Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thor vagyok

0 bejegyzést írt és 893 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a két mondás olyan megbízhatóan jelzi az ostoba, fellengzős embert, mint a lakmuszpapír a kémhatást.Mindkettő az átkosnak nevezett rendszer iskoláinak linóleummal borított ember- és menzaszagú tantermeinek neoncső-villódzásában penészedő, szünetekben a műanyag lambériás folyosón dohányzó…..
Évek óta nem posztoltam, most megmondom, miért teszem. Nem azért, mert nemrégiben beklimaxoltam, és és ez igen-igen rossz érzés volt. Oké, mással is előfordult már a történelemben. Hanem azért, mert egyrészt nagyon sokan nagyon keveset tudnak erről a kellemetlen eseményről, másrészt talán a…..
Thor vagyok 2018.09.09 19:56:03
Van egy kockás füzetem, a "mindentudó füzet", ezzel járok orvoshoz. Most már évek óta ugyanazokhoz, vagyis többé nem néznek rám döbbenten, de bármikor új praxisba megyek valami szakrendelésre, menetrendszerűen hátravágja magát az épp következő egészségügyis aki lát. Óriási segítség neki persze: az…..
Thor vagyok 2017.11.03 12:43:42
Köszi szépen, elolvasom jól. Én sajna egyre inkább azt látom, hogy ebben a témban az ember vagy kutat magának és megkeresi azt az orvost, aki aztán hajlandó, vagy felfordulhat csöndesen, de a kór természetéből fakadóan csak lassan, és hosszan tartó kritikán aluli életminőséggel előtte.
Én is magánorvoshoz járok és minden laboromat magam fizetem, és bár jó sokba van nekem az egész, egy panasz-szavam se lenne, ha működnék rendesen.

Tegnap a te füzetkéden felbuzdulva kigyűjtöttem az utóbbi két év összes labor adatát, beírtam egy excelbe, csináltattam vele egy grafikont, ráhúztam a ref határokat és aztán majdnem sírtam. Olyan szinten vagyok halálba szivatva, és olyan rövid időkre és olyan picivel voltam ezalatt az alsó határ fölött egy hangyakakányival, hogy azt kell mondanom, fenomén vagyok, hogy azokban a pillanatokban amikor egy kis ajtó nyílt, mégis le tudtam fogyni 10 kilót, mielőtt lerontottuk volna újra a dózisomat mert jaj jaj nem termelek TSH-t (és visszahíztam 12-t). És sztárdokihoz járok, akinek a jóindulatához nem fér kétség, mégis ez a kanossza van. Itt én is belekezdhetnék a tirádába, a tömegekről, akik eddig se jutnak, de addig minek, ameddig még a saját dolgomat se tudom megoldani?

Az Armourról: Magyarországon nem forgalmazzák. De persze be lehetne szerezni külföldről, ha valaki arra is szán pénzt, viszont nincs orvos, aki hajlandó lenne felírni - úgy tűnik, ez az ördögűzéssel és a homeopátiával került egy kategóriába a magyar orvoslásban. Amúgy meg elvileg az csak a nem megfelelő T4-T3 átalakulásra megoldás, úgyhogy ref határon belüli reverz T3-mal különösebb alapja sincs az embernek kierőszakolni. De jövő héten megyek egy másik orvoshoz, felvetem neki is.
Thor vagyok 2017.11.14 14:31:31
@Felicitasz: Nem tudom igazán jól kibogozni, de mintha ez ugyanaz lenne, mint a TRAK, amit itthon csinálnak (TSH-receptor elleni antitest), azt életemben most októberben csinálták először, és az nem magas.
Harmadik hete gluténmentesezek, és elkeserítően javul az emésztésem. Aggódom, hogy egyéb is fog :)
Azt akartam még erről kérdezni tőled, hogy mennyire precízen voltál gluténmentes a javuló laborokhoz? Úgy mint a cöliákiások, akik külön konyhaszekrényt és edényeket tartanak, soha vendéglőben nem esznek, mert ki tudja, mi van benne, és félreugranak a levegőben esetleg szálldosó lisztszemcsétől, vagy csak annyira, hogy nem eszed meg azt, amiben recept szerint búza/rozs/árpa lehet?
Thor vagyok 2017.11.21 11:03:57
@Felicitasz: Nem százalékos, itt a cikkben amit linkeltél, ezt írja: "Reference Values : < or =1.3 TSI indexReference values apply to all ages." Az én laborleletemen mondjuk 0-1,5 a ref határ, de ez országos sajátosság lehet, viszont mindegy is, mert nekem 0,4 lett.
Köszi, a fruktános cuccot olvastam én is vasárnap. Még eléggé az elején vagyok a dolognak (kb egy hónapja gluténmentesezek), szóval még nehéz lenne árnyalni. De valami sajna lehet benne, mert minden puffadás-reggeli hasmenés elmúlt belőlem, mondjuk fogyni még nem tudtam. De őszintén nem kedvelem ezt a diétát, rém nehézzé teszi az életemet, főleg hogy annyira magyarparaszt ízlésű kisvárosban élek, hogy itt minden a rántott borzalomtól indul, szóval ha nem főzök sajátkezűleg, nem eszem. És borzalmasan túlzsúfolja a napjaimat az, hogy ugye munka után du. 5-kor kezdődnek és a maradék időbe zsúfoljam bele a mozgást, főzést és emellett még maradjon valami életem is.
A "másik endokrinológus" akinél közben voltam totál csalódás volt, leugatott, hogy túl vagyok adagolva, hiába mutattam neki 2,5 évre visszamenőleg, hogy néha 3-4 hónapig volt a jó alsó határán a T4-em, egyébként állandóan alatta vagyok, közölte, hogy az nem számít csak a TSH, az pedig nulla, és ne hablatyoljak arról, hogy nálam nem jó a visszacsatolás, olyan nem létezik, max ha kivették az agyalapi mirigyemet. Hát paff voltam, sose gondolta még senki az eddigi 14 év alatt, hogy mindenre elég lenne a TSH és hülyeség minden kutatás meg precízebb elemzés azóta. De legalább oda nem kell visszamennem :)
"Nem vagyok beteg, de úgy látszik, mégis" - így tudnám összefoglalóan leírni a döbbent ködöt ami rám ereszkedett az orvosi rendelőben a diagnózisom kézhez vétele után. Aztán azonnal jött a következő sokk: az orvosomtól részletes indoklás, tanácsok, recept, haditerv és megoldás helyett az, hogy "nem…..
Thor vagyok 2017.10.30 12:07:23
@zellerlevél: Az, hogy a T3 T4-ed a ref határ alján van azt jelenti, hogy bármelyik nap kicsúszhatsz belőle, szóval elég jól látható, hogy valami folyamatban van. Pluszban a referenciahatárok már nagyon elavultak, roppantul ideje lenne újra meghatározni. Ha bármit akarsz az elvegetálgatáson kívül, amihez persze még megfelelő (meddig?) a ref határ szélén lévő érték, akkor bizony közelebb kell hogy toljanak a közepéhez. ezt már nőgyógyászokteherbe nem eső páciensekkel, sportorvosok, romló teljesítményű sportolókkal, endokrinológusok talányosan hízó "biztos zugevőkkel" régesrég tudják. Természetesen zsebből és privát alapon, mert bekerülni hozzájuk másképp csak akkor fogsz, ha már a TSH-d is nagyon elcsúszott. És még csak nem is úri kedvük tartja úgy, hogy nem írják ki a többi vizsgálatot, hanem az EÜ kassza nem engedélyezi, ennyire jogosultak, passz. Én is jókora hányadát költöm a jövedelmemnek laborokra és endokrinológusokra, és ameddig jól voltam, fel se róttam, csak most, mióta ezzel se jutok semmire.
A versenyzőknek a Bocuse d'Or már a hétfői nappal elkezdődött. A METRO támogatásával megrendezett 'piacon' kellett kiválogatniuk a zöldségeket a halas fogás köretéhez. Ezt több, mint 200 féle zöldség közül tehették meg. A piac: A keddi versenyzőknek a titkos összetevő a tárkony volt...
Balatonon jártunk, ahol szállásadónknak volt egy hatalmas körtefája, amiről csak úgy potyogtak a körték. Napjában kétszer-háromszor is felszedtük a puha fűből a gyümölcsöket, míg egy egész rekesszel simán tele lett. Elhozhattuk a körtéket, ott - érthetetlen módon - nem…..
Májusban nem csak a Gourmet Fesztiválon kóstoltuk az otthoni kínálatot. Arra most nem volt időnk, hogy éttermekbe is elmenjünk, helyette viszont kipróbáltunk néhány lazább helyett.   A Budaörsi halpiacot már ismertük, de a büféjüket még nem próbáltuk, úgyhogy egyik nap…..
Thor vagyok 2015.06.30 10:27:01
@Hepci: Merre? Egy helyről már lelkendezett (igényes) voltkolléganő.
Kieg: a Solierben a kávé pont csapnivaló, az a másnapos babba oltott dohányfüstös büntetés, mint az IKEÁban, bár azt legalább ingyen adják. Viszont a cukormentes túrótortájuk szárnyakat ad, és kenyeret is sütnek, ami határozottan a dobogó felső fokán osztozik egy Lipóti tönkölyössel, csak állat nehéz hozzájutni, folyton elő van már jegyezve mindegyik névre szólóan mire odaérek.
A mai írás számomra tulajdonképpen annak a története, miként távolodik el valaki Magyarországtól, hogyan lesz fokozatosan (a család kivételével) egyre távolabbi minden, gond és talán öröm is. Legalábbis Don Tintoretto (akinek köszönet a képért is) így látja. Az írás…..
Thor vagyok 2015.05.15 11:40:08
@tableno: Hát igen. Ez egy szar. Közhelyek, nyavalygás, dráma, ismétlés, nulla egyéni történet. Ilyenből még kétszázat, minek?
Írjuk inkább, hogy a kutya harap, éjszaka sötét van, nyáron meleg. Azok is igazak lesznek és pont ennyi értelme blogot írni róla.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Oké, bevallom, nagy a pofám. Nem vagyok teljesen túl a dolgon, mivel még nem váltam el, és nem osztottuk szét a vagyont, amit kizárólag és egyes egyedül én teremtettem meg. De. Az elmúlt egy évben egy ízben találkoztam a…..
Thor vagyok 2015.03.20 22:40:41
@DuBarry: stimm. Egyébként meg a franc se tudja milyen széles rétegeket érint.
Thor vagyok 2015.03.22 19:51:35
@DuBarry: És mi a véleményed arról a nárci faszfejről, aki határozott ígérete ellenére, hogy nem mászkál be többet szakítás után a két kedvenc blogomba, azt hiszi, hogy elég egy új nicket regisztrálnia és pofázhat és farokteregethet tovább? És idejár az orrom alá panaszkodni a prűd Bak exfeleségére, mint úriember, ahelyett hogy rájönne végre, hogy nem létezik prűd Bak, csak olyan aki VELE az, és örvendezzen, hogy sose látta, milyen átéléssel képes mással olyat csinálni, amit vele sose.
Meg hogy nem más a hibás mindig, aki _látja_ a szaralakságát, hanem ő maga azért, mert szaralak.
Thor vagyok 2015.05.12 16:54:56
@Oceaneye: Túl. Csak olyan heges marad itt-ott, ami könnyebben sérül. És vonzza az újabb nárcikat.
Aki hajlott korú asszonyként még felvesz néha egy kicsit rövidebb szoknyát, sminket visel és nem egy csadorba burkolózva várja otthon az unokákat (na az sem rossz, pár hónap társkeresés után én be szoktam húzódni ebbe az üzemmódba néhány hétre, amikor férfit látni, olvasni…..
Thor vagyok 2015.04.27 12:15:01
@Scala: Dehogynem, bár már sokkal jobban vagyok azóta, de teljesen jól legalább egy éve nem. Szóval már szívesen megmutatnám bárkinek, aki tud rá gyógyírt.
Nem jól emlékszem, hogy a természetgyógyászod valahol messze, vidéken van?
Thor vagyok 2015.04.29 21:32:27
@Scala: Köszi És mit tud, miért ajánlod?
Thor vagyok 2015.04.29 21:35:20
@Scala: Saját magadat kell fotózni. Kis gyakorlás szelfiben, és rájössz, hogy fotogén vagy te, csak az eddigi fotósaid pancserok :)
Az úgy kezdődött, hogy tanultam németül, kerestem egy germán penfriendet. Fel is takarodtam egy helyre, ahol külföldiek találhatók. Két német talált meg, de az egyik tudott angolul, ahogy én is, tehát ő nem volt jó, a másik nem tudott angolul. Azt tudni kell, hogy egy internetes…..
Thor vagyok 2015.04.16 22:50:34
@DuBarry: Á nemszed el, nekem volt erről az oldalról egy olyanom aki tényleg magyarul akart tanulni. Valami EUs projekten dolgozott és járkált ide meetingeket tartani, és úgy gondolta, könnyebb lenne bizalmat építeni, ha tudna pár mondatot magyarul. Csak sajna tartott előbb nekem egy 20perces felvezetést arról, hogy a magyarok milyen faszok, mire elmondtam neki lassan, hogy ezzel a hozzáállással nem fog bizalmat építeni, bármilyen csengő hangon szavaljon is Petőfit. Majd annyiban maradtunk, hogy keressen mást.
Thor vagyok 2015.04.21 15:45:47
@Scala: Á, nem, elvileg valódi brit, de a vékonydongájú, szürkésre hiperpigmentált fajtából.
Thor vagyok 2015.04.25 22:22:02
@Scala: Nem is nyilvánosan tette! Nekem mondta négyszemközt, egy zajos kocsmában, nem a meetingjein vagy előadásán. Ott, gondolom, mosolygott volna PC-n és bájosan rossz kiejtéssel magyar szavakat kevert volna a szövegébe.
Amúgy meg ezek a nagy gyarmatosítók pl Szaúdiban még a látszatra is alig ügyeltek, és pl azért nem a britek vagy az amerikaiak voltak a leghányadékabbak, mert ott voltak a franciák.
Chez DuBarry Lehet, hogy vak vagyok 2015.03.25 13:48:43
De még mindig nem látom ennek a nőnek a korát. Sőt a plasztikát sem nagyon rajta. Tudom, latino, meg minden, de már az összes kidőlt mellőle: Cindytől Halle-ig, csak hayek tartja…..
Thor vagyok 2015.04.09 18:21:54
@Scala: dehogy :) mindig afolott oregit, amennyi vagyunk :) pl engem meg nem oregit a mellem. A hasi hurkak, na azok oregitenek :)
Thor vagyok 2015.04.10 08:50:24
@Guadalupei Szűz: Jó hát biztos nincs közmegegyezés arról, hogy mekkora a nagy.
Amúgy olyat is hallottam, hogy néminemű plusznál addig jó, amíg a melledtől nem látod a hasadat :) aki már igen, az felvette a klasszikus idősödő nő formátumot, és messziről zsigerből odarakja aki ránéz, bármilyen szép legyen az arcbőre. A durva az, hogy mióta ezt hallottam, figyelem, és ez kis mellűeknél és három kiló túlsúlynál (de az mind felső hason) is igaz.
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
Thor vagyok 2014.10.17 16:01:03
@DuBarry: tenyleg igy. Mondjuk olyan veszett szuper nem volt a ferjemmel, ott kemiaproblemak is voltak. Utolag parszor emlegettem reflexbol ugy, hogy "a tesom" es onmagam kijavitasa kozben rajottem, hogy azert ez eleg jol kifejezi a viszonyunkat.
Thor vagyok 2015.04.01 23:00:12
@Mimi Komjathy: Az eleje a nárcival csodálatos szokott lenni.
Thor vagyok 2015.04.04 17:26:38
@Mimi Komjathy: ehh, hagyd akkor, hajtsd el amilyen messzire csak birod. Akinel elodok arnyekaval kell meg kuzdeni, az mas dolgokban sem becsuletes, szoval kar a raforditott energiaert.
Chez DuBarry Társkereső blog 2015.03.23 13:05:56
Erre csináltam egy másikat, profiltisztításként http://hogyankeresstarsat.blog.hu/2015/03/23/a_ferfiak_vizualisak   ezek még nem annyira jó bejegyzések, valahogy nem szállt meg az ihlet, de akit érdekel a pasizás, nézzen bele. Kösz...
Thor vagyok 2015.03.28 10:43:52
@cicómicó: sugjatok meg nekem is :)
Thor vagyok 2015.03.28 14:19:16
Nagyon sok komment jött az évek során nárcisztikusokkal kapcsolatban. persze, a házi diagnózis veszélyes, nem mintha ártana a genya férjeknek, hogy a feleség milyet tapaszt ragaszt rá, de azért úgy tűnik, nem minden nárci, ami fénylik. Egy férfi, attól még, hogy szemét, önző, kihasznál, üldöz,…..
Thor vagyok 2015.03.28 10:42:19
@DuBarry: melyikre jellemzo a paranoia? Hogy ha csak azt mondod, "szep idonk van!" tutira megfenyegetted es mi lehet mogotte? Ha sirsz, azon kivul hogy csunya vagy, direkt csinalod, mert valamit el akarsz erni vele. Az idoszakos radobbenesek, hogy micsoda egy otvar, utolso, manipulator kurva vagy, tuti, hogy aki csak szembejott mind megkefelt a hata mogott, es egyaltalan ki vagy te mellette? Holott o mar MAJDNEM tett valamit erted vagy a kapcsolatert, de most jon ra, micsoda veszelyben volt.
Chez DuBarry Mi érdekli a nőket? 2015.03.22 12:49:16
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Majd írok a pasizásról is, bár még nem tudom, hogy fogjam meg a cuccost, hogy azért némi titkom is maradjon, tekintve, hogy sokan tudják, ki vagyok, és nem akarom kikürtölni, hol, mikor, kivel, mit, de nem csak ez a baj, hanem az is,…..
Thor vagyok 2015.03.27 21:57:10
@DuBarry: Ha valahol vigasztal, javítom a statisztikát, soha életemben nem vettem egy Évát sem. Igaz, hogy a többit sem. Beléjük nézek havonta egyszer a fodrásznál. Évát nem tart :)
Chez DuBarry Cecilia 2015.03.25 07:33:25
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Cecília   Egyes férfiak képesek úgy nézni egy nőre, hogy az a tekintet többet elárul, mint amire bármely nő fel van készülve. Az érmén látható idegen hullámos fürtjein megcsillant az fény. Dülledt szemei csupán…..
Thor vagyok 2015.03.25 10:05:21
Thor vagyok 2015.03.26 21:07:35
@mici˙: igen, asszem az kissé idegen hang a jelenkori szálban.
Chez DuBarry Milyen a jó pasi? 2015.03.23 17:44:49
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A video arról szól, mitől jó pasi a pasi az egyes országokban, és hogyan küzdenek már a férfiak is, hogy a külsejükkel letarolják egymást. Nagyon tanulságos. Ahelyett, hogy a nők tárgyiasítását elfelejtené a világ, bejön a…..
Thor vagyok 2015.03.25 09:51:15
@Guadalupei Szűz: :) bizonyos mértékig, de aztán csak lehorzsol :)
Láttátok ezt? Valahol el is hiszem, hogy érzékenyebb, odafigyelőbb, és kevésbé önző, mint a legtöbb faszi, de azért én tartanék attól, hogy szex közben szálka megy a ...
index.hu/mindekozben/poszt/2015/03/23/faba_szerelmes_a_sokat_csalodott_lany_hamarosan_hozza_is_megy_majd/
Thor vagyok 2015.03.25 10:17:09
@Guadalupei Szűz: Már vissza is jöttem. De nem tudok a félbarnák méretéről nyilatkozni, ha ezt célozza a kérdés :) Az udvarlási technikáik verhetetlenek, a királylány feelinget senki más nem képes annyira az ember köré teríteni, mint ők.
Thor vagyok 2015.03.25 18:44:41
  Ha elmúltál 25, nincs senkid, ráadásul szeretnél, akkor nem árt, ha felkötöd a gatyád! Mert manapság a társkeresés egy igen-igen kemény világ. Vagy talán mindig is az volt. Persze nyavalygással nem megyünk semmire, beszéljünk arról, mit is tehetünk azért, hogy rendes…..
Thor vagyok 2015.03.25 16:14:43
@DuBarry: Akkor csak én nem találkoztam olyannal :) najó, most van valami alakuló barátságom egy kolléganőddel, aki rém értelmes és korrekt nőcinek tűnik, lehet lesz végre egy ellenpéldám is.
Skorpió érdekel ... végülis egy dolog van, amiről nem akarok lemondani egy kapcsolatban, és az a szenvedély. Ők meg erősek benne.
Most megint tanulok asztrológiát (életem során már 3 irányzatot tanultam :)) és a mostani tanárom mondta, hogy általában azokkal vannak a legnagyobb konfliktusaid az életben, akik a tiéddel szembenálló jegyhez képest eggyel vannak odébb fel és le. Ebből általában az egyikkel, hogy melyikkel, azt nem tudni előre, majd megtapasztalod. Nekem ugye a Skorpió van szemben, és a Mérleg és a Nyilas a két szomszéd. A Nyilasokkal voltak ugyan nagy traumáim, de áthidalhatóak, a Mérleg típusú köcsögséget viszont nem tudom se felfogni se megemészteni.
Thor vagyok 2015.03.25 16:32:21
@DuBarry: Annyira nem közvetlen, másik lapnál van, csak látom, hogy mindkettőtöknél ugyanaz a cég neve. De gondolom, ez kb ugyanolyan, mint hogy ő is budapesti :)
Thor vagyok 2015.03.25 18:23:32
@notC: Jó, hát én írtam is valahol fennebb (vagy más topichoz), hogy az asztrológia annál árnyaltabb azért, semhogy 12 dobozba rakjunk mindenkit, kizárólag a Nap-jegye alapján. A nárci cucc is egy régi téma máshonnan, és csak az én egyedi esetemet adtam elő, nem azt mondtam, hogy minden Mérleg az.
Egyébként meg van akváriumod? Nincs? Akkor buzi vagy! (tudod, Hofi :))
Sok különbség van a magyar és külföldi férfiak között. Volt már külföldi pasim, de nem is ez az érdekes, hanem két nagyon különös alakkal randiztam tavaly. Egy angollal és egy némettel. Bár skippeltem a további randikat, igen izgalmas találkozás volt mindkettő. Azért azt…..
Thor vagyok 2015.03.25 16:29:38
@DuBarry: :D :D :D a tesómnak van most egy echte britje, de az nem sápadt és vörösnyakú. Bármikor elmenne magyarnak is, csak jólnevelt és figyelmes. Néha azon röhögtünk a kiscsajjal, hogy hogyan válaszoljunk a pasinak úgy, hogy pl az OK, yes, no, how nice másfél mondatból álljon csipkés tirádákkal, mert olyankor látványosan felszabadultabban kommunikált :)

A külföldiek közül folyton kifelejtem az arabokat :) tudom, hogy nem illeszkedem a trendbe, meg őket fújolni kell, de én velük éreztem igazán lazán és jól magam. Ők voltak nekem a figyelmesség csimborasszója, emellett találkoztam olyannal is, akinek nagyon a helyén volt az esze, műveltsége, humorérzéke, valahogy lelki-szellemi struktúrában közelebb állnak hozzánk, mint bármelyik nyugateurópai. És felháborítóan szépek bírnak lenni :) OK, tudom, hogy speciális közegben és az elittel találkoztam, ezt majd berakom valahova disclaimerbe, mert mindig figyelmeztetnek rá. És a kiskedvenc ráadásul nem is szaúdi volt, hanem jordán, a fő gondom vele meg a nagy korkülönbség volt. Ill. lett volna, ha lett volna belőle valami :)
Mindig azzal vádolják a nőket, hogy túl válogatósak, azért nincs pasijuk. Hogy minden csaj egy pénzes Brad Pitt fejű csűvót akar negyven felett is, meg persze legyen még agysebész is hozzá. Hát vannak ilyen nők, igen, de a másik véglet is megtörténik: annyit olvassa ezt a…..
Thor vagyok 2015.03.25 15:53:25
@mici˙: Fura de tényleg így van. Ahhoz képest, hogy mindegyik húszéves nagymellű, keményseggű bombázót akar, ha netán megkapja, szarrá frusztrálódik azon, hogy ezt más is látja. Megnézik a nőjét, ha bemennek valahova, vagy körülzsongják vagy akármi.
Egy dolog van ami szarabb az aláválasztásnál is: ha aláválasztasz, aztán a faszi hagy ott. Akkor még ott van az önmarcang is amiatt, hogy most tényleg egy ilyennek nem voltál elég jó, ahelyett hogy naponta szentmisét mondatott volna azért, hogy mennyire megfogta az isten lábát veled?
Az egyik legfontosabb dolog, amit a nők nem értenek a férfiakban, vagy  ha értik, nehezen fogadják el: a férfiak sokkal vizuálisabb lények.  Illetve pontosítok: mi nők is roppant vizuálisak vagyunk, sokkal előbb összeállunk egy jóképű fazonnal, mint egy kopasz, kövér, uncsi…..
Thor vagyok 2015.03.24 12:33:28
@DuBarry: Stimm :) csak az ilyen kis férfihangot linkelgető szubhumán, rendszerint ilyesmi szokott lenni.
Thor vagyok 2015.03.24 19:02:31
@DuBarry: OK, igaz :)
Előző posztomhoz jön egy negyedik opció, a Tinder. Gondolom, nem kell bemutatni, két perc alatt lejön neked androidon vagy Iphonon, és kezdődhet az ide-oda simogatás. Én személy szerint nem ismerkedtem Tinderen, azaz felmentem egyszer egy napra, mert mindenre nagyon kíváncsi vagyok, de…..