Regisztráció Blogot indítok
Adatok
w6

52 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oldalfali klíma magasra és alacsonyra szerelveMennyezetre szerelhető klíma (hosszú, keskeny és sűrűn berendezett helységekhez ajánlott)Mennyezet fölé szerelhető légkondícionáló (Ha számít a kinézet és nagy helységet kell megfelelő mennyiségű hideg levegővel ellátni,…..
Ha tisztább levegő vágyunk, még porszívózás közben is, akkor válasszunk magunknak egy beépíthető központi porszívó rendszert! A beépített központi porszívó rendszer azt a levegőt amit a porral együtt felszívott azt nem vezeti vissza a lakásba (irodába, szálloda…..
Építkezők figyelmébe ajánljuk! Amennyiben szeretnék épülő lakásukat a későbbiekben légkondiciónálni, akkor már a lakás szerkezetkész állapotában célszerű beépíteni a split klímaberendezések telepítéséhez szükséges hűtőközeg vezetéket. Így a későbbiek során,…..
A párátlanítók a kompresszoros hűtve szárító gépek csoportjába tartoznak. A gépek működési elve nagyon egyszerű. A levegő nedvesség tartalma a hideg felületen lecsapódik, ezt használják ki a gépek. A gép tulajdonképpen egy hűtő gép, aminek a hűtő testén egy…..
A telepítést csak érvényes klíma- hűtőgépszerelő zöldkártyával rendelkező szerelő végezheti! Ez minden márkánál feltétel semmilyen engedményt nem ad egyik képviselet sem! Az évi kétszeri egy a hűtés szezon egy a fűtés szezon előtt szinte minden márkánál kötelező ezt…..
Mit tartalmazhat a klíma felszerelése? Kiszállás. A helység szükség szerinti védő fóliázása. Az összekötő csővezeték fal áttöréseinek elkészítése, helyi por elszívással. Az összekötő csővezetékek berendezési tárgyakon való átvezethetőségének…..
Samsung klímasorozatok SAMSUNG BORACAY SAMSUNG MALDIV INVERTER SAMSUNG MALDIV FAMILY INVERTER SAMSUNG MALDIV PRO SAMSUNG MALDIV HIGH SAMSUNG JUNGFRAU Y SAMSUNG JUNGFRAU K ..
LG klímasorozatok LG ART-COOL GALLERY INVERTER >>> LG ART-COOL MIRROR INVERTER >>> LG ART-COOL MIRROR >>> LG ART-COOL PANEL >>> LG KLEBIO >>> LG MAESTRO >>> LG PLAZMA >>> LG INVERTER >>> LG BIO…..
Új lakásába nem csak klíma, hanem konyhai berendezésekre is szüksége lenne?Akkor jó helyen jár, mert társoldalunkon az ALFAKONYHATECHNIKA.HU webáruházban széles választékban talál konyhai berendezéseket az alapszintű készüléktől az exkluzívig...
LG klíma légkondi légkondicionáló LG-MULTI klíma légkondi légkondicionáló MIDEA klíma légkondi légkondicionáló CASCADE klíma légkondi légkondicionáló GREE klíma légkondi légkondicionáló MIDEA-IPARI klíma légkondi légkondicionáló LG-IPARI klíma légkondi…..
TEKNO POINT párátlanító páramentesítő légszárító FAGOR párátlanító páramentesítő légszárító MIDEA párátlanító páramentesítő légszárító AP párátlanító páramentesítő légszárító P&T párátlanító páramentesítő légszárító HIDROS…..
oldalfali klíma légkondi légkondicionáló oldalfali 2 beltéris (duó, duál) multi klíma légkondi légkondicionáló oldalfali 4 beltéris (quattro) multi klíma légkondi légkondicionáló ablak klíma légkondi légkondicionáló kazettás klíma légkondi…..
Szobai párátlanító páramentesítő légszárító Uszodai párátlanító páramentesítő légszárító Hideg helyre párátlanító páramentesítő légszárító Ipari párátlanító páramentesítő légszárító Légcsatornázható párátlanító páramentesítő…..
Nyáron, mikor odakint tombol a kánikula, és akár 35-38 fok is lehet, az egyetlen elviselhető hely a klimatizált szoba vagy autó.A klíma használata azonban veszélyes is lehet, ha nem tartunk be alapvető szabályokat. Jó, ha tudjuk, hogy a megfázást úgy kerülhetjük el, ha a kinti…..
Ha eldöntöttük, hogy szeretnénk klímát, érdemes már tavasszal beszereltetni, mert akkor még rövidebb határidőre tudják vállalni a klímaszerelők a beszerelést.Amikor bejön a kánikula, sokan hozzák meg a döntést, hogy légkondícionálót szeretnének és lehetőleg azonnal.…..
Ha már van klímánk, akkor sem szabad megfeledkeznünk az évenkénti tisztításról. Számos kórokozónak nyújt idelális környezetet a klímaberendezés. Nagyon fontos, hogy minden klimatizált helyiségben, beleértve az autót is, évente tisztíttassuk ki a légkondícionálót.…..
Legionella fertőzésA legionellózis nevű betegség okozója Legionella baktérium, amely 1976-ban, Philadelphiában a háborús veteránok találkozóján 34 ember halálát okozta, innen ered a megnevezése. A baktériumnak kb. 40 típusa ismert, ebből 20 veszélyes. A legionárius betegség a…..
Kedves érdeklődők! Augusztusi akciónkra van még hely, kérem mielőbb foglalják le az időpontokat, használják ki a kedvezményes lehetőséget! A szállás ára: 2142 Ft / fő / éj Érdeklődés, szállásfoglalás ..
Kedves érdeklődők! Júliusi akciónkra van még hely, de már csak hó végére,kérem mielőbb foglalják le az időpontokat, használják ki a kedvezményeket! A szállás ára: 2142 Ft / fő / éj Érdeklődés, szállásfoglalás..
Mobil klímának nevezzük az olyan klímaberendezéseket, amelyeket -mint a nevükben is benne van- át tudunk helyezni egyszerűen és gyorsan egyik szobából a másikba, vagy a konyhába, vagy bárhova a lakáson belül. A mobil klímák általában gurulós alsó résszel is rendelkeznek, hogy…..
Victoria emeleti apartmanok A és B (max 10 fő) “A” apartman ( max5 fő) 1 hálószoba (2+1fő) 1 nappali szoba konyhával kihúzható kanapéval (2 fő) 1 tusolós fürdőszoba terasz “B” apartman ( max 5 fő) 1 hálószoba (2+1fő) 1 nappali szoba konyhával kihúzható…..
Az általunk képviselt márkák Kattintson a képre a megfelelő márkájú klímákhoz! ..
Száznál is több akciós klíma közül választhat! Találatok szükítése AKCIÓS márkanévre. LG MIDEA TOSHIBA PANASONIC FISHER FUJITSU DAIKIN-MULTI MITSUBISHI GREE SAMSUNG CASCADE DAIKIN HD FUJITSU-MULTI…..
Akciós ionizátoros légkondikról bővebben itt tájékozódhat >> Akciós ionizátoros klímaberendezések..
A legnagyobb hőségben mindenki klímát akart venni. Pedig a jó döntéshez, a legjobb klíma kiválasztásához rengeteg információra és sok időre van szükség. Ez gyakran heteket vesz igénybe, mert nem mindegy a teljesítmény, a garancia, és az ár sem.Légkondi vásárlás előtt…..