Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaphod

1 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Opera Operás kérdőív 2017.04.24 18:14:11
A hétvégén indítottam egy kérdőívet, hogy a desktop blogos kommenteknél kicsit átláthatóbban felmérjem a kívánságlistát. A kérdőívben szereplő feature-öket elsősorban a desktop blogos előzményekből gyűjtöttem. Van köztük kisebb is, nagyobb is. Ha valami kimaradt, írjátok le kommentben, és…..
Egy ideje foglalkoztat a dolog, hogy hozzá kéne nyúlni a dizájnhoz. Bár a mostani nekem nagyon tetszik, de van vele egy komoly probléma. A menü manuálisan van összeállítva a forráskódban, aminek két következménye van. Az egyik, hogy túl merev, macerás átalakítani, új kategóriákat bevezetni. A másik,…..
Már nem is tudom, mennyi ideje vagyunk itt a blog.hu alatt, elég rég, hiszen még az indulás előtt átköltöztettem a régi blogspotos blogot ide, és az 58-as sorszámmal biztosan benne vagyunk az első tíz még aktív blog között a blog.hu-n. Sajnos a kapcsolat nem volt problémáktól…..
Zaphod 2011.08.17 22:13:23
@penge™: Üdv!
Már hogyne lenne kategória RSS a WP-ben?
Mondjuk itt: www.tipsandtricks-hq.com/wordpress-plugin-for-category-specific-rss-feed-subscription-menu-325

Ha pedig itt körbenézel: themeforest.net/category/wordpress
akkor láthatod, hogy nem létezik már olyan feladat, mit meg nem tudnál oldani egy ilyen oldal számára, mint ez... ;)
2000-2010 között, talán egy szép csütörtöki napon keltettek életre a mozivásznon. Bár lehet, hogy esett, és fújt... - Egy napon elszakítottak szeretteimtől. - Mások kincsét keresem. - Az események gyorsan követik egymást, de csak egy cél hajt, hogy visszaszerezzem a…..
Zaphod 2011.07.19 19:53:15
@FroG: Nem, mert én speciel E.T.re gondoltam!
:D

Na jó, nyert! ;)

Eeehhh.... Most elmondanám, Gevin erre azt mondta - jó, nem pont ezekkel a szavakkal - , hogy ezen meg fogtok izzadni.
Összesen 28perces izzadás volt...;)

Mondom én, hogy erős a mezőny. :D
2000 utáni filmben életre keltett karakter:"Művelt ember vagyok. Balettot oktatok. Egy előadásra keresek szereplőket. A kiválasztott táncossal különös kapcsolatba kerülök" A megfejtés: Thomas Leroy - Fekete Hattyú..
Zaphod 2011.07.18 21:41:55
Zaphod 2011.07.18 23:00:14
@Gevin: Jahkérem, így könnyű blogot szerkeszteni... :D

Na jó, beküldtem! ;)
Egy 2000 utáni filmben életre keltett karakterről van szó:" Ismerőseim kérésére elvállalom, hogy segítek nekik valamiben    Az egyik családtagom nem örül annak, amit csinálok    Szemtanúja leszek egy igen különös balesetnek   Egyre különösebb dolgok…..
Zaphod 2011.07.17 18:09:39
@FroG:
De akkor nem 2010 utáni filmet kellett volna írni?
Ha nem, akkor tényleg Super8 - Alice
;)
Zaphod 2011.07.18 21:47:39
@Gevin: Jah, mert én azt hittem, hogy 10évenként ugrunk... Ennyi erővel mindegyikhez oda lehetne írni, hogy 1895 utáni filmről van szó.... :D

Jóóó, csak kötözködök! ;)
Egy 2000-res évek után megformált karakterről van szó:"Egy katonai csapat tagja vagyok. Ellenfeleim a származásomból adódó gúnynéven szólítanak. Mindent megteszek azért, hogy az ellenfeleimet megszégyenítsem. Eltökélten szolgálom az országomat. Az…..
Akkor ha már a végére kezd felébredni mindenki ebben a pusztító melegben, jöjjön a mai feladvány. Hajrá:Egy 2000 utáni filmben életre keltett karakterről van szó:"Sokan egészen másnak titulálnak, mint ami valójában vagyok. Egészen másképp ítélem meg az embereket,…..
Egy 2000 utáni filmben életre keltett karakterről van szó:"Egyedi a stílusom. Hosszú út áll előttünk. Egy igen különös kapcsolatba bonyolódom. Van egy tulajdonságom, aminek nem mindig örülnek. Nem vagyok valami hősies, jó kiállású, de azért amiben…..
Zaphod 2011.07.12 14:52:20
@Sparrow: Áááhhh.... Gevin biztos E.T.-re gondolt... :D
1990 utáni filmben életre keltett karakterről van szó:"Segítenem kell valakinek egy bizonyos tevékenység elsajátításában. Számomra ismeretlen a fickó, de végül elvállalom. Beengedjük őt magunk közé. Mikor már azt hiszem, hogy egyre többet tudok róla,…..
2000 utáni filmben életre keltett karakter:"A kevés túlélő egyike vagyok. Egy másik életben maradt emberrel próbálunk túlélni a menedékünkben. Tudjuk, hogy előbb-utóbb el kell hagynunk ezt a helyet. A világunk teljesen megváltozott. Igyekszem láttatni,…..
Mostanában megritkultak a játékok, igyekszem majd többet beiktatni. Nézzük a mait:Egy 2000 utáni filmben megjelent karakterről van szó:"Az ocsmány pofám miatt eléggé taszítom az embereket. Akik meglátnak félnek tőlem, van, hogy joggal teszik. Érte bármit…..
Zaphod 2011.07.04 15:34:16
A 10. feladványhoz érkeztünk, a jellemzés után mindenki megtudhatja milyen helyen áll és mennyi kell, hogy győzzön.Egy 1980 utáni filmben életre keltett karakterről van szó:"Eleinte van, hogy félnek tőlem. Ahova érkeztem, eleinte nem tűnt túl barátságosnak. Baráti…..
Zaphod 2011.06.17 09:00:19
Lássuk a mait, hajrá (nem nehéz):Egy 2000 utáni filmben életre keltett karakterről van szó:"Van egy olyan tulajdonságom, hogy elég sokat kamuzom. Nem vagyok eleresztve anyagilag. A harci tudásom inkább csak amolyan elméleti szinten működik. Felkínálkozik egy…..
A tegnapi már megint túl könnyűnek bizonyult, lássuk a mait:Egy 1990 utáni filmben életre keltett karakterről van szó:"Brutális dolgokkal vagyok kénytelen szembesülni. Még nem vagyok túlzottan jó, abban amit csinálok.  Van, hogy besokallok. Egy számomra nem…..
(A szabályok itt olvashatók.) Akkor lássuk a mai feladványt:Egy 2000 utáni filmben életre keltett karakterről van szó:"Egykoron sokak ünnepeltek. Jelenleg nehézfiúkkal vagyok körbevéve. Ezen az új helyen találkoztam egy régi ismerősömmel. Elég rossz…..
Úgy látszik vagy nagyon könnyűeket adtam eddig, vagy csak ti vagytok extra felkészült filmbuzik. Persze a Google használata sem volt megtiltva. Akkor nézzük a mai utolsót:A karakter egy 1990 utáni filmben szerepel:"A becenevemet nem éppen a békés és barátságos természetemről…..
Médiaviagra Ki vagyok? #2 2011.06.04 17:17:00
Az előző feladványt (ahol az alapfelállást vázoltuk), elég hamar kitaláltátok, úgyhogy összedobtam a következőt. Kis szabályformálás után arra gondoltam, hogy egy feladvány érjen 1 pontot, és akinek 5 pont összegyűlik, az saját maga adhatja fel a leckét az olvasóknak és…..
Schmitt Petronella, az Alkotmányelőkészítő Bizottság titkárának közleménye szerint az új Alkotmány W cikkelye helyesen: "A vérbulcsúkat és a jenőket a köztársasági elnök nevezi ki, a gyulák és a karboncák javaslatára". Ez a cikkely hatályon kívül helyezi a…..
Zaphod 2011.03.10 19:43:02
 Avagy még néhány gondolat Szalai Annusról, és az ő tejhatalmú szargyáráról.  Nem mennék bele az új médiatörvény részletes kivesézésbe, - megtették ezt már sokan - pusztán arra szeretnék rávilágítani, hogy a szabályozás jelenlegi formájában nem mutat…..
Zaphod 2010.12.24 08:12:47
Itt van, bizony, a legszebb ünnep, ami talán még a megszokottnál is alattomosabban közeledett idén, de a nagy készülődések közepette nem feledkeztünk meg rólatok, és természetesen a blogról sem. Ha már elegetek van a vásárlásból, a rokonokból, a sütésből, a díszítésből…..
Zaphod 2010.12.24 07:29:13
Viszlát, 3 literes, V6-os extravagancia, helló Atkinson-ciklusos hibridszinergia. Tegnap elment a csodás Avantime, ma megjött az amerikai szürkeimportos, körbetörésből javított Prius. Ebben fog utazni a gyerek, neki növesztem vele a fákat. Meg is kezdtem a famentést már ma, befogadtam…..
A Ferrari a világ legjobb sportautója – bizonyos kategorizálás szerint. Ez többet tud, mint egy Ferrari: nem féltjük annyira. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem estem hasra az előzetestől, de azt el kell ismernem, hogy gyönyörű ütközetek lesznek ebben a filmben, szóval, aki bírja polír akciójeleneteket annak ott a helye a moziban. A történet az ufok kontra civilek témakört repüli körbe. Egyértelműen a harcokkal és a gyakással…..