyan, de szerencsére a szervezők nem estek abba a hibába, hogy unalmas PR-rizsával, kimutatásokkal,…..