Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Etijop

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egykori Baumax helyére benyomult osztrák bútoráruházlánc 2 éve ősszel nyitotta meg első üzletét Magyarországon. Azóta kétszer szerepelt a Homáron. Az alábbi levél alapján ez vagy úgy történhetett, hogy eleve kevés vevő teszi ki magát ennek az elszántsági versenynek,…..
Etijop 2017.08.25 12:43:18
@cmx85s: pl a jyskben pontosan így működik.... :D
Kiderült, hogy miért nem cserélnek mobiltelefont sehol szervizben: levonják az eladók fizetéséből, ha "mégsem indokolt" a csere. Így történhetett, hogy pl egy telefon besárgult, becsíkozódott kijelzője "a rendeltetésszerű használatot nem befolyásolja": Rólam elöljáróban…..
Naiv ügyfél csapata kipróbálta a lehúzós fúziós konyhát, és nem jött be nekik: Barátokkal a Balaton felé tartva dél körül megéheztünk, gondoltuk betérünk a Kecskemét előtt nem sokkal található szebb napokat is látott (legalábbis úgy hallottuk) Csepegi csárdába. Le is…..
Praxis Nem tesznek értem semmit 2012.08.17 06:00:00
Kb.1 éve kezdődött minden.Egyik reggel felkeltem és nagyon fájlaltam a fülemet,úgy voltam vele huzatot kaptam,majd meggyógyul.Szűnt a fájás.De rá 1 hónapra megint elkezdődött minden,elmentem a fülészetre,majd,kezelték a fülemet,majd 1 hónapon keresztül. Egyik este nagyon…..
Egy országos egészségügyi intézetben jártam Évente egy alkalommal, kontroll vizsgálatra járok.   Már a beléptetés sem igazán tetszik. A biztonsági őr/portás, hangosan kérdezi a többi betegtárs és várakozó füle hallatára: - kihez megyek és mi célból?     Ha…..