Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silkent

0 bejegyzést írt és 1985 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden napra más és más taktika kell (andros)..
Silkent 2022.12.13 14:19:43
Silkent 2022.12.13 14:21:59
Silkent 2022.12.13 15:27:08
@Vác_all_in: DiKK Mária betalál...amúgy is szeret kapura lőni. 7,00
Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll (pókerarc)..
Silkent 2017.07.13 19:08:21
@nemnehéz: nemnehéz 2017.07.13. 18:37:26

Videoton 1. Fi 1.5 over 1.9 tèt 50k

-50K
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tiszelt Munkahelyi terror!   A Vasútőr alvállalkozójának alkalmazottjakénet, a Nyugati pályaudvaron tapasztaltakat szeretném megosztani Önökkel, másolom azt a szöveget, amit a facebookra is feltettem.   Tisztelt…..
Silkent 2016.09.19 11:35:48
Jobb nyerni, mint veszteni - már csak anyagi szempontból is (Bankrator)..
A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen (Special One)..
Silkent 2016.09.08 16:07:11
@Pumuckl1: az UFA tavaly harmadik volt, a Jokerit a legjobb 16 között kiesett...,elment a gólkirályuk, és még 2 fontos játékos. Az UFA-hoz ment az Avantgard CSK-ja...
Sztm. ninsc kérdés...
Nem is értem h. egy 2500km-t utazó csapatnál mi a kérdés....
Silkent 2016.09.08 16:07:56
@Dárdai Pál76: X évesen volt X+10 éves nőm... és nagyon jóó volt. ;D
Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni! " (Disemal)..
Silkent 2016.09.05 16:02:45
@kubesz0222: a pályán...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Majdnem 5 hónapja dolgozom a munkahelyemen és szeretnék azonnali hatállyal felmondania közvetlen főnököm állandóan változtatja a munkaidő beosztást, legutóbb visszamenőlegesen…..
Silkent 2016.09.05 12:09:20
@Dr_utcai_arcos: magyar munkaerőpiaci sajátosság..., az a lényege, hogy semmiképpen sem lehet együttműködést tanúsítani.

Nézz fel egy híroldalra,ha
a.) sikeres valamiben valaki (van rajta sapka) - akkor "ugyan már, hogy áll rajta az a sapka....
b.) nem sikeres valamiben valaki (nincs rajta sapka) - "ugyan, de agy lúúúzer, hogy egy sapkára sme telik neki".
c.) kezében tartja a sapkát - "nézd má, van sapkája de nem veszi fel...

Ha kér tőled a jegyellenőr a bérletet:
a.) a k*rva anyját, h. téged ellenőrizget, az X.Y.-t meg nem...
b.) nem kér tőled jegyet - "megvettem a jegyet feleslegesen"

Az az egész magyar kisvilág lényege, h. átb*sszuk a másikat, általában csak azért mert az jó....
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Címzett   Segítséget kérnék. Olvastam utána már és tisztába vagyok azzal, hogy ezek a dolgok amiket leírok jogellenesek pusztán megerősítést szeretnék kapni. Szóval az én…..
Silkent 2016.08.23 21:25:37
@Sir David Bówli: persze lehet igy is, ha ellenérv nem áll rendelkezésre.
Rögzítsünk valamit: az aki egy keresett szakmában versenyhelyzeten kívül vállal állást két dolgot feltételezhet a) valójában holt hülye hozzá b) lusta a f*szvakaráshoz is...
Ahol lehetne meglepi, simán jön, aminek meg simán kéne jönni, az elmegy ! (vécés jóska)..
Én új tanulságokat vontam le, az egy meccs is sok lehet, elég csak felet játszani. Mostanában a véleményes, meredekebb tippjeim félidőre jönnek be, végeredményre nem nagyon.(Lukács Attila Zsolt)..
Silkent 2016.07.21 12:46:42
Silkent 2016.07.21 13:17:02
Silkent 2016.07.21 14:21:24
@ACAB86: ...amikor labdát sz*rsz...
Nyertes fogadás esetén a legnagyobb tét is túl kevés, vesztes fogadás esetén legkisebb tét is túl sok. (Special One)..
Silkent 2016.07.13 19:50:12
m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-bode-daniel-nem-kerult-be-a-fradi-kezdocsapataba-2513173. Isten f@szat verje bele ebbe a b*dös németbe...persze ne is tegyed be a válogatott játékost. Remélem megint belebuksz...
Azért, mert meglátunk egy ajtót, még nem biztos, hogy be kell mennünk rajta. (Jólesz György)..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt MT blog!   Egy szállodában dolgozok. nem nagy cég, de nem is kicsi, 40 embert foglalkoztat. Ismert hely, négy csillag superior fine dining étteremmel. A dolgozókra itt az ügyvezető igazgató által kialakított…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   A mai nap kaptam egy levelet: Tájékoztatás bértartozás miatt, melyben leírják, hogy "Tájékoztatom, hogy Önnek a gazdasági csoportunk nyilvántartása szerint 5781 Ft munkabér tartozása keletkezett.…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Tanácsot szeretnék kérni egy kissé rendhagyó ügyben. Azt hiszem, nem szeretném perre vinni a dolgot. Csak az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e beadni a kártérítési igényemet?…..
Silkent 2016.06.20 16:54:41
@Sörömpőőr: Fogsz Te még a kis kukidra gondolva p*nciért siránkozni... :D:D Sajna ez van, lehet h. olyanok a nők amilyenek (brrr...),de náluk van az összes p*nci :)
Silkent 2016.06.20 17:23:06
@Mj: ...és akarsz még gyereket?
Silkent 2016.06.20 17:31:59
@Mj: soha ne mondd, hogy soha. ;)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Történetem szinte mesébe illik. Én soha nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges és nem is hittem volna el, ha valaki elmeséli, s nem velem történik meg. Megpróbálom indulatok nélkül a lényeget leírni.   Közel 30…..
Silkent 2016.06.16 08:42:46
Na ez már legalább egy valóban egy érdekes poszt, bár témájában korlátozott szám fog érdemben is hozzászólni. Aki soha nem dolgozott még a közigazgatásban az nyilván jön majd a "kávés" hülyeségével, meg h. a versenyszférában így meg úgy... Aki dolgozott az meg pontosan tudja, hogy mi történt veled és hova is helyezzen el: az előző vezetés alatt vezetői pozícióban álló "g*ci"(nem én mondtam, hanem egy általad is megnevezett "példakép"). Olyan ember,aki vezetői pozíciójából adódóan "tolta" a rendszert, sőt aktív korában anyagilag is igen jól járt. No elsősorban nem a fizetéspapir alapján hó végén várva a közalkalmazotti besorolás szerinti illetményt, hanem a csúszó- és kenőpénzeken kívül mindenféle-fajta illetményeltérítéssel közel egy millát felvéve. A közigazgatásban már dolgozók azt is pontosan tudják mi történt veled - ha Te, ülve a fűben, mint egy sz*rdarab, nem is érted - jöttek a "saját emberek" és a régiek lapátra kerültek (hála istennek :). Inkább leülnél és elgondolkozhatnál, hogy hasonló módon és"indokkal" te vajon hány és hány embert bocsátottál el... Visszanyalt a fagyi...:) Fúj, de utálom az ilyen -jellemzően közigazgatásban jelen lévő X, Y ismerőse, rokon, bizalmasa embereket...hánynom kell tőletek, ahogy minden semmihez sem értő politikustól is. Semmihez sem értetek, az embereken élősködő, befizetett adóikból tolvajló férgek vagytok, akik ha nem léteznének ez az ország egy jó ország lehetne. A te féléd miatt menekülnek a fiatalok, ugrik le a húszemeletesből az édesanya mert miközben milliókat lopsz/loptál a kisember "igenis meg kell, hogy éljen 47 ezerből..Örülök, hogy átkerültél végre a helyedre. Itt volt az ideje. Az meg, hogy 8 hónapja munkát nem találsz...hááát öregem....pech...ezek szerint tényleg nem is értesz semmihez...Én ahogy kikerültem, már másnap terveztem, igaz nekem mérnök végzettséggel nem is volt nagy kunszt valódi értékteremtő munkát végeznem. Nem baj, majd talán valami hátszéllel neked is menni fog...hisz eddig is inkább elsősorban erre épült az életed.
Silkent 2016.06.16 13:16:39
@igazi hős: "Milyen mérnök felsőbbrendűségből gondolod, hogy a jogi diploma nem értékteremtő?"

Bocs, miért az? Pontosan milyen értéket is teremt?

A példádnál maradva a tanár "értékteremtő" képessége a tudás átadása, egyébként nagyon belehúztál mert ez ráadásul még egzaktan mérhető is: úgy hívják, hogy kompetencia-felmérés. Halottál már róla?

Egyébként naponta van dolgom jogászokkal, sőt ha úgy vesszük elsősorban jogi szakterületen dolgozom (nem jogász végzettséggel). Gyakorlati tapasztalat, hogy ha X jogásznak odaadsz egy szerződést X+n-ik módosítást teszi bele, amit Y-nak átadva megállapítja, hogy az mindenben jogszerűtlen, átdolgozza, max. kicsit átírja, ill. sokszor az is előfordul, hogy X-hez változatlan formában érkezik vissza (azaz az amit jóváhagyott)....és mit ad isten? - megállapítja, hogy az is mindenben jogszerűtlen.

Erről szólnak a bíróságok...
Érdekes, olyan nincs, hogy mérnökök bírósága: eldönteni, hogy X az miért nem X. Itt nem lehet mellébeszélni, meg vetíteni...ha egy csavart alulméretezel, elb*sztad, hülye vagy hozzá, ennyi.

Az is jellemző, hogy rengeteg-rengeteg olyan emberke van, aki egy mérnöki, ttk stb. szak után röhögve elvégzi a jogi egyetemet is (jéééé, én pl. az ELTE-ÁJK-n felvételiztem) fordítva nem nagyon látom ezt. Mérnöki szakok többségéhez kevés a s*gged, ha h*lye vagy hozzá akár el se kezdd...(fáj az igazság, mi?)

+ a felsőbbrendőségi komplexus kompenzálása, hogy kell a dr. cím..., spec. én is doktoráltam mérnöki szakterületen, de érdekes módon soha nem teszem ki a nevem elé a doktort...az maradjon meg a valódi doktoroknak.
Silkent 2016.06.16 15:25:42
@Faszerkezet: :)
Egyébként mindegyik igaz. ;)
Majdnem még az akasztott ember is :)
Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell ! (Marrone)..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Cím !   Leírnám a problémámat, megpróbálom lényegretörően. Úgy érzem munkahelyi terror célpontja vagyok. 28 éve dolgozom a szakrendelőben.2008.óta főnővérként., a 4 . intézményvezető mellett. Jelen vezetőt…..
Silkent 2016.06.13 10:33:27
@gályarab: és szerinted ez az az ország, ahol az elhivatottságodat meghálálják? :)
Ez egy korrupt ország sógor/koma/kollégiumi csoporttárs/stróman/gyerek kapcsolatokra felépítve.
Ez az az ország, ahol egy gázszerelőt "isten, szerencse és persze Orbán Viktor személye" milliárdossá tesz, ahol egy olajügyekben megnevezett személyből belügyminiszter lehet, a nejét megverő képviselő felesége meg átesik a vak komondoron...
Ahol egy rendőrnő fejbe lövi a kisgyerekét utána saját magát kilátástalan anyagi helyzete miatt, miközben a parlamentben a milliárdos sohasem dolgozott képviselő-h*lyegyerek kijelenti, hogy igenis meg lehet élni 47 ezerből.
Ahol köteleznek "szülőtartásra", mert ugye eltűnt az állami nyugdíjrendszerből 3 év alatt 3000 milliárd....
Silkent 2016.06.13 13:35:22
@gályarab: Khm...ennyire ne legyél naív. Te mit is adsz ezért? Ja, h. semmit? Akkor bizony cseréljed magad az ágytáladat, gondolom a poszter gyerekei sem kapják cserébe ingyen a kenyeret a boltban....
Ha Te nem, majd a német/oszták/svéd társadalom majd megbecsüli...-és nem "vatikáni valutában"....