Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morrózió

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
Morrózió 2016.10.25 22:48:57
@Dorsz: Hasonlóan látom.
Az ezotéria világába sorolható számos olyan irányzat, amely korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak működését és részeit tudományostól eltérő szempontból (vagy a dolgokat összefüggéseiben)…..
Morrózió 2016.08.11 08:25:18
@tobias2: A tantrum jógán annyira röhögtem, hogy a harmadik szemem résnyire nyílt: kurva életbe, gondoltam a látványt figyelve magamban, bekapcsolva hagytam a doom-ot!
Top 100 album of minden idők, mielőtt meghalsz, ezeket hallgasd meg, mérföldő a nemzetközi/magyar rock történetében, stb. stb. // // Pedig attól mérföldkövek, mert valami véleményformáló kitalálta, de amúgy senki nem meri bevallani, hogy nem érti őket - sőt: esetleg…..
A Morning show vendége volt Dr. Lenkei Gábor, ahol nem csak a C-vitaminról esik szó, hanem a gyógyszeripar óriási lobbijáról is. Talán már felesleges az összeesküvésekre hagyatkozni, mert itt már több mint biztos, hogy csak a pénz... a pénz... a még több pénz, amiről szól a…..
Morrózió 2014.08.10 06:07:07
@Kmg42: megjegyzem, ásványi sókkal, mint a kalcium-, vagy nátrium aszkorbát is hozzá lehet jutni adott mennyiségű c-vitaminhoz, anélkül, hogy a gyomrot vagy a beleket igénybevenné viszont itt már az ásványok ajánlott napi mennyiségét is figyelembe kell venni: kalcium esetében pl 1g, ill. nem több, mint 2.5g.
Hiába volt öt éven keresztül szinte mindig teltházas és söpört be számos szakmai díjat az Alföldi Róbert vezette Nemzeti Színház, Alföldi kinevezését nem hosszabbította meg a Fidesz. Vidnyánszky Attila új igazgatóként az előző vezetésre és a nézőkre is több megjegyzést…..
Robbanásszerű üzleti növekedés és menedzserré átváltozó tulajdonosok: ez a két folyamat írja le azt a különös fejlődést, ami a Közgép-cég Elios Zrt-vel és a céget alapító két fiatalemberrel történt az elmúlt négy évben. 2009 tavaszán egyszerre négy kft-t is…..
Morrózió 2013.09.06 23:22:18
@fluffer: megértelek. Én nyolc éve döntöttem így, azóta sem látom, hogy érdemes lenne visszatérni.
Van abban néminemű nemzeti(!) perverzitás, hogy a magyarság határokon átívelő, közjogi egyesítésének hevében a magyar állam keblére öleli immár azokat a románokat is, akiknek „elmagyarosított” felmenői anno, a trianoni békeszerződés következményeként - román…..
Miközben minden idegszálunkkal Alföldi Róbert megosztó Istvánjának különböző olvasataira, kritikáira koncentrálunk, és föltétlenül valamilyen ellentmondást nem tűrő kategóriába igyekszünk szorítani a produkció formai-tartalmi teljesítményét, könnyen elkerülheti a…..
Morrózió 2013.08.23 01:41:12
@kamarti: most ne nevess, de tegyük fel, hogy szakmai döntés alapján választották meg Vidnyánszkyt.
Ha tudsz jobb módszert arra, hogyan lehet megállapítani előre(!), hogy a jelölt sikeres lesz-e vagy nem, megválok a HR-esemtől és alkalmazni foglak mint személyes tanácsadót.
Én nem vitatom az ő alkalmasságát vagy alkalmatlanságát, de látnunk kell, hogy mit tesz le az asztalra (még akkor is ha közben hülyeséget beszél).

Ha nem fogadjuk el, hogy a döntést szakmai alapon hozták, akár teltházas előadásokad ad a Nemzeti, akár kong, kádernek fogjuk őt tartani.
Morrózió 2013.08.23 20:07:13
@kamarti: sajnos már túl van az állásinterjún...
Asztúria zászlaja a győzelem keresztjével, alfától omegáig Betiltották a karácsony és a húsvét, mint ünnepi elnevezések használatát Asztúria, az észak-spanyolországi tartomány iskoláiban. Asztúria szocialista kormányzatának oktatási minisztere, Ana González Rodríguez…..
Általában kételkedve tekintek azokra az emberekre, akik a saját bevallásuk szerint nem hazudnak. A politikusok kivételt képeznek. Velük kapcsolatban természetes, hogy szinte mindig az ellenkezőjét kell érteni annak, mint amit mondanak. Akkor is amikor azt állítják, hogy ők soha sem…..
Morrózió 2013.06.29 21:06:13
@Pop40: erre most az lenne a logikus válasz a másik oldalról, hogy persze, tolongnak majd, hogy olcsón újra megszerezzék a stratégiai iparágakat :)
Morrózió 2013.06.29 21:11:21
@nu pagagyí: égyébként próbáltam összeegyeztetni a fent idézett mondatait az egykulcsos adóval, de valami hiányzik a képletből.
Jó, arra már rájöttem, hogy a Zeitgeist film nagy hatással lehetett rá.
Morrózió 2013.06.29 21:25:12
@Null Problemo: kommunista? Nem klasszikus értelemben, mert a bankárnak nekimegy, a "gyártulajdonosnak" nem.
Én inkább azt mondanám, a gazdaságot illetően hajszálra ugyanazt hangoztatja, amit a Kínai Kommunista Párt.
Mi magyarok valamiért mindig hajlottunk a nemzeti romantikára. Nekünk igenis kell a nagyzenekari tus, mikor mutatják a főhős arcát közelről, nekünk csak akkor zászló a zászló, ha kicsit véres és meg van pörkölődve a széle, és itt most nem egy elfuserált disznótorra utalok.…..
A különböző, sok esetben minden valóságalapot nélkülöző hazánk elleni kirohanásokhoz már hozzászoktunk. Szinte minden napra jut valami. Rengeteget olvashatunk például a „fasiszta” Orbánról, és szinte már menetrendszerűen jelennek meg a romákat bántalmazó, gonosz…..
Miközben Csehországban korrupciós vádak miatt lemondott a miniszterelnök, Magyarországon még a nyomozást se rendelte el az ügyészség a trafik mutyi ügyében. Pedig amit múlt héten a Blikk megtalált Heves és Fejér megyében bőven felveti több bűncselekmény gyanúját is, és az…..
A tao-pénzekkel kibélelt felcsúti akadémia félmilliárd forintos támogatást kapott az Emberi Erőforrások Minisztériumától. Emellett másfél milliárdot kasszírozhatott a Magyar Labdarúgó Szövetség is. Mindketten utánpótlás nevelésre fordíthatják az összeget. forrás:…..
Tegyük fel, hogy van nekem egy tévém. Mindegy, hogyan jutottam hozzá, van és kész. Én vagyok a góré, az én pénzemből vágnak a vágók, sajtóznak a sajtósok és főznek kávét a titkárnők. Én mondom meg, hogy ki mennyit keres, és ha valakinek nem tetszik a pofája, hát kirúgom,…..
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetői nem úgy fognak visszaemlékezni az idei márciusi kitüntetésosztogatásra, mint regnálásuk egyik  meghatározó sikertörténetére - a Szaniszló-affér után most újra napirendre került a másik ügy, a Kárpátia díjazása. A…..
Morrózió 2013.06.07 23:37:24
@Tücsök1: Ott a pont, bár a kommentelők döntő részének ez még nem esett le.
Mai hír: Semjén Zsoltnak egy fillér SZJA-t sem kellett fizetnie a 2012-es, majdnem húszmilliós (19,7) jövedelme után. Korábbi hír: Orbán Viktor szerint azért van szükség a reklámadóra, hogy a nagy médiacégek (RTL Klub, TV2) kivegyék a részüket a közteherviselésből, mivel ezek…..
Minden szálat elvágott Kulka János a Nemzetivel azután, hogy Kerényi Imre kemény szavakkal bírálta az Alföldi-érát és az új igazgató, Vidnyánszky Attila asszisztált ehhez. Kulka a Katona József Színházban folyatja. Meglepte a szerződésajánlat, de nagyon boldog, mert a lelke…..
1000 leütés SZABADSÁGOT!!! 2013.05.21 17:15:46
A magyarságnak újra megadatott, hogy végigkísérje egy olyan bűntény megtörténtét, amelyben az áldozat ő maga. Megesett ez már, nem is egyszer. A házmesterek és a feljelentők országa vagyunk, ami szomorú, de az életbevágó kérdéseket mégsem ezek, hanem a nagy, rendíthetetlen…..
Afrikával, Ázsiával és Latin-Amerikával hasonló tempóban rabolják az európai földeket – írja egy most megjelent nemzetközi tanulmány. A földterületek fölötti tulajdonkoncentráció nem csak Magyarországon jelent problémát, hanem az egész kontinensen. A European Coordination…..