Regisztráció Blogot indítok
Adatok
habakukker

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes jelenséget tapasztalhat a 4-6-os villamos utazóközönsége az utóbbi időben: a hangosbemondó, amint az már nagyon dicséretes módon megszokottá vált, angolul is tájékoztatja a villamoson utazókat a főbb csomópontokról és az átszállási lehetőségekről. A Margit hídnál…..
Eszter azonosíthatatlan úszó tárgyat talált a grapefruitos Hohes Céjében. Szerencsénkre több jó minőségű képen megörökítette. Meg ha már így felmerült, tudja valaki, hogy ki volt a béltisztítás istene? Íme levelem a Sió-Eckes Kft-nak, képekkel érzékeltetve azt a…..
Léted értelme, hogy bennünket, UTASOKAT, a számunkra kívánatos helyre szállítgassál nagyra nőtt kis járműveddel. Mivel te, illetve vállalatod utazási feltételeket szabott számunkra, mi is összeállítottunk neked egy aprócska, afféle illemtani kódexet a minél zökkenő- és…..
A Bors infói szerint kezd a Tv2-nek kicsit kényelmetlen lenni, hogy a Mokka egyik műsorvezetője egyre többször szerepel a bulvársajtóban válása örvén. Demcsák Zsuzsa legutóbb a meglepően visszafogott Hajdu Péternél járt, és beszélt magánéletéről, de csak óvatosan, az…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sokan írtak mindenfélét a családon belüli erőszakról, és azt övező büntetőjogi kérdésekről, de sehol sem láttam igazi pszichológiai magyarázatot, valamint megoldási lehetőségeket. Adott két álláspont: a konzervatívok…..
Mindig megy a szakértés arról, hogy néznek ki a modellek. Hogy enniük kéne egy kis paprikás csirkét nokedlivel, azután varga bélest, fojtásnak. Rossz példát mutatnak az ifjúságnak, még rosszabbat a kifejlett nőknek. A tinilányok alig esznek, és olyasmiket tudnak, hogy hény szem…..
habakukker 2012.09.11 22:53:33
Eredetei cikk: www.dailymail.co.uk/femail/article-2198961/Cigarettes-daily-colonics-laxatives-pills-Model-reveals-horrifying-dieting-methods-used-peers-shed-weight-fashion-week.html

"cotton balls"--- vattapamacs és nem pulcsiszösz! ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá..
Chez DuBarry A balta ügy 2012.09.07 23:06:31
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Majd a következő posztban leírom, miért tűntem el, de most nem állom meg, hogy az örmények kapcsán ne írjak egyet, mert nagyon izgat a dolog, úgyhogy ezt be kell nyeljétek. Nem az, hogy mi történt, mert sohasem tudjuk meg, hanem az,…..
"A magyar zeneipar évek óta küzd azért, hogy több magyar zenét játsszanak a rádiók és televíziók" - állapítja meg a Médiatanács. Szalai Annamáriáék szerint ez mindeddig azért nem sikerült, mert pontatlan volt a régi médiatörvény és ellenőrizhetetlenek a rádióadások. De…..
III. Richárd, Anglia királya Shakespeare-nek köszönheti hírnevét. Régészek úgy vélik, hogy teteme egy parkoló alatt fekszik.  A Leicester Egyetem, a Leicester Városi Tanács és a III. Richárd Társaság a városi tanács parkolóját georadarral (ground-penetrating radar) fogja…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Itt az új kínai őrület leégés ellen, ez a Face-Kini. A lényege, hogy teljesen eltakarja a fejet, így még a leghalványabb barnulás lehetőségét is kizárja. Ugye nem lepődünk meg, hogy ez az ötlet is Kínából jön, méghozzá Shandong tartományból! A különös sapkának rengeteg…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mivel azt olvastam, hogy többet eladtak az első kötetből, mint a Harry Potterből, elkértem a kiadótól a könyvet, hogy megnézzem, vajon mit esznek rajta. Én még ekkora szemetet nem forgattam. El nem olvastam, csak a repülőn…..
habakukker 2012.08.19 15:02:22
@Niurka: ezért és a pojácasága miatt lett belőle tökéletes mém :)

Csodálatos módon képezi le egy személyben a közéletet: ha hibázol, be ne ismerd, védekezz és háborodj fel minnél jobban, majd ne vedd észre, hogy a világ rajtad nevet/szánakozik.
Meglepődve olvastam az MNO Kábeltolvajok ellen fognak össze cégek című cikkét. Az utóbbi években több mint félmilliárdos kárt okoztak a BKV-nak a kábeltolvajok. De majd most sűrítik a kémjáratokat, megfestik a kábeleket, meg a rendőrséggel közösen tartanak vagyonvédelmi…..
Üdvözletem!                Egy olyan dolog miatt írok ebbe a blogba,amely már-már a nevetséges és/vagy pedig az óvodás kategóriába tartozik,de mégis valahogy-hosszú évek után -kezdek a dologtól tartani!Az egyik hipermarketben dolgozom, ahol nem csak a nagy dolgok…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Úgy fest, Christina Aguilera tényleg szenved egy kis súlyproblémától. A felsimerhetetlenségis meg tud hízni, és még csak 31. Szép Kirstie Alley karrier vár rá.  ..
Chez DuBarry Makeup szőkéknek 2012.07.24 13:18:00
Van egy lányka, aki szőke, és megcsinálja magán az összes ikonikus hollywoodi szőke sminkjét. Mansfieldtől Bardot-ig. Van, amelyik jó. Itt van néhány, de csinált még.   ..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem csinálom, de nem rossz módszer. Ajurvédikus gyógyító eszköz. A lényege, hogy éhgyomorra olajat teszünk a szájba (szezám vagy kókusz ajánlott). Tíz-húsz percig öblögetünk, aztán kiköpjük. Ezt azért csinálják a jógik,…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   ..
habakukker 2012.07.09 23:27:12
@bungics: persze. A francia és olasz modell tökéletesen közell áll hozzám.
habakukker 2012.07.09 23:27:51
Chez DuBarry Liptay megfiatalodott 2012.06.27 15:03:00
Fent 2009-es, lent tavalyi kép. Mi történt Claudia arcával? A hivatalos verzió csak valamilyen kozmetikai mélykezelés. De attól a szeplő nem tűnik el. Szerintem volt egy minimum lézer (mélyhámlasztástól sem ilyen fehér a bőr), hialuronsavas töltés (ajakba tuti), és egy…..
Chez DuBarry Az alvásról 2012.06.13 15:31:00
Nekem ideges viszonyom van az alvással. Ez azt jelenti, ha nem alszom 8 órát, jól, felébredés nélkül, akkor az az alapérzésem, hogy a következő nap a kutyáké. Hatalmas lelkierővel meggyőzöm magam, hogy nem, de akkor is, ott a kis ördög. Mint minden emberi lény, fiatal koromban…..
habakukker 2012.06.14 01:58:27
@Niurka: :)

www.naturvitamin.hu/stressz-alv%C3%A1s-idegrendszer-c-31.html?osCsid=6bvavq4ll9p9qeclfp72rbdr41

a gyógynövényes cuccok is nagyon jók, nem olyan egykomponensű vackok, mint a valeriánakészítmények a patikában.
habakukker 2012.06.14 02:28:04
@Niurka: nem , csak nekem hatott. A lényeg a hatóanyagon van, és nem a gyártón.
Amikor tavaly Kolumbiában, a dzsungel közepén belecsapott a villám a tengerparti villa generátorába, nem úgy tűnt, mintha az Éden Hotel meg tudná változtatni a magyar kereskedelmi tévézést. Aztán az RTL Klub konténerlakásába beköltözött Alekosz, hogy minden este ott csillogjon a…..
habakukker 2012.05.24 18:08:01
A no makeup makeup az ugye az, hogy a fejünkre kenünk százötven terméket drága ecsetekkel, órákig igazgatjuk, és azután azt képzeljük, hogy olyan, mintha ki sem lennénk festve. Íme kedvenceim így oldják meg ezt a problémát. Csak most, csak nektek Dubarrytól, akinek még egy…..
habakukker 2012.05.23 16:07:37
@Niurka: külön köszönet a "papucsos kurváért" ...percekig röhögtem :D
Chez DuBarry Bonusz Beauty Tippek 2012.05.18 20:14:00
 Van még egy-két youtube néni, akiknek vannak jó ötletei, de mindnek csak egy, ráadásul elég vállalhatatlan népek, így a videókat nem teszem be ide, csak egy-két szerintem jó ötletet említek.Az egyik a highliter helyett fehér-ezüst szemhéjfesték. Mutatta a csaj, jól áll…..