Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bettidoktornő (törölt)

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Quantum XXL, Szirota Jennifer, Mészáros János Elek. Ha ez egy parlamenti választás lenne alacsony részvétellel és agresszív nyugdíjas hordákkal az urnák előtt, akkor MJE vélhetően zárójelbe rakná az orbáni kétharmadot, és valahol 70-80% környékén állna be a…..
Bettidoktornő (törölt) 2012.06.04 13:17:25
@Monte Christo cselédje: Jöhet! Akkor egy virtuális uzsi mellett fegyverszünet! :)
ZSŰRITAG BLOG No copy/paste! 2012.05.30 06:30:00
Elegem van abból, hogy az eredetiség, a hozzáadott érték, az autonóm művész vagy az egyediség fogalmai lassan szitokszóvá válnak azok körében, akik a hazai tömegkultúra stratégiai pontjain terpeszkednek. Elegem van abból, hogy a szolgai másolásnak, az angolszász…..
Bettidoktornő (törölt) 2012.06.03 17:20:55
@Aaszpazia: Jól van, jó, hogy van véleményed! De az miért majmolás, ha valakivel megegyezik a véleményem? De ha nem görgetnél, akkor látnád, hogy bizony, nem mindig...!

Ha egy dologoról embereknek hasonló a meglátása, akkor előfordulhat, hogy úgy érzed, hallottad már .
Na ha ismernél, akkor tudnád, hogy mindent lehet rám, mondani, csak azt nem , hogy nics személyiségem...:D
Különben olvastalak, és vannak dolgok, amikben Te is azt mondod ki, amit érzek... akkor Te most nyílván olvasod a gondolataim...! Még, jó, hogy nem írtam eddig, hoyg egyet értek Veled, mert akkor megkapnám, hogy Téged is majmollak...!

Ja és köszönöm, hogy eligazítottál, most már tudom, hogyan " szabad" itt használni ezt a fórumot... Meg hányszor... Meg milyen terjedelemben.... Meg mi lehet a véleményem....
Szép napot!
Bettidoktornő (törölt) 2012.06.03 17:42:07
@Aaszpazia: Különben még csak annyit, hogy én évek óta(!) fárasztom a környezetem azzal, amit Puzsér kimond a nagy nyilvánosság előtt. Ami legalábbis a médiát, a közszereplést, a közízlést illeti...! Amikor hallottam, hoyg miket mond, meg is mosolyogtam, hogy na lám, van még egy olyan " hülye", mint én...
De pl vallás témában, istenkép témában igen heves lenne a vitánk. Meg még egy pár dologban...

De nem magyarázkodom, mert nincs miért, főleg nem Neked, ha meg nem sértelek. De ha megsértelek sem érdekel...( És most nyugodtan mondhatod, hogy ezt is hallottad már Puzsértól, mert hallhattad is...)
Bettidoktornő (törölt) 2012.06.03 19:54:41
@Aaszpazia: Értem mit akarsz mondani, de akkor sem vagyok majom, jó? ! :D

Különben sokszor könnyebb használni egy már meglévő szófordulatot a " puzsérizmusból", olyan jól ki van találva..., képes rá, hogy " esszenciát" gyártson abból ,ami sokunkban benne van, csak nem könnyű jól megfogalmazni.

Más: annak viszont nagyon örülök, hogy találtam most őáltala olyan embereket, akik hasonlóan gondolkodnak. Néha már az az érzésem támadt az én kis privát szférámban, hogy jobb lenne bégetni a nyájjal, akkor nem ütköznék mindig ellenállásba... De az meg nem én lennék...
 Plazma elkurvulása pont annyira közhelyes, mint a szövegei. Legfeljebb abban kiemelkedő a srác, hogy a gettó és a pláza közti utat olyan gyorsan tette meg, hogy még a frissen szolizott barnaság se száradt fel rendesen az arcára. A valóban értékes és tartalmas hip-hop újra…..
Bettidoktornő (törölt) 2012.05.31 08:15:52
@Bettidoktornő: Javítás: " torkom" .... Még "tökömnek" is lehetett volna fordítani, ami kínos lenne rám nézve... :D
Bettidoktornő (törölt) 2012.06.02 09:00:00
@lobster thermidor: Én remélem, hogy Robi önmagát adja ma este is, de lenn Hozzá egy személyes kérésem...: ne legyen vérfürdő, mert szeretnék nyugiban drukkolni ma...!:)

Ellenkező esetben megkeresem, és kényszeríteni fogom, hogy hallgassa az énekem.... És az garantálom, gyorsabban öl, mint a cián....Nem lesz idő pontozni, meg véleményezni! :D:D :D
Bettidoktornő (törölt) 2012.06.03 10:09:03
@lobster thermidor: Amikor csak bevállalja!:D Én nem vagyok szívbajos, csak éljétek túl! :D
http://www.youtube.com/watch?v=RI3WmBW1PDA..
Bettidoktornő (törölt) 2012.05.30 11:05:52
Annyi a baj ezzel a videóval is, hogy a Kiszel szerinetem még annak is örül,hogy ha ilyen formában is, de legalább foglalkoznak vele...Volt egy eset, amikor a Vujity Tvrtko volt a műsorvezető, és meghívták azt a "nőt". Szívbaj nélkül felkonferálta, azzal a szöveggel, hogy igazából gőze sincs mi a fenét keres itt ez a "nő", mert semmit nem tesz, semmi hasznosat a médiában, meg sehol. Nem tudjuk miért kell behívni, de ha már ő a vendég, hát ő behívja.... Erre nagy cirkusz lett, és még a srácnak kellett bocsánatot kérnie!

Akkor én meg azt mondom, hoyg tőlem meg kérjen bocsánatot a Kiszel, hogy a pofámba tolja a bugyiját! Mást nem nagyon produkál! Ja , hogy ne nézzem? Elnézést, takarodjon az ilyen a médiákból, hadd kapcsoljam én be nyugodt szívvel a Tv-t, vagy nyissam ki az újságokat!!!
A szar uralkodik mindenhol, én meg álljak félre! Nem! A szart kellene arrébb dobni!

Különben is!- vagy játsza a hülyét, vagy tényleg az.... Még ha lett is volna valami köztük, hát nincs ebben a "nőben" méltóság? Várná már meg, amíg valaki eldicsekszik vele! Azt mondja köszönt neki a Puzsér, meg előre engedte az ajtóban. És ez neki már felér egy szenvedélyes kapcsolattal... Legalább!

Kedves Robi, legközelebb, ha nem akarsz így járni, jobban teszed, ha jól orron baszod az ajtóval, hátha...

De ezt is kár volt leírni, mert csak ennek a " nőnek" csinálom a reklámot...
http://www.youtube.com/watch?v=NSaH9TfKUNQ..