Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mangeszka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves ismerősömnek - szép szőke lány - Monica Vitti feje volt.Vagyis egy előreugró hangsúlyos orra minden kampó, görbület nélkül. Negyven körül ezt megelégelte, és Marilyn orrot csináltatott. Ettől aztán felborut az egész arca. Egy kerek arcban eltűnt a hangsúly, maradt…..
mangeszka 2012.06.04 09:59:52
@cicómicó: Ejjj a fogsor, micsoda igazság! Főiskola elején dolgoztam egy neves fogászaton recepciósként. Tellett minden flancra, de a foguk meg kirohadt a szájukból az oda járóknak! És gyakran még az ismert embereknek is, akikről pedig feltételeznéd, h azért adnak erre, ha már a külsejükből (is) élnek...
mangeszka 2012.06.04 10:24:46
@cicómicó: Hát amikor már azért megy el vki, mert beletörik a foga egy keményebb falatba, annyira szétrohadt a foga vagy mert eszébe jut, h egy éve tették be az ideiglenes!!! tömését, akkor az nálam már kimeríti az igénytelenség fogalmát! :)
Chez DuBarry Duchovny beach 2012.05.30 16:07:00
David három hónap múlva lesz 53, de a Daily Mail és szerintem is jól néz ki még mindig. És nem is erőltetett, túlgyúrt módon. Szerencséje van, jól öregszik. Amúgy imádom, szerintem nagy utat tett meg az X-aktáktól a Californicationig. A sorozat nem mindig jó, a csajától…..
Nemrégiben láttam magamról egy videót 29 éves koromból. Igen jó kis nő voltam, de emlékszem, akkoriban (pontosabban 28 évesen, emlékszem a pillanatra) kezdtem azt gondolni, hogy roggyant a fejem. Azért használok ilyen szerencsétlen szavakat, mert az angol azt mondja: saggy face.…..
mangeszka 2012.05.29 13:54:58
@DuBarry: hát ez szívás...mondjuk megnéztem a képeit, miután elolvastam a stresszes posztot és hát rá kellett jönnöm, h az ütött valóban a leginkább és "dolgozik" rajta a mai napig. :(
Biztos tudjátok, hogy ez a Life.hu videoblogja. Takács Nóra szerepel minden videóban, és különböző praktikákat tálal főzéstől szépségápolásig. Szerintem szép lány, és nem is tehetségtelen, elég természetesen adja elő magát, de nekem úgy tűnik, mintha egy űzött vad…..