Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KalitkA

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
15. századi metszet az új évet jelképező újszülöttrőlJanuár 14-én leszünk tizenegy hónaposak. Mondhatjuk úgy is, hogy nemsokára második évét kezdi meg blogunk. Amikor útnak indítottuk e kicsiny blogot, két cél lebegett lázas szemünk előtt: a szerényebbik az volt, hogy…..
Örömmel jelentem, hogy végeztem a vizsgáimmal:) és végre van időm a bloggal is foglalkozni. A vizsgáim elég jól sikerültek, bár az izlandi nyelvtan vizsgának még nincs meg az eredménye, de reménykedem:)Elsőként szeretnék írni Nektek a karácsonyról, habár testvérem is írt…..
Íme, a H&M jövő tavaszi/nyári kollekciója a férfiaknak. Őszinte leszek, nem igazán nyerte el a tetszésemet. Túl sok a pasztell és a világos szín, túlzottan bő szabású a legtöbb ruha, na és a fantázia is hiányzik a kollekcióból.És, semmi bajom a rózsaszín pólókkal,…..
A december 4-ei Montreal Canadiens–New York Rangers mérkőzés két érdekes bunyót hozott. A pehelysúlyú Petr Prucha élete első ökölharcát vívta Maxim Lapierre-rel: Ritkán esik meg, hogy két klasszis kívánjon elégtételt venni egymáson, most volt ilyen is: Saku Koivu és…..
Budapest Száksz A pesti Hárlem 2008.12.07 15:16:00
Az Index videósai nem olyan töketlen és beszari gyerekek, mint én, ezért (habár rendőri kísérettel) le mertek menni Budapest zűrösebb helyeire is. Hogy mik vannak Pesten... Éljen a nyóc! Jó mi?   ..
Levélírónk választ vár, de addig is rögzítsük az örök vasárnapi szabályt: interneten nem ismerkedünk. Tényleg, szerintetek viccből írtuk a szakítóskönyvet? Internetes társkeresésre adtam a fejem. Első „élményem” igen negatív, ezt osztom meg most veletek. Mai…..
killtheradical Lövésem sincs 2008.12.07 06:57:00
Kis szünet a virtuális lövöldözésben, hogy némi igazi lövöldözést nézzünk videóról. Én magam igazi fegyverrel még sose lőttem, de talán majd egyszer, mert önvédelem, vagy csak úgy. Bár az önvédelmet hajlandó vagyok revideálni az ilyen jelenetek után: Egy 9x19 mm…..
Még ilyet! Ablakmosó robotok 2008.12.03 10:46:00
A „Skybot”-ot irodaházak óriási üvegfelületeinek tisztítására tervezték - az érzékelők visszajelzései alapján vezérli a számítógép az emelőszerlezetet meg a tisztítódoboz vízszóró és törlő elemeit, az elemes „Winboni” lakások ablakaihoz való…..
Sakurako Shimizu, egy japán művész készít ilyen gyönyörű ékszereket, hullámformákból. Blogján megtekinthető a teljes kollekció, és bár rendelni közvetlenül nem lehet, szerintem a megadott emailcímen biztos alkuba tudunk vele bocsátkozni. Az anyagba öntött hangokat…..
Jégkorong Faütővel az NHL-ben 2008.11.27 13:07:00
Tíz olyan játékos van még a világ legerősebb bajnokságában, akik fából készült ütővel játszanak, írja a Denver Post. Az 1920-ban kitalált modell sok évtizeden keresztül szolgálta a játékosokat, kiszorulóban van, de a Stastny testvérek még kitartanak. A faütők 20-30 évvel…..
Ha most én lennék az ORTT, akkor előre figyelmeztetnék mindenkit, hogy itt a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek. Erre különösen felhívnám a figyelmét a mélyen vallásos olvasóknak, mert a Björn Borg divetcég reklámfilmjében olyan dolgokat láthat, amiken ha…..
Ryan O'Byrne, a Canadiens játékosa nem vette észre, hogy kiállítás miatt a kapusa már lekorcsolyázott, és a saját kapujába passzolt. Ezzel egyenlített a New York Islanders, amely utána a büntetőpárbajban is jobbnak bizonyult. O'Byrne-t csúnyán kifütyülték. Nem mindennapi eset…..
Szereztem munkát, de épp költözés elött állok. London még mindig jó. Erröl majd késöbb. De hogy a bejegyzés koherens egészet alkosson a címmel, a lényegre is térnék: Van két dolog amit nem értek/tudok és szükségem lenne a megfejtésre. Az elsö kérdést ma teszem fel, a…..
KalitkA 2008.11.17 10:36:41
Ugyan nem biztonsági téme, hacknek azonban hack, és elég hasznos: a kottke.org posztja szerint, ha a YouTube videók URL-jének a végére odabiggyesztjük a "&fmt=18" karaktersorozatot, nagyobb felbontású videót kapunk (amennyiben rendelkezésre áll ilyen), legyen szó…..
Három klip azoknak, akik még mindig nem nézik az NBC legviccesebb sorozatát. Kötelező darab, emberek!   ..
Idióta kacatok iPod Nano 3G TV 2008.11.10 09:44:00
Mit szólnál ha az iPododat tévéként használhatnád? De úgy mint egy rendes tévét?! Ez is lehetséges, csak rakd be az iPodot ebbe a borításba és máris olyan retro érzésed lehet, mintha valódi tévét néznél. Még a videó is benne van. Fenomenális újdonság, vegyétek, vigyétek!…..
Lodovik Flies Englar alheimsins 2008.10.10 16:44:00
Ma a Piccadillyn vártam egy barátomra, miközben odajött egy ír hajléktalan aprót kérni. Miközben a tárcámban keresgéltem elöléptetett és azóta az Univerzum Angyala címet viselem.Van egy Univerzum Angyalai címü izlandi film egyébként. Kötelezö.[UPDATE: letölteni itt lehet]..
KalitkA 2008.10.10 21:40:53
Lodovik Flies Start! 2008.10.03 00:29:00
Dizájn kész, írnivalók a fejben, már csak egy kis idö kéne, hogy a blogolás side projectböl újra igazi hobbivá válhasson. Egyelöre munkát keresek, amint lesz, önteni fogom a bejegyzéseket az összedölö izlandi gazdaságról, a londoni mindennapokról és budapesti bulikról…..
Ezen csak röhögni kell, szerintem nem is kell hozzá szöveg :)..
KalitkA 2008.06.25 22:45:29
Tessék! Amikor egy hete egy Matt Harding nevű, kissé lökött srác kezdeményezéséről írtam, aki körbetáncolta a fél világot, mindenki elismerte, hogy az ötlet szuper, mégis sokaktól azt kaptam meg, hogy ez a kisfilm már két éves, és ezalatt sokat veszített az…..
KalitkA 2008.06.24 14:18:14
Azt hiszem rájöttem, mi Rehhagel titkos fegyvere. Halálra untatni az Eb nézőit, hogy soha senki, de senki ne szurkoljon görög csapatnak ezentúl. Máshogy nem tudom magyarázni, hogy a B csapattal állnak ki a spanyolok ellen. Ezt bírta nyilatkozni:Számunkra sajnos nincs tétje az…..
Épp a napokban írtam a Stride rágógumi eredeti és vicces reklámkampányáról. Amikor a filmek után kutattam, rátaláltam egy furcsa kisfilmre, amelyen egy srác világ körüli útját láthatjuk sajátos módon interpretálva. A kölyök fogta magát, és összegyűjtött pénzéből…..
Hellas Kiestek a görögök 2008.06.14 22:52:00
Bár sokkal többet támadtak a görögök, mint a svédek elleni meccsen, de ez nem volt elég. Az oroszok szemfülesen lőttek egy gólt Nikopolidisz szörnyű hibája után. Az oroszok ezután inkább a kontrára játszottak, de azt nagyon jól csinálták. Több hatalmas helyzetet hagytak ki,…..
Bigyóblog R2D2-kalitka 2008.06.07 11:16:00
Hahaha.Via Gizmodo..
KalitkA 2008.06.07 15:21:11