Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomasso

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Más Tészta Ne félj a surimitől 2012.02.07 09:11:00
Nem harap, hisz nem is rák. Semmi köze hozzá, valami sneci van aromásítva rákízűre, viszont egy szép rákocskás, garnélás pastát akár tönkre is tehet, ha spórolásból surimit teszünk hozzá, úgy, ahogy hallal sem szoktuk keverni a rákos ételeket.  Tehát, ha nem dőlünk be…..
tomasso 2012.02.07 11:52:54
Szombat reggel, a kampánycsend vad tombolása közepette érkezett egy Meghívó tárgyú hírlevél az LMP-től, ezzel a meglepő szöveggel:[LMP] MEGHÍVÓSaturday, April 24, 2010 7:57 AMFrom: "lmp-hirlevel@lehetmas.hu" <lmp-hirlevel@lehetmas.hu>To: undisclosed-recipientsMessage…..
IDDQD Ki legyen Kratos élőben? 2010.03.19 12:22:54
Mostanában a csapból is God of War 3 folyik, egyébként teljesen megérdemelten, a teljes görög mitológia felpofozása, kibelezése, és változatos módszerekkel darálthússá alakítása harmadszor is legalább olyan szórakoztetó, mint az első két alkalommal volt. A videogamer.com…..
Budapest Száksz Napirokkant 2009.10.05 14:51:00
Nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Teljesen egyértelműen beazonosítható kategória. Németországból roncsautóként importált fostaliga, ami kétszer annyit ér telitankolva. A gazdája egyébként durván 170 centis, az esetek nagy részében kapucnis melegítőben jár, a nője előtt…..
Egyszer már kapcsolatba került ezzel a fűvel a Homár, akkor a Városliget közepén burjánzott és szórta szét pollenjeit. Most Tivadar próbálta Aszódon elintézni, hogy az OTP üres telkein megtörténjen a parlagfű kiirtása, de az ügyfélbarát közszolgáltatás masszív falaiba…..
tomasso 2008.08.27 14:04:06
A közkeletű tapasztalatot, miszerint milyen szar is a tévében napok óta látható, világméretű sportesemény, Cernageza igazán színvonaltalan formában dolgozta fel, ezért is raktam be a blogba. Ugye ezúttal eltekinthetek a megoldás közlésétől? Na jó, a kőfejűek  hajtás…..
A kabátlopásos vicc Lotsky számára maga a véres valóság. A munkahelyén már elterjedt, hogy zoknit lopott a győri Hervisből, holott abban az időpontban nem ő volt Győrben, hanem a húga, aki még csak nem is lopott.Egy héttel ezelőtt, épp a szabadságom ideje alatt, telefonon…..
tomasso 2008.08.18 18:51:35
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9218989 SZIP MEGBIZHATÓ EMBERNEK TÜNIK!
Subba Minden eladó 2008.08.06 16:39:00
Ismét felbukkant egy érdekesebb hirdetés. Ha valaki mostanában egy kis tábortűz melletti zsíroskenyérre vágyik, itt be lehet szerezni egy nagyobb adaggal a hozzávalóból. ..
tomasso 2008.08.06 17:38:39
Ha az olvasónál nem megy a net, azt a Homár érthető okból különösen nem szereti. Szegény kaJo is hiába várja az áramszünettől elszaródott switch szerelését, a Digikábelnél bár úgy tűnt, értelmezték a bejelentést, mégsem tudják megoldani a problémáját. 2008.07.17-én…..
tomasso 2008.08.06 07:19:31
Tudatos Fogyasztó röpke másfél év után most már tényleg szeretné letudni néhai anyósa UPC Direct-szerződésének felmondását. A sajnálatos esemény után fél évvel jutott eszébe a UPC-nek, hogy szerintük még hibádzik 24 forint. A Homár még mindig nem tud napirendre térni…..
tomasso 2008.08.05 11:00:54
Koli bebizonyítja, hogy Osztrákiában is lehet olyan szituációba keveredni, amiből csak fogcsikorgatva lehet kiszállni, kisebb lehúzás után: Itthon, nálunk, kies kis hazánkban divat szidni az autópályahasználatért pénzt elvet, és ennek gyakorlati kivitelezőit, az…..
Meghátrált a UPC és augusztus 1-jétől mégsem számol fel 96 forintot papíralapú számlái utan. Az MTI-hír szerint: "A visszavonás legfontosabb oka, hogy a tapasztalatok azt mutatják, az elektronikus számlafogadás és -fizetés ma még sok fogyasztó számára nehézségekbe…..
tomasso 2008.07.22 17:35:16
A sokszor lesajnált rozé a fehéreket megelőzve a legnépszerűbb borfajta lett Franciaországban. A gyarapodás főleg a vörösök kárára történt, és ahogy az eredeti hírben fogalmaznak: minden öt eladott palack borból több, mint egy rozé. Ez nálam 20 százalék fölötti piaci…..
tomasso 2008.07.15 20:34:36
Pisti egy kézben eltört telefontkijelzővel kereste fel a Nokia szervizét, ahol a mechanikai hibáknál általános "nem garanciális" választ kapta: Nem hittem volna hogy írok neked valaha, de eddíg velem mindíg csak pozitív dolog történt ha valami panaszos dolgom adódott a…..
tomasso 2008.07.10 13:31:17
Subba Botozó remix 2008.07.07 09:22:00
Azon kívül, hogy van a videónak egy hosszabb változata és meg lehet nézni a szarosoknál mit lehet ehhez hozzáfűzni? Azt hogy fejben már becsomagoltunk, és röhögve nézünk és gondolunk a hátrahagyottakra? Sajnos nem, mert maradunk és nézzük a botozógépet.   ..
tomasso 2008.07.07 10:38:49
Megdöbbentő felvételeket készítettek Himalájában kóricáló turisták az országról, amelyik elfeledkezett a drogháborúról: Nepált gyakorlatilag a középkorig bombázta vissza a kór, a dudvaként burjánzó kender minden szabad felületen kinő. A szörnyű pestis nemzetközi…..
A Homár megemeli, kicsit lengeti, majd földig hajtja fogyasztóbőr süvegét: a Wizz Air a maga területén elért a lehetőségek elméleti határához és szinte fénysebességgel száguld a szenyósági bajnokság aranyérme felé. A fogyasztóbarát repülős cég új húzása az, hogy…..
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
Lászlónak a tegnapi panasza után a Microsoft körbenyalós ajándékot küldött. Poénból azt kérte az ügyfélszolgálatostól, legyen már Magyarországon is Xbox Live. Erre kapott egy egyéves előfizetést és egy Gears of Wart, csak kussoljon. Ki tudja, mikor lesz Magyarországon Xbox…..
tomasso 2008.05.25 21:43:12
Mi a kakiszex "menete"?  Ez változó, magyarországon nincs nagy hagyománya ezért csak egy laza hasraszarás a divat idehaza. Általában úgy szokott egy kapcsolatban kialakulni hogy valamelyik félre egy hasmenéses napon tör rá a vágy és elcseppen vagy elgurul az első…..
tomasso 2008.05.21 15:34:51
...épp az imént hangzott el a fél ötös híradó végén a Hír TV-ben valahogy így: az általunk korábban közöltekkel ellentétben Antoine de Saint-Exupéry kisregényében a "[...] jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan" mondatot…..
Itt ugyan nem volt április elsejei poénkodás, hiszen nálunk minden nap bolondok napja, megy a bolondozás mindegy milyen nap van a naptárban. Ettől függetlenül természetesen volt bőven aki szopatott, és volt, aki meg is szívta. A Story magazin Online (jav.: a szerk.) nem elég hogy…..
Ez olyan rettenetes firka lesz, hogy a szokásostól eltérően inkább hajtás utánra raktam, hadd gondolja meg magát itt a bevezetőnél az, aki dölyfösen kattintott, de közben belül retteg. Új őrült kedvencünk, a szolnoki Albán a jelek szerint minimum tovább őrült a Szolnoki…..
Az egyszázalékos szezonnak is megvannak a maga fogyasztói divathullámai, a Homár elmeszesedett antennáival úgy érzékeli, hogy a rákos gyerekek kimenőben vannak a divatból, bejövőben viszont a golfozó kisdedek. Vannak ugye a legendás golfos sztorik Sós Janiról, az egyszerű…..
Ismeretes, hogy Hadnagy István fizikatanárt megalázták egyik óráján, majd az erről készült videó felkerült az internetre, ami óriási botrányt kavart. Az eset utóhangja megmutatja, hogy a tanárokból kikopott már az, hogy legalább védjék a mundér becsületét. Az igazgatónő…..